hovlandjr hovlandjr

472 posts   627 followers   463 followings

Harald Hovland  Biografi

Collosalt kult.

Det lengste jeg har gått på ski på en dag er 4km. Det var i 2010. I dag gikk jeg 30km. Takk for meg. Og takk til Ellefsen og Nordhus. Nå kan våren komme.

Gutta kødder.

eg elske trær.

fortjent.

intet er nytt under solen. heller ei julehilsenen til hovlands.
det kan sies mye om året som har gått, både oppturer og nedturer har preget oss alle. først og fremst er vi takknemlige, for dere og for hverandre.
eldstefar har hatt et stabilt år, han er mest takknemlig for at tilgivelsen er stor, både hos kånå og hos vår herre.
mor i huset nikker til dette og nevner også gleden med å ha så flotte barn som er både pliktoppfyllende og snille. undertegnede er nøgd med og i det hele tatt være i livet, etter et brutalt år med greskstudier. endre er mest takknemlig for å ha sett verden, i år han han reist masse og vil i det kommende året bare holde seg i moderlandet. bjarte har problemer med å tenke tilbake på året som har vært da det eneste som han grubler over er hvordan han skal fri til sin utkårede. så har vi grete da, hun er glad for at hun har iphone og slipper og prate med resten av familien i denne alt for intense julehøytiden.
god jul.

Ellevill steming på KRFs julebord. Rogalands stortingsrepresentant Bollestad og jeg pratet om hvor rått Rogaland er. "Klepp er fillen den beste plassen i Rogaland, mye bedre en Ålgård", sa Bollestad. Hehe, neida, hun sa ikke det. Men hyggelig var det uansett.

Den gode praten uteble kanskje, men fikk i hvertfall gratis middag..

Fotoseanse med KRF idag. Grunnen til det er ny jobb som valgkampsekretær. Det er stas.

"Sometimes, all you need is a good friend and a playground" - Augustin av Hippo. God adventstid, alle.

hovland har talt. rekdal, make norway great again.

Velkommen tilbake til spalten Ukas Snap. Etter en lang pause er vi endelig tilbake med de beste snappene fra mine venner. Ukas vinner er @bjarnebetjenten som nylig har fått sin datter nummer to. Gratulerer, først og fremst med denne hedersprisen. Selvsagt.

Most Popular Instagram Hashtags