[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

hjelpkatten hjelpkatten

525 posts   535 followers   330 followings

Hjelp Katten  Frivillig organisasjon som redder hjemløse katter i Rogaland 🐈 Orgnr: 918465731 📧hjelpkatten@gmail.com kontonummer: 3205 24 52375 💛 Vipps 117197

En av ungene til Charlie 💛 nå i trygghet. Vil du hjelpe kattene? Vi trenger fosterhjem 🙏🏼 send oss en e-post til hjelpkatten@gmail.com

På torsdags kveld ble vi varslet om en skadd katt i Sandnes, og vi dro til stedet.
Etter flere timer med kartlegging viste det seg at den stakkars katten manglet hele høyre fremfot, haltet på bakfoten og hadde to små unger. Ungene er estimert til å være mellom 8-9 uker.
Etter en iherdig innsats hvor det ble lagt ned 24 timers fellevakt døgnet rundt, ble mor og barn fanget. De ble øyeblikkelig fraktet til veterinærvakten, da mammapusens skader tydelig var alvorlige. «Jeg forstår ikke hvordan hun har overlevd» sier han.
Veterinæren anslår at kattemor høyst sannsynlig har pådratt seg skadene grunnet påkjørsel av bil. Det viser seg at hennes fremfot har blitt amputert ved påkjørselen og bakfoten brukket på flere ledd. De smertene kattemoren, som vi har gitt navnet Charlie, har levd med er ubeskrivelige og rent gjennom hjerteskjærende.
Vi vet ikke hvor lenge hun har hoppet rundt i Sandnes sentrum med disse skadene, men det åpne såret fra den amputerte foten hadde begynt å gro sammen av seg selv. I kulden og smertehelvete har hun kjempet for å holde kattungene sine i live. Charlie hadde hjertet av en løve i kroppen til en liten pus. Charlie fikk hvile, og trenger aldri mer ha det vondt.
Hennes mot og skjebne er hjerteskjærende. Heldigvis at noen så henne og tok til sosiale medier for å varsle. Heldigvis at noen valgte å følge dette opp selv om flere påsto at det ikke fantes noen katt, og andre påsto at de hadde sett katten men at den ikke var skadd. Vi vil benytte denne anledningen til å be folk i gata vise mer nestekjærlighet. Til å gjøre sitt beste for de svakeste. Til å følge opp hjelpeplikten.

Charlie var livredd mennesker, og vi får aldri vite hvilke ting hun opplevde i byen. Ungene hennes er trygge fra Charlies skjebne; de vil få mat, varme, kjærlighet, medisiner og trygghet resten av sitt liv. Slik hvert eneste levende dyr burde få.
Kattungene er svake, underernærte, fulle i lus og orm. De skal pleies til å bli sterke, friske, lykkelige katter og når de er gamle nok skal de kastreres, vaksineres og id-merkes. Ønsker du å hjelpe oss økonomisk med Charlies ungers fremtid?
Kontonummer 3205 24 52375
Vipps 117197

(Se på søsteren i kloretreet 😉) Victor storkoser seg meg sin søster hos fosterfar 💛 heldige små som får være sammen, lære at mennesker er snille og ikke minst.. inne i varmen. De har hatt en utrolig kald start på livet.

Mandarin smiler 💛 han er fri for den stramme pelsen som har påført han smerte i lang tid. Vil du bidra slik at han kan kastreres, vaksineres osv? Vipps 117197 💛

Lazy Sunday for Oliver 😽#hjelpkatten

Hjelp Katten har fått inn en katt som har gått ute på Klepp i over en mnd.
Ta kontakt om det er din katt eller du kjenne til eieren.
Hjelpkatten@gmail.com
https://dyrebar.no/72848/?ferdig=1

Junior elsker sitt nye hjem sammen med «bror» Felix #adopsontshop

I går oppdaget vi at noen var alvorlig galt med Milla. Hun var svært medtatt, rørte ikke mat, vann eller lekene sine. Milla er en relativt skeptisk pus, men uten problem fikk vi henne med til veterinæren. Det ble tatt blodprøver, bilder av milten og en grundig undersøkelse. Undersøkelsen viste over 40 i feber, og Milla ble lagt på drypp.
Årsaken til hele problemet er opp til flere dårlige tenner som nå har skapt infeksjon i den lille kroppen.
Milla må allerede på mandag trekke flere tenner.
Dette blir svært kostbart for en sårbar frivillig organisasjon.
Ønsker du å støtte Millas behandling? 🙌🏻💛 Vårt kontronummer er 3205 24 52375
Vårt vippsnummer er 117197

Løven Oliver har også fått sin vaksine 💛☺️ #lowstresshandling #godevennerdyreklinikk #hjelpkatten @hjelpkatten @godevennerdyreklinikk

Most Popular Instagram Hashtags