hxmims hxmims

122 posts   1,114 followers   1,004 followings

SufyanHamimSadakah 

Fake nya muka.. Hahahahaha.. takpe yang penting tak munaFAKE.. hehehe

Done first day.. samping tak siap lagi woii.. .
.
.
#teamrayacoklat #minalaidzinwalfaidzin

Happy eidulfitri.. Salam kosong kosong..
.
.
.
#teamrayacoklat

Happy birthdayyy @idaladida_ .. paling sabar layan saya masa form 1.. hahahaa.. 💕💕💕

Throwback sikit kahwin fahmi.. Welcome to our family dini.. Dah jadi 24 orang family kamiii.. Otw 26.. Kaksu takde dalam gambar.. Congrats fahmi n dini..
.
.
.
#fahmidini #fahmioffmarket

Aku rasmi dulu sebelum pengantin nya.. Siapa nak kahwin sebenarnya nii.. Hahahaha aku yang saited.. Aku nak kahwin jugak.. Huhuhuhu.. Tahniah fami n dini.. .
.
.
#fahmidini #fahminakkahwin

3 hari lepas punya cite.. Noob siot.. Sebab dah demam nak world cup .. Kita post video bolaa ⚽.. Hahahaha.. Sorry lah tak reti ah edit edit video ni.. Asal boleh je..
.
.
.
.
.
#aroundtheworld #freestylelife #freestyle4life #abangnoob #abangcuba #demampialadunia

Saya rela sakit hari hari kalau jururawat nya awak.. Ehh hahahahaha..
.
.
.
#gongxifacai#warded

Happy 1st birthday to my beloved niece Isla Raisha Bonita.. Semoga jd anak yg solehah.. Don't be degil like your uncle.. Hahahaha.. Stay cute and debab okay islaa.. Love u.. Muah muah.. .
.
Ada nampak ciri ciri bapa misali tak? Hahahaha..
.
.
#islaraishaturns1 #niece❤️

Pibeday mann.. Dah 20 tahun.. Bukan teen lagii.. Pape pun gudluck final exam.. Blaja leklok.. Jgn jd cam amim.. Hancurrr.. Hahahaha.. .
.
.
Abaikan budak blakang tu..
.
.
.
#emanturns20

Rindu.. Ada dua benda yg aku rindu kat gambar ni.. Satu.. Tempat dia.. Dua.. Rambut akuu.. 😭😭..
.
.
#tb #umrahdisember2017

2k17.. Tahun paling banyak happy.. Banyak sedih.. Banyak suka.. Banyak duka dan lara.. Hahahahahaha.. Tahun paling banyak pindah tempat blajar.. Thanks everyone who made my year more interesting..
.
.
.
#2017bestnine #endof2017

Most Popular Instagram Hashtags