hurrakel hurrakel

9 posts   407 followers   296 followings

Hurrakel! 

Susette (så sett) och Lars-Åke gick skilda vägar, Susette har en crush på Alfa-Ankan. Intriger, livsomvälvande insikter, glädje, död och återuppståndelse ikväll på folkteatern kl 19!
#hurrakeltheshow #gmlstnjazz #klubbkomin

Susette (Så sett) är med på tåget ner till Gbg. Hon ska sy upp lite grejer. Intensiv resa.... Hon är så pratglad! Och taggad inför Gmlst jazz och Klubb Kom In på tisdag!
Kl 19 på Folkteatern!
#Hurrakeltheshow #fashion

Tiden är fullbordad! Det spås att Alfa-Ankan återuppstår prick kl 20 00 imorgon på Fasching. Välkomna det är ju graatis shit pomfritt.

Bered en väg för Alfa-Ankan, gör hennes stigar raka!!
Imorgon är det premiär för Hurrakel the Show på Nefertiti kl 20 00. Välkomna!!!!

Hurrakel vilken kväll! Hurrakel hvad en natt!
Tack härliga Bullret Jazzklubb för att Hurrakel fick fortsätta sitt hemliga uppdrag med att sprida toner till universums yttre gräns. Tack också till Bullrets maskot "Bullret" som gav oss trygghet och peppande ord innan showen!

Hurrakel!

Hurrakel firar spånbröllop och ett år som band! Så mycket har hänt!
Vi har nu precis kommit tillbaka efter en lyckad turné på andra sidan atlanten med Prince. Innan det doppade vi våra fötter i stilla havet tillsammans med Beyonce då vi gjorde en föreställning tillsammans med henne under 2 månader, called "the interpretation of the room"
I januari i år var vi medskapare och regissörer till "Hurrakel the musical" som sattes upp Broadway och därmed avbröt den 28 år långa traditionen av Phantom of the Operas ständiga föreställningar.
På torsdag spelar vi show i Malmö på bullrets jazzklubb, välkomna!
Hurrakel#

Most Popular Instagram Hashtags