[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

holmnassnickarn holmnassnickarn

70 posts   141 followers   60 followings

Kalle Jonsson  Holmnäs Umeå

http://holmnassnickarn.blogg.se/

Även om det är mitt i kallaste vintern så är det hög tid att tänka på sommaren! Om man beställer sin #lekstuga #friggebod eller #utedass nu så är den klar tills snön tinat bort. Stugan får stå här tills man vill hämta den, och betalning sker vid hämtning.

Det är rent otroligt att vara här. Att i verkligheten få se detta säregna speciella hus med sin historia. Den vänstra byggnaden byggdes 1914 och var då en smedja. Bostadshuset kom 6 år senare. Genom åren har de gått från att vara smedja till cykelaffär, till piratradio, till dagens internetbutik. #Socksfromholland#emmer-compascuum#holland

Tala om skillnad! På 30 timmar har vi i bil förflyttat oss från kalla Umeå med snö och snålblåst till Holland där gräset är grönt sockerbetorna skördas.
#umea#norrland#holland#emmercompascuum#sockerbeta#snö#snow#neve

Först blev det en lekstuga till barnen, sen ett hönshus till maken och nu har samma familj köpt ett kaninhus. Alla tre byggnader ser likadana ut utifrån, men är anpassade till de olika behoven.
#carpenter#snickare#animalhouse#bunnyhouse#kaninhus

Mina #lekstugor kan användas på många olika sätt. Den på bilden är modifierad med #impregnerade reglar och golv för att kunna användas som #bastu. Tidigare har jag gjort #stugor som ska användas som #hönshus och som #kaninhus. Kanske finns det fler användningsområden?
#sauna#childrensplayhouse#lekstuga#carpenter#snickare#diy

Tror det här är det första #utedasset jag har gjort med #sadeltak. Detta är just nu på väg till fjällen i #Fatmomakke.

#utedass#snickare#carpenter#bygg#inspo#bygginspo#

Har just färdigställt ett #förråd på 7,59 kvm på #tomtebo . När det blir så stort är det lättast att bygga på plats även om det innebär mer körning.
#umea#umeå#storage#carpenter#snickare#bygg#bygga

Denna extra stora vanliga #lekstuga väntar på att få flytta till Lappland. På altanen har barnen fått en #ljugarbänk där de kan sitta.
#childrensplayhouse#carpenter#snickare#coustombuilt#specialbeställt#children#barn

När man är på förstasidan, ja då är man lite extra glad!
#holmnassnickarn#umeåtidning#umeatidning#reportage

När jag byggde första #funkisstugan var jag skeptisk, men det är en modell som folk gillar. Men det är klart, med #kiosklucka och #loft kan det knappast gå fel!
#carpenter#snickare#cottage#stuga#lekstuga#childrensplayhouse#umea#Umeå

Svårare än så här behöver det inte vara! En stadig släpvagn och två spännband så är #lekstugan klar för transport.

I sommar jobbar jag med lille sonen som vuxit ikapp mig med råge! Här spikar han det sista på #muminhuset som ska förgylla sommaren för ett gäng oanande #barnbarn.
#childrensplayhouse#children#lekstuga#muminhus#moominhouse#moomin

Most Popular Instagram Hashtags