hiippieshake hiippieshake

2,403 posts   4,942 followers   326 followings

〰Veronica〰  Asskicking mother with issues 👄

Tack för att ni är ni så att jag kan vara jag. Med jättemycket mage (och rumpa) framme och öppna tankar nonstop. Tack för att ni delar med er. Tack för alla booster ni ger mig. Tack för att jag får vara naken och ocensurerad. Tack för att ni skrattar med mig och inte åt mig. Tack för att ni vågar. Tack för allt egentligen. Inte en enda gång under dom åren jag öppnat mig här har jag fått skit, onödiga kommentarer eller negativ energi. Kanske är det så att vissa inte vågar säga åt mig när dom inte håller med eller så har dom förstått att det här är min värld. Mitt liv och mina val. Det är jag som bestämmer vad jag vill prata, skriva och yttra mig om. Vilka bilder jag postar. Vilka känslor jag visar. Jag förstår att det inte är för alla och vi söker olika saker här, men det här är MITT. Mitt. Inte ditt. Det gör mig alltid märkligt stolt. Att säga att jag har bekräftelsebehov är SANT. Jag har stort sådant. Jag älskar när ni håller med, hejar och hyllar. Vem skulle inte göra det? Säg nån. Det här är min plats där jag visar er min värld och vad jag än vill visa är okej för att det är min plats. En fristad. Det visar ni mig hela tiden- att det är okej att visa känslor, älska sig själv och äga sina val. Det ni ger mig är fantastiskt. Så tack för att jag får vara jag och ni är precis dom ni är. Fortsätt för alltid💗

Söndag och massa snack i Storys! 💥🥊 Uppdaterar er om hur jag mår, vad som hänt sen sist och självklart är mitt galna hår och min norrländska dialekt i centrum. Vi hörs!

Well obviously kommer min man hem idag🍑🔥

Är så jävla uttråkad så istället för att slentriantitta på teve så slänger jag ut alla tavlor som ska upp i hallen pang på golvet och tänker hur fan det egentligen kommer se ut detta. Notera mitt somriga asbruna ben. Noted? Good.

Åttitalet ringde.

Saker en vuxen och samtidigt lätt omogen kvinna gör när hon är ensam hemma. Podcast, ett glas vin och lite extraordinärt övande på hur jag ska smaska högt som fan nästa gång jag åker buss (se händelser)

Det syns verkligen inte på utsidan hur mycket känslor som bubblar i huvudet. Hur pirrig huden känns när jag inte kan fly eller att benen nästan viker sig för att jag är så nervös. Idag har jag gått igenom alla dom känslorna, men jag har även klarat av dom mål jag satte i morse. Jag stiger upp, jobbar, fikar, pratar, står i kö och självklart utmanas jag ännu mer när mitt kort inte fungerar på bussen och jag måste kliva av fyra ggr innan pengarna är överförda på kontot. Så pinigt säger ångesten då och jag ba: Håll käften! Jag har fullt upp med att vara stolt över att jag faktiskt står här helt jävla svettig, stressad och överrumplad men ÄNDÅ känner grym stolthet att jag stannar på stället. Så snälla håll käften ångest, du är typ det mest irriterande jag vet många gånger. Kan du inte hellre hålla dig jävligt långt borta nån gång när jag står och är stolt och skicka in nån annan känsla som säger nåt snällt istället? Typ Självförtroendet till exempel. Vi är goda vänner sen tidigare och jag gillar henne som fan. Hon skulle säga att jag har fett nice glow (om än av svett) men också ge mig cred för att jag är stark och grym som kämpar med sån här skit varje dag. Plus att jag fan är sjukt fin i blommig tunika. Tack Självförtroendet!

Det är uppenbart att detta helt spårat. Vi skulle fan bara köpa en grillring jö. Skit samma! Altanen är i stort sett klar förutom lite småfix och stugan har lite målning och belysning kvar på utsidan. Insidan ska ÄNTLIGEN målas i mossig grön och i bastun läggs golvet snart in. Så JA. Det spårade verkligen ur detta. På ett väldigt bra sätt💗 Ni är välkomna i höst på en totalt urflippad bastukväll. Alla ryms inte i bastun men vi har av nån anledning lyckats bygga en 70 kvadratmeter stor altan så... Kom en kom alla!

Sak jag älskar med min sambo: Han tar med gamla saker han hittat när han reser hem till mig. Min favorit hittills utan tvekan den här brandsläckaren. Eller ’den där stora moroten’ som mina barn säger.

Hatelovin my hair.

Ginkgo🌱 Ursäkta kommande uttryck: FIFANIHELVETET SÅ JÄVLA BRA KAMERA iPhone 8 plus haaaaar.

Ääääääntligen lite regn☔️ Helgen har visat sig produktiv när vi målat massor, byggt trall och spikat foder på vårt fina lilla bastuhus. Riktigt längtar till att stänga in mig där när hösten kommer. Nästa vecka fortsätter vi som planerat med insidan av stugan och måste jag säga att det kliar som fan i inredningsfingrarna? Det bästa med att det varit så underbar sommar är att vi även har massor med projekt inomhus att ta tag i nu när det snart går mot kallare tider. Ni ska få se direkt det händer! Hörs häj!

Most Popular Instagram Hashtags