hustler.accessories hustler.accessories

146 posts   1,258 followers   848 followings

ACCESSORIES PALING RARE  👨🏻‍💻CUSTOMER IS OUR PRIORITY 💥HARGA PALING MURAH💥 💯ALL ITEM READY STOCK 💯TRUSTED SELLER 🚚 pos everyday 📲 👇🏻WHATSAPP 👇🏻

‼️ LAMYOO SPEAKER ‼️
- Available in green only
- Water resistant ( Boleh kena percik air and etc )
- Sound padu teruk! Bass semua perform tak tipu 💯
- Lamyoo original
- RM 150 (free postage)
- Ada usb port, SD Card, Earphone jack & bluetooth
- Limited stock 🙏
Dm/Whatsapp for order

‼️ WSTER SPEAKER ‼️
- Sound quality padu!
- RM 110 only
- Lampu ikut lagu
- Available in red and blue
- Ada cable untuk charger
-stock terhad ni cepat dpatkan
Dm/Whatsapp @hustler.accessories .
untuk order

‼️ NEW POWERBANK WIRELESS ‼️
- Come with box!
- Very cool packaging
- 8,000 MAH accurate
- 1 usb port, 1 usb type c port - price RM 120
DM/Whatsapp for order

😊

MICROPHONE WITH LED
- Dapat sekali usb cable utk charge
- High quality microphone
- Stock limited
admin bagi mur mur jer jadi cepat dapatkan sebab 10 terawal akan dapat free postage 😋
nak detail lagi DM/Whatsapp @hustler.accessories.

‼️ USAMS WATERPROOF BAG ‼️
- Ada pelampung tepi so boleh terapung
- Market price : RM 50
- Limited stock
- Boleh order DM/Whatsapp @hustler.accessories

😊😊😊

‼️ WSTER SPEAKER ‼️
- Sound quality padu!
- RM 110 only - Lampu ikut lagu
- Available in red only
Dm/Whatsapp @hustler.accessories for order

‼️ PAINTED RETRO SPEAKER ‼️
- RM 85 only - Ada tempat charge, aux and usb. Boleh bluetooth
cepat dpatkan DM/Whatsapp @hustler.accessories sekarng

Slide ⏩ to video
‼️ Flaming speaker ‼️ - RM 120 (free postage)
- Usb cable included in box
- Chargeable
- AUX, Bluetooth and usb boleh connect

DM/Whatsapp @hustler.accessories to order

JBL wireless headphone
barang paling rare bass
dia padu beb 👍🏻👍🏻😋
jadi admin bagi harga murah jer.
pehhh admin dah baik hati dah ni nak bagi murah.
Normal price :RM120
today Price : RM 89 only
jadi apa tunggu lagi
cepat DM/Whatsapp @hustler.accessories For order

Guys kami ada design casing lawa lawa yang ikut trending semasa.Paling rare lah pada abad ini.. harga kami bagi murah murah jer 😋😍
.
🔥10 terawal dapat discount lagi🔥
Cepat guys barang dah nak habis ni.. jadi apa tunggu lagi cepat DM/WS tekan LINK kat bio @hustler.accessories . 😉😉 .

Most Popular Instagram Hashtags