hj.zil hj.zil

1,850 posts   52,364 followers   334 followings

Fadzil Teh  Cheq orang perlis Aquarius - romantic crazy Alhamdulillah 💖💖💖

Tq @byrcw @rozitachewan1 @aaisyahdhiarana111 dapp spray mlm jumaat laki balik mai.

Tak sabar ni. Akan dtg @astro_oasis106 🌹🌹🌹🌹

Sapa nak order baju cantek ni ????

Mlm ni episod akhir #kelipkelipdikotalondon . Tg @nurlisia @zaidaismail @tv3malaysia @dramasangat .
Alhamdulillah sebuah naskah yg penuh pengajaran. Sebagai penerbit saya memohon maaf di atas kekurangan sikit dari segi pembikinan minisiri inj. Ini disebakan masalah kesihatan yg dialami oleh tuan pengarah saya @muraliabdullah73 juga penolong pengarah Chad terutama semasa berada di kota london. Pengalaman bekerja yang dilalui memberikan lebih pengajaran kepada krew dan artis yg terlibat.
Jujurnya saya berpuas hati dengan lakonan bintang bintang baru @hafidz.roshdi @hannaqeela @putrihanan @pu_rizz @nadiyah.shahab Insyaallah jika mereka menjaga disiplin mereka akan memjafi bintang besar satu hari nanti.
Terima kasih @lisbon05 @therealzainsaidin @lydiasaimon @fendilondon @ezanynizariff @halmey_hamdah @raez_alidid yang menghidupkan lagi jln cereta ni .
Jurugambar yg meletop @roslanrimau editor meletop @raimeyusoff
Terima kasih salam sayang #kelipkelipdikotalondon @zeelproduction #makeeveryonedreamcometrue🌹

#Repost @jom_dakwah with @get_repost
・・・
Repost by @videodakwah.my - HUJAN ITU PEMBAWA RAHMAT ! .
Alhamdulillah syukur kepada Allah s.w.t kerana masih lagi diberi nikmat untuk bernafas pada hari ini. Semoga hari ini lebih baik daripada semalam. Insya Allah.
.
Waktu mustajab berdoa
.

Ada banyak sebenarnya waktu-waktu yang diharuskan untuk kita berdoa agar doa kita makbul antaranya ialah waktu ketika hujan turun. Hujan juga merupakan salah satu nikmat yang diberikan oleh Allah s.w.t kepada semua makhluk.
.
“Doa tidak tertolak pada dua waktu, iaitu ketika azan berkumandang dan ketika hujan turun” (Hadis Riwayat Al-Hakim, 2534, disahihkan Al-Albani di sahih Al-Jami’, 3078)
.
Tatkala turunnya hujan mulalah kita mendengar keluh kesah di kalangan kita. Ada yang kata sebab hujanlah jadinya banjir, tak boleh pergi ke laut dan lain-lain.
.
Buat pembaca semua, yang jadikan banjir Allah, yang turunkan hujan juga Allah, lalu kenapa kita harus mempertikaikan segala urusan Allah. Besar manakah kita jika nak dibandingkan dengan kebesaran Allah?
.
Lalu hendaklah kita senantiasa bersyukur. Di sebalik turunnya hujan, ada rahmat yang menanti. Ketahuilah, kita merancang, Allah juga merancang, dan Allah adalah sebaik-baik perancang-Nya. Kita hanya merancang dan Allah penentu segalanya.
.
Ingat ya, kalau hujan turun lagi selepas ini terus sahaja banyakkan berdoa. Mudah-mudahan Allah kabulkan kerana Allah itu Maha Pengampun dan Maha Mendengar.
.
Semoga bermanfaat.
.
.
(Caption ditaja oleh @jombuku "Semusim Di Barzakh" Novel Islamic Terbaik MPH2017 -Best Seller Of The Year- MPH Bookstore, segera dapatkan)
.
.
#share #jomrepost #jomZIKIR #videozikir

Alhamdulillah.

Setuju dgn komen tuan pengarah murali abdullah.

JOM yang ingin berkongsi rasa dengan @fauziahnawi pada jumaat 13 hb april 2017. Pihak @zeelproduction sudi menaja 10 orang untuk menyaksikan persembahan exclusive inj .

Siapa cepat dia dapat. Hubungi @lynndasharudin dgn segera.
Jumaat 9 mlm
Cc @marrmohamad @anakdarapaksyed @kyollhamzah_director @alirezark @raez_alidid @pu_rizz @raez_alidid @sofiarhyland @manjeazmie @raimeyusoff 🌹🌹🌹🌹

Most Popular Instagram Hashtags