hutanration hutanration

969 posts   3,317 followers   1,550 followings

HQ - Hutan Ration Powerfood™  ⛰ Hutan Ration Powerfood™ / Sports Ration Powerfood™ 🍯 Halal (JAKIM) Energy Bar 🌐 lazada.com.my/hutanration 🕴Agents Inquiry DM Us #hutanration

Hujan petang, peak hour traffic jam. Masa nak berbuka dah dekat. Traffic tak bergerak jugak. Memang nangis dan marah 😭
.
Agak agak tak sempat berbuka, memang terbaik kalau ada snek disimpan bersama diri. Apatah lagi kalau snek pun berasaskan kurma dan madu.
Konfem kembali bertenaga
.
Saya share saja 😊, kalau nak order, hubungilah kami ya di hutanration.com
.
.
#hutanration #sportsration #energybar #muaythai #ramadhan #superfood #workout #hiking #ultrarunning #running #sahur #outdoor #kayak #supplement #camping #rugby #diet #powerlifting #ultramarathon #trailrun #binabadan #marathon #mtb #cycling
#kakigunung #ironman #triathlon #ultratrail

@jessboubie guna energy bar bukan shj utk ultra running 🏃🏽 . ======> @jessboubie:Lets rock!!! ni energy kami di studio @sangtukang malam ni😍😍 .. niari sia blajar bikin galang..horeyyy!!
.
.
.
#hutanration #sportsration #energybar #muaythai #fitness #superfood #workout #hiking #ultrarunning #running #gunung #outdoor #kayak #supplement #camping #rugby #diet #powerlifting #ultramarathon #trailrun #binabadan #marathon #mtb #cycling
#kakigunung #ironman #triathlon #ultratrail

Kami mencari agent agent Hutan Ration di seluruh Malaysia
.
Untuk maklumat lanjut, sila PM / DM kami atau tag kawan2 yang sedang mencari peluang peluang perniagaan
.
.
.
.
.
.
.
#hutanration #cariduit #energybar #malaysia #fitness #peluangbisnes #workout #hiking #peluangbisnis #running #gunung #outdoor #kayak #mountain #nile #bazaarpaknil #diet #powerlifting #kakidaki #bodybuilding #binabadan #futsal #trailrun #mtb #cycling
#backpacking #marathon #ejendiperlukan #parttimebisnes

Perfect !! Salam 3rd Ramadhan. Steady
. ======> @ziqjunaidy:Perfect meal for this holy month of Ramadhan before i start jumping into the pool right after iftar to fuel back my energy. Thanks @hutanration for your support 💪 .
.
.
.
.
#hutanration #sportsration #energybar #muaythai #fitness #superfood #workout #hiking #ultrarunning #running #gunung #outdoor #kayak #supplement #camping #rugby #diet #powerlifting #ultramarathon #trailrun #binabadan #marathon #mtb #cycling
#kakigunung #ironman #triathlon #ultratrail

‘Tak sempat nak masak sahur, boleh la telan ni’ - @nevespugly dari band Pretty Ugly
.
Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua!
. ======> @nevespugly:Weehu stock dah sampai! Kalau tak sempat nak masak sahur, bole la telan ni. Tq @hutanration sanggup datang jauh2 untuk hantar. Selamat menyambut Ramadhan semua!
.
.
.
#hutanration #sportsration #energybar #ramadhan #fitness #superfood #workout #hiking #ultrarunning #running #gunung #outdoor #kayak #supplement #camping #rugby #diet #sahur #ultramarathon #trailrun #moreh #marathon #mtb #cycling
#kakigunung #ironman #triathlon #ultratrail

Dah ready untuk menyambut Ramadhan?
.
Yang pasti, balik dari kerja confirm trafik jem merata. Kalau agak agak tak sempat berbuka, memang terbaik kalau ada snek disimpan bersama diri. Apatah lagi kalau snek pun berasaskan kurma dan madu.
Konfem kembali bertenaga
.
Saya share saja 😊, kalau nak order, hubungilah kami ya di hutanration.com
.
.
#hutanration #sportsration #energybar #muaythai #ramadhan #superfood #workout #hiking #ultrarunning #running #sahur #outdoor #kayak #supplement #camping #rugby #diet #powerlifting #ultramarathon #trailrun #binabadan #marathon #mtb #cycling
#kakigunung #ironman #triathlon #ultratrail

Our national turned pro boxer, @adligoldenboyhafidz dah dapat stok untuk bekalan ramadhan
.
Pilihan terbaik untuk digunakan sebagai bekalan bersahur atau berbuka, terutamanya yang travelling atau yang sentiasa sibuk
.
Jom jadi macam Adli!
.
Repost @adligoldenboyhafidz
・・・
Alhamdulillah stok ramadan dah sampai. Lepas berbuka puasa nanti bole ambil 1 bar sebelum workout dan pasti bertenaga!!. Terima kasih @hutanration @hutanrationjb memberi energy bar untuk meningkatkan prestasi saya!! 👊🏻👊🏻👊🏻 🥊 .
.
.
#hutanration #sportsration #energybar #muaythai #fitness #superfood #workout #hiking #ultrarunning #running #gunung #outdoor #kayak #supplement #camping #rugby #diet #powerlifting #ultramarathon #trailrun #binabadan #marathon #mtb #cycling
#kakigunung #ironman #triathlon #ultratrail

An Inside Scoop On Hutan Ration Energy Bars!
.
When in doubt, look 👆🏽. We take great pride in the bars that we make and what our brand represent
.
All out of love and passion towards promoting a healthier life ❤️❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#hutanration #sportsration #energybar #malaysia #fitness #superfood #workout #hiking #jersey #running #gunung #outdoor #kayak #mountain #nile #rugby #diet #powerlifting #kakidaki #bodybuilding #binabadan #futsal #trailrun #mtb #cycling
#backpacking #marathon #azizulhasniawang #allnatural #ultratrail

Repost @hutanrationjb
. ======> @hutanrationjb:.
Wah, seronok baca pasal trip pengguna Hutan Ration energy bar seorang ni. Kata En Jamil dia pergi trip hiking + camping siap pakej fishing. Eh bukan main.
.
Aunty ingatkan kat Royal Belum ada houseboat saja. Rupanya banyak campsite sepanjang sungai tu. Macam En Jamil dia stay kat Kajang campsite. ⛺⛺
.
Mengail plak mewah kelah je katanya. Dah kalau team 12 orang semua dapat kelah , tak ke raya namanya. Beso beso plak tu hee. Rezeki kan. 🎣🎣
.
Siapa kata Hutan Ration energy bar sesuai untuk bersukan je. Semuanya bergantung kepada pengguna, mengikut keperluan masing masing.❤❤
.
Untuk lebih info tentang Hutan Ration, hubungi Aunty di
.
http://hutanrationjb.wasap.my
.
#hutanration #sportsration #energybar #muaythai #fitness #superfood #workout #hiking #ultrarunning #running #gunung #outdoor #kayak #supplement #camping #rugby #diet #powerlifting #ultramarathon #trailrun #binabadan #marathon #mtb #cycling
#kakigunung #ironman #triathlon #ultratrail
.
Credit pic En Jamil

Berita baik untuk Orang Melaka
.
Selain mendapat Ketua Menteri yg baru, anda juga mendapat tambahan distributor Hutan Ration yg baru 😊
.
Jemput dapatkan stok anda dari distributor kami, saudara @_jemiee
.
Boleh DM atau hubungi beliau di +60 18-4646643
. ======> @_jemiee:•
Done my 10km this morning run after 2 day complete rest in bed (CRIB) lol. Good weather today to start my trainning back with @hutanration protein bar as my breakfast to fuel up my energy pre/post activity
.
.
.
.
#hutanration #sportsration #energybar #muaythai #fitness #superfood #workout #hiking #ultrarunning #running #gunung #outdoor #kayak #supplement #camping #rugby #diet #powerlifting #ultramarathon #trailrun #binabadan #marathon #mtb #cycling
#kakigunung #ironman #triathlon #ultratrail

Most Popular Instagram Hashtags