[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

iamcikmia iamcikmia

1014 posts   4431 followers   341 followings

Mia Ahmad💐  ➡Life Like A Camera. Focus On Whats Important & Capture The Good Times.😸🙈🙊😎👯👭👫💏 ➡Really💝MyLife.Thank You Allah❗

http://www.facebook.com/mia.ahmad.89

Bila bf kau sedaya-upaya nak raya bersama tahun ni jugak! Hahahahaaha terharu betul😂

Apa beza awak dengan pelangi? Takde beza, sebab dua-dua mampu indahkan hari-hari saya. .
📸@syazwannahmad

Alhamdulillah, tahun lepas seorang tahun ni berdua. Bila pulak bertiga?
Tegarnya dedi biarkan kita raya berdua😢 #prayformiarayabertiga.

SHRA MZ&B
Salam 0-0 kepada sesiapa yang aku TerrMengumpat TerrBahan atau Terrhutang ya. Semoga dengan halalkan hutang2 tu rezeki korang semakin luas. Amin!
Cheers! .
📸@whonney

Lain macam pulak hadiah birthday tahun ni. Thank you ayangg😙 Nama dia dusty. Tu bukan muka menyampah tau. Tapi muka sebak sebab dapat owner baru. 😂
.
📸@amman_spark

Apa beza awak dengan air sejuk bulan2 puasa ni? Takde beza, sebab dua2 menyegarkan saya😍
.
📸@amman_spark

Awak suka warna apa?
Kalau saya, saya suka..... Awak warnai hidup saya😉
Salam 25 Ramadhon.

Lampu kelip2 ceriakan ofis saya. Tapi awak, ceriakan hidup saya. 😊
.
📸@haslianamk

Selamat Hari Tua Sahabat😊
.
📸@amman_spark

"Bila kau nak layan semua craving kau time puasa ni tapi baru teringat yang berat kau naik 2 kilo".. be like. 😅 .
📸@amman_spark

Banyak-banyak hari, hari apa yang Istimewa untuk awak? Kalau saya, Hari Kebahagiaan kita. 😅
Salam Ramadhon Ke13. Ikhlas dari Ostajah Mia.

Abaikan jela dagu berlapis tu... Selamat Berpuasa korang!
.
📸@amman_spark

Most Popular Instagram Hashtags