hyperactband hyperactband

1,354 posts   39,408 followers   2,207 followings

HYPER ACT.  @firmanbansir @freddyhyperact @akira4audio @etanhyperact @loco_hyperact @ejam_hyperact 0184734336 BOY 0124828321 AYIE MENGEJAR RINDU

Hai!
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua orang utara.
Jangan lupa datang ke Entrepreneurship Carnival USM 2018 pada 28-30 September 2018 bertempat di Padang Kawad,Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang !!
Pakat mai ramai-ramai na!!
@hyperactband in the house!!!
Jangan lupa like dan follow
Ig:epic_usm
Fb:Entrepreneurship Carnival
Twitter:Entrepreneurship Carnival
#hyperact
#mengejarrindu
#usm
#usmstyle
#sayasayangusm
#usmpenang
#usmrepublic
#entrepreneurshipcarnival
#epic_usm

Terima Kasih @nabilzira dan @era.je kerana menjemput kami di Konti #CartaEra40
Teruskan mengundi kami untuk mengukuhkan lagi kedudukan Kami di Carta Era 40!! πŸ’ͺ🏻
#hyperact
#MengejarRindu

Harini kitorang temankan @nabilzira di Carta 40 @era.je !! bukak radio sekarang!!!

Mula memanjat carta, keep on voting semua untuk support dan meningkatkan kedudukan @hyperactband di #carta40era Sambil2 online menatap insta dan Facebook singgah la ke laman https://era.je/carta/era-fm/carta-era-40 dan click vote, mudah saja kan? Cergas semua @hyper_activist @firmanation_ πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Terus mengundi @hyperactband di carta muzik/muzik 33 https://www.xtra.com.my/muzikmuzik/ dan support band rock ballada kegemaran anda ini hingga gegar ke pentas Anugerah Juara Lagu nanti, ayuh kita semua boleh! @hyper_activist @firmanation_ #muzikmuzik33 #mengejarrindu #ost #cintafatamorgana

#Repost @senangterhibur with @get_repost
・・・
Dua Pencalonan Baru dalam Carta Muzik-Muzik33 yang baru sahaja dicalonkan malam tadi. Chaiyaaa laa πŸ‘πŸ» So kepada peminat @hyperactband & @zarulumbrella jangan lupa vote lagu Mengejar Rindu & Remuk di πŸ‘‰πŸ» www.xtra.com.my/muzikmuzik okay! Now now nowww! πŸ’ƒπŸ»
#muzikmuzik33
#pencalonanbaru
#senangterhibur
#hyperact #mengejarrindu #cintafatamorgana @hyper_activist

SOUND CHECK DULU..πŸ˜‰
Sejam je lagi guys✌🏻✌🏻✌🏻.. jangan lupa pukul 11mlm tv3 LIVE tau..
@muzikmuzik_33 #pencalonanbarumuzikmuzik33 #muzikmuzik33 #hyperact #mengejarrindu #cintafatamorgana #rusamusic #tv3malaysia #tv3

Buka smartphone hari-hari? Apa salahnya type dan singgah ke website @era.je dan rajinkan jari jemari anda untuk mengundi lagu baru @hyperactband #MENGEJARRINDU di #cartabarunakup Semoga support anda semua menjadi pembakar semangat untuk kami terus bertapak kukuh di persada muzik tanah, Ayuh! πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼@hyper_activist @firmanation_

link > https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up

Kami mewakili seluruh team dr @hyperactband , @hypebeatofficial & @rusamusic ingin mengucapkan Selamat Ulang Tahun @era.je yang ke 20 tahun!! semoga terus sukses!! @firmanbansir @loco_hyperact @akira4audio @ejam_hyperact @freddyhyperact @etanhyperact @hyper_activist @firmanation_

Terima Kasih buat semua yang masih menyokong kami!! Anugerah Telenovela 2018
credit video: @iszy_r7
@firmanbansir @loco_hyperact @rusamusic @hypebeatofficial
@hyper_activist @firmanation_ @viraltvstation

Yang paling rare untuk kali ni .... Jom berjemaah follow ig baru drummer kita @ejam_hyperact
kalau tak follow.. tak rare.. #mengejarrindu #hyperact #cintafatamorgana #drummer
mention kat comment korang yg follower ke berapa.... 🀘🏻🀘🏻🀘🏻🀘🏻

Most Popular Instagram Hashtags