himpunanbahanlawak himpunanbahanlawak

6,118 posts   748,011 followers   12 followings

Himpunan Bahan Lawak  Mhimpunkan lawak yg terbaik dari ladang -Bukan sekadar lawak🙈 "Takkan hilang lawak di dunia selagi manusia mampu berketawa"-HBL Review DM📥 Telegram👇

Dugaan menjadi keyboard warrior😏😏
**yg terbaru slide sebelah
KOLEKSI LAWAK MERAPU @lawaksavage

Doktor pun SYORKAN pesakit mereka bertukar kepada NANOSTIX untuk berhenti merokok 😍🤗 Korang yang heavy smoker dah nak habis tahun pun azam berhenti merokok masih tenggelam timbul je kan? Follow je @nanostix_malaysia @nanostix_malaysia @nanostix_malaysia

Nanostix bukan vape dan 90% lebih baik dari Rokok.. Nak tahu lebih details terus whatsapp +60124067515 atau refer bahagian highlights untuk list agent kami 1Malaysia 😊

Tag mmber korang
KOLEKSI LAWAK MERAPU @lawaksavage

Biar la bang,bkan sng nak jumpa tv leh tgk dua channel skaligus,sukan n diskaberi channel hehe
KOLEKSI LAWAK MERAPU @lawaksavage

Siyes ah😑
KOLEKSI LAWAK MERAPU @lawaksavage

Gila bapak apa benda ni @Hustlermy bawak masuk? Kepala dia semua barang masuk nak padu padu susah la @Hustlermy ni 😡 Admin takleh tahan barang dia semua padu padu aduhai 🤑 Pokai pokai

😅😅
KOLEKSI LAWAK MERAPU @lawaksavage

Hilangkan EYEBAG sepantas 2 minit!! 20 TERAWAL FREEGIFT ROREC MASKER + FREE SHIPPING 💕
IMAGES’ SNAIL CREAM
✅Menghilangkan eyebag sepantas 2 minit!
✅Menghilangkan kedutan di muka
✅Anti penuaan
✅Menegangkan kulit wajah
✅Mengembalikan seri wajah
✅Memutihkan lingkaran kelopak mata
✅Menghilangkan garis-garis halus

TERBUKTI BERKESAN!! 💕 1000 unit terjual setiap hari!!😉
FOLLOW @lanbena_scarserum @lanbena_scarserum atau ws 0132391845
#lanbena #scarremoval #lanbenahq #lanbenamalaysia #lanbenaoriginal #snailcream #antipenuaan #penghapuseyebag

Training raya haji ke bang..
Dh xde keje gamaknya😂😂
KOLEKSI LAWAK MERAPU @lawaksavage

Comey je🐰🐰
Kredit: HAW.tv
KOLEKSI LAWAK MERAPU @lawaksavage

Jamban umah uchux kah ini
KOLEKSI LAWAK MERAPU @lawaksavage

First time tgk video tutorial memasak sedih camni🤧🤧
Kredit: @adam_shaari
KOLEKSI LAWAK MERAPU @lawaksavage

Most Popular Instagram Hashtags