highlandcyclingclub highlandcyclingclub

64 posts   115 followers   38 followings

Highland Cycling  📧 highlandcyclingclub@gmail.com

Highlandare! Nu ligger årsbrevet i er mailbox📫 med info om året som varit, kommande säsong och ny klädbeställning!
Har du inte fått mailet? Kontakta oss: 📧highlandcyclingclub@gmail.com

God Jul önskar Highland Cycling!
Hoppas ni får en trevlig jul🎄

#Repost @larsskovhansen grymma säsongsavslutning med seger i Västgötaloppet H40-klass💪💪
Vi är riktigt stolta och glada över din fina prestation! Grymt jobbat!
.
.
Idag körde jag säsongsavslutningen i långloppscupen som gick av stapeln i Ulricehamn. Kände mej inte i bästa form och körde väldigt defensivt idag (vet att formen borde vara bra) ända tills jag såg mållinjen och fan flög i mig och jag spurtade till en topplacering i mitt sista lopp i Herrar 40. Nu skall det bli skönt med lite återhämtning. Jag skall nu passa på att renovera färdigt hemma som jag valt att skjuta lite på. Och när det är klart börjar satsningen på ”Pojkar 50”😂.
Och nu blir det ett glas rött och soffhäng deluxe.
#highlandscyclingclub#contura#englundsdäck# #långloppscupen

#Repost @emattelin ・・・
5a idag på #Bergslagsloppet. Dessvärre blev det en punka efter 20km på första utförslöpan. Fick bli tempokörning i ca 15 km innan jag lyckades ansluta 2a gruppen på 6 man lagom till banans tuffaste stigning... Kunde inte gå med när det började gasas halvvägs in i backen och därefter blev det avvaktande körning i gruppen. Jag försökte att gasa i de avslutande backarna och till sist var vi två som spurtade om 4e platsen som jag fick ge mig i.
Fantastiskt trevligt lopp och grym bana av @bergslagsloppet.
Nöjd över känslan i kroppen och att jag börjar lära mig att gneta 😁 men jag hade hoppats på mer🙊🙊. Stort tack till @lisaeinarsdotter & @jockehammar som har agerat pensionat över helgen 🙏🙏
#mträning #highlandcycling #mtb #eksjö

#Repost @jockehammar
・・・
My second mountainbike race ever at @bergslagsloppet this weekend was a great experience filled with lots of lactic acid for 69 kilometers. I pushed it harder from start this year, suffered a lot and impoved my finish time with 11 minutes from last year. I ended up on 17th place in my category (48th in the total race) on 3:11:32.
Thanks a lot for professional coaching @emattelin from @highlandcyclingclub and congrats to the 5th place!
Also big ups to the superior Swedish mountainbiker @emillindgrenracing for another victory 💪🏻 —

First photo: @mtbfoto.se

Endast en cyklist från Highland på söndagens Finnmarksturen. Kul med en Highlandare långt fram under loppet och en hög placering i resultatlistan 😄
#Repost @emattelin ・・・
6a igår på #Finnmarksturen👍. Var aktiv i början av loppet och i gruppen ca 8 man som bildats efter att @emillindgrenracing gått loss med ca 20 sek. Vi körde sedan ikapp honom på asfalten inne vid ABB. Efter den berömda trappan så blev det gas upp mot bergspriset, jag lyckades gå med tättrion så vi var en 1a grupp på fyra man. Fick dessvärre ge mig i backen därefter när vi kom ut på asfalten. Låg ca 15-20 sek efter @wetterhall ett tag men hade inte kraften o gå ikapp. På nästkommande stig slog jag av o väntade in @heenkis och @j_elbow. Tyvärr fick jag ge mig i slutet av Leos backe o körde solo in i mål som 6a.
Grymt kul o inspirerande o få vara med o gasa med de snabbaste. De har någon växel till när det väl behövs💪💪 Konstig känsla i kroppen när man är väldigt nöjd med en 6e plats men samtidigt väldigt missnöjd/besviken över XCM-SM som var säsongens stora mål. Nu laddar familjen om på #moraparken inför #cykelvasan. 📸@cykelkanalen.se
#Highlandcycling #mträning #eksjö #mtb #långloppscupen #xcm

En av Highlands grundare @emattelin syns i #smålandstidningen !
#highlandcycling #mtb

Fyra till start - Tre i mål på årets #engelbrektsturen
Åter fantastiskt fint sommarväder som gjorde det slitsamt både för cyklister och langare. Vi hade fyra cyklister på startlinjen och tre langare som servade cyklisterna under det 69 km långa loppet. Kul att Highland åter har en cyklist på podiet. Denna gång i elitklassen och @emattelin gjorde jobbet👊🏼 Grattis! Vi är stolta, nöjda och glada!
@primoeren och @ulf_holmberg var i stort nöjda med dagens tävling tyvärr punka för @carlfredrikjohansson 👎🏼 Nu fokuserar vi om och laddar inför XCM-SM om två veckor!
📸 @cykelkanalen.se @erikaapihl
#highlandcycling
#mtb
#långloppscupen

#Repost @emattelin
・・・
5a igår på #Engelbrektsturen😁😁👍. Början av loppet kändes väldigt bra, tog täten uppför andra backen ute vid Klackberg och på krönet blev vi en 1a grupp på 4a cyklister. Efter lite avvaktande körning så var vi tillslut 6 i täten. Med ca 30 km kvar satte @johan.landstrom in en grym stöt som gjorde att han och @emillindgrenracing kom iväg. Jag och @johan_limpan_lindbom gjorde ett försök att komma ikapp på kommande grusväg men inget direkt krut i mina ben där.. Efter en liten stund så stack @olssoncycling ifrån oss och anslöt sedan täten o vann. Mycket imponerande!
Sista km var det lite avvaktande cykling inför spurten om 4e platsen. Efter att ha förlorat 2 spurter i år så ville jag inte komma sist i vår trio. Tog täten in i sista kurvan, och lyckades ta 5e platsen med världens krampfest efter photofinish ✌✌. Kul att få komma upp på podiet och gasa med de snabba pojkarna och jag är väldigt imponerad över allebikegrabbarna som trots race dagen innan kör grymt starkt, hatten av👍👍
@johan_limpan_lindbom tack för grymt samarbete riktigt roligt 👌 och som vanligt förstklassig service längs spåret av @erikaapihl & @sarahwidfeldt.
📸 @allebikeofficial
@cykelkanalen.se
@erikaapihl

#Repost @carlfredrikjohansson
・・・
Idag var det inte min dag. DNF och punktering på #Engelbrektsturen. Trist då jag kände mig relativt pigg men sånt är livet. supporten var grym som vanligt @sarahwidfeldt nu blickar vi framåt mot nästa lopp 😀👍#highlandcycling #mträning

#Repost @carlfredrikjohansson
・・・
Laddade och klara inför morgondagen. Full gas på #Engelbrektsturen 👍😀 #highlandcycling

#mörksuggejakten åter en tävling i kalasväder. Highland hade sin bas på Leksand camping. Det var 4a tappra åkare och 3 mästerlangare som gjorde sig redo för en varm dag. Tugget innan tävlingen handlade en hel del om den berömda backen upp till #Vidablick. Överlag väldigt bra prestation i Mörksuggejakten av våra medlemmar👍👍 Klubben vill även passa på att gratulera @sarahwidfeldt som fyllde år under helgen🎂🎂. Ni som hjälper våra cyklister med langning och service runt omkring gör ett jättejobb. Klubben är väldigt tacksam över er!❤😁👍!
📸 @mtbfoto.se
📸@linda_tufvesson

Most Popular Instagram Hashtags