iamzoulfiqa iamzoulfiqa

262 posts   1049 followers   711 followings

Mohd Zulfiqah  1992.Bachelor Hons of Real Estate UiTM Shah Alam, *freelance Event Emcee* Property Executive (Knight frank Malaysia)

https://sayat.me/zulfiqahomar

meeting malam ni sangat hmmm. *ramainya baju merah*

bila lah bibir nak kecut..

Im tired af of having this kind of hurt. It was just like there is no ending. People just keep talking bad about me. Its okey 👌

Tips nak hilangkan jerawat di muka:

Sayang jerawat anda. Sebab bila kita sayang sesuatu/seseorang, mesti diorang pergi dari hidup kita.

lemak2 tu nak kemana?
#pengacaragemuk!
#tanganbengkok

🤙

BERHENTI! ⛔️

kenyang!

"aku nak suggest ko belaja app baru ni"
"okay app apa?" "appreciate"

jom!

nak dihalau baru nak balik!
selepas 30 tahun tak berjumpa!
lagi 3 jejaka tak dapat join!

dalam dunia ni kalau nak berjaya hormat budak darjah 5 jee.

Most Popular Instagram Hashtags