hilofattyou hilofattyou

1463 posts   31120 followers   203 followings

ilofayou  #jodohrahsiaAllah #adakahDiabayanganitu #AllahlebihTahu #Neelofattah

T R U S T

Aku
Cinta
Tanggungjawab .
Aku manusia . Pedih sakit . Penat . Jika aku meluah adakah semua akan trus diam tanpa penghinaan.
Aku diam .. mula bertindak .
Aku tetap menjaga dia .
Cinta
Pengorbanan airmata itu buat ku ,
Mohon jangan pernah terjadi lgi
Aku lelaki
Pelindung yg kau harapkan .
.
Aku lalai . Tapi aku usaha .
Usaha ku dalam diam , hanya kau ketahui
Aku berdiri berjalan terus tegas penuh keikhlasan .
Sabar . .
Engkau wanita terakhir .
Engkau buatkan aku tersenyum
Engkau mulakan bicara .
Benar cinta kita ta pernah di rancang
Berikan cinta pada masa yg tepat .
Ujian kita akan terus berjalan moga kite trus bertahan .
.
#diaimamsolatwanitaterakhir

Gunakah oppo kini lebih jelas.
.
#Repost @lofattah.classy with @repostapp
・・・
@Regrann from @sophierahx - Ooooooohhhhhh
.
RepostBy @aciklorong .
.
A: Siapa WT ko ?
.
F: Mane boleh bg tahu. Ibu aku

Jawapan selamat la πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‚
.
Ok kami faham Fattah pandai coverline πŸ˜β€πŸ’™.
.
.
Nampak tak permainan dia 😝
.
#wanitaterakhirlofasemuatahu
#jgncarasorgpunya
#jgnpertikaikan
.
Ig live: @aisyatiie" - #regrann

Alhamdulillah.. .
Terima kasih ya Allah.. Engkau jentik hatinya melihat kebenaran. .
Bersyukur dgn hikmahmu

Kebenaran taj perlu cari sesusah..
.
Keluar satu satu. .
Bersih kan maruah dia. .
Sebab tade sape yg nk bersihkan maruah dia yg dh dipijak segelintir manusia. .
Kerana apa? Kerana aku juga wanita seperti dia.. .
#bersihkankembalinamanya

Berpeluh baca wasep. .
Haters pun adooo siap dm.. Teima kasih.. .
.
Korang skrg tgh isu kn psl wanita terakhir.. .
Okay laa isukn bnde yg tak hbs nk cover.. .
Pstive.. " Dalam diam aku mnjaga "
.
Berbalik pada kebenaran.. .
Allah dah aturkan sgt sempurna. .
Gelombang petir dari gossip kontroversi.. Yg dituduh. Berpuncanya dari NEELOFA.. Ramai sangat konon nye NEELOFA ambik kesempatan.. .
Dah terangkn kat meet greet.. Feeling tuh btul. Lagu tuh mmg untuk si dia. .
Ade lagi org tuduh NEELOFA ambik kesempatan rapat dgn FATTAH hanya nk lakukan NAELOFAR.. .
persoalan pertama - neelofa tuh jutawaan selepas shmp ke sebelum shmp ea.. -kejayaan dia berbisnes selepas ke sebelum shmp? .
Jadi sy isukn balik yg dlu smua dok hina. Fitnah NEELOFA sbb nye marketing shmp. Gunakan FATTAH.. .
Sekarang ni sekarang ni .
Selepas tgok malam gala. Live smua kan.. .
Novel. Perfume kan mgunakan wanita terakhir.. .
Agaknya laa SIAPA MNGUNAKAN SIAPA? .
Mngunakan "wanita terakhir" untuk kluarkn product.
Tlg recall balik mana dpt lagu wanita terakhir.. Mana dapat tajuk wanita terakhir.. .
.

Fitnah isu lofa gunakan fattah.. So mlm ni dpt dh kbnaran.. .

Ps / admin tak salah kn fattah.. Apa apa yg mngunakan nme wanita terakhir msti atas persetujuan fattah sndri kan.. So fikir la yg mne baik..
.

Note - mgkn dh berbncg antara mereka.. .
Admin nk ckp bnde benar je isu "pergunakan" .
.

#janganmenidakkan
#wanitaterakhiradalahdia

Dia wanita terakhir Encik Mohd Amin .
.
Admin pulak nak menangis tengok..
.
Ibu cantik

Yg bukan lofattah pun boleh boleh fikir sbb rajin stalk ig haters mmber ni ..
.
#fikirbebaik

Kak love nk dress like this or mmg nk cari dress ni.. .
Ohh yaaa. Nak dress ni untuk future daughter right. ..
Tag mama. Mama rply. Ok sweet. Haahahahahah. ..
#uwantdressorwantbaby

Sapa pergi angkat tgn. .
Admin admin.. Hmmmm
.
Tgok la nnti ade ke tak

Haahahh. Ni lawak. .
Part ni bile org paksa admin makan nasi. .tp bukn sbb diet. To me mkn nasi sgt complicated.. Kne ade lauk.. Dan makan satu satu kn. Ambik lailuk ambk nasi mkn. So rumit. .
#adminsusahmakannasi
#makanmaggietuhfav

Novel wanita terakhir dah rancang selepas launch lagu wanita terakhir. .
Novel wanita terakhir adalah inspirasi dari lagu wanita terakhir. ...
.
so lagu wanita terakhir itu inspirasi dari "our story" "lofattah" "untuk sidia" .
So boleh tgok video mlm tadi admn post mse launch lagu wanita terakhir di london.. .
Jadi conclusion is ade sikit mgkn crte dlm novel dari lagu. .
Mmg jalan cerita dalam novel tade pengalaman kat fattah.. Mmg tade fattah. Sbb fattah blum khwn.. Dlm nove tuh dh khwn. HahahahahHa. .
.
Okay tuh je nk cakap .
Jangan pernah menidakkan wujud nye "sidia" adelah wanita terakhir. .
#sidia
#wanitaterakhir
#neelofa
#janganpernahmenidakkan

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags