hidayah_hijabista hidayah_hijabista

650 posts   12,112 followers   7,106 followings

TUDUNG INSTANT| LABUH | BLOUSE  Uswah islamic clothing Agent ( UR606) ๐ŸŒธBeli combo Lagi Murah ๐ŸŒธSolehah Murah dan Cantik ๐ŸŒธCorak yang menarik terus whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ’Ÿ 019-5077166

30 minit tu sangat bermakna, especially bila dah terlambat nak pergi kerja, traffic jam lagi๐Ÿ˜–
.
.
Hari-hari pun kita rushing banyak urusan, kena bijak menyusun gaya hidup supaya badan kita tak letih sangat & masa boleh digunakan untuk hal lain termasuk rehat
.
.
Ada antara kita ,
.
Sebab penat sangat, telur sebijik nak masak pun tak larat
.
Nak iron tudung baju pun monyok seribu
.
.
โ€œLive simple #uswahsister โ€œ ๐Ÿ’•
.
#bemuslimahbeuswah #gengantiiron
.
.
.
.
.
.
.
.

#cikgusekolah #ukmbangi #uiagombak #putrajaya
#bawallabuh #bazarpaknil #tudunglabuh #shawllabuh #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #hijablabuh #patuhsyariah #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #gurupenang #tudungborong #tudungchiffon #tudungbidang60 #tudunginstant #usmpenang #uitmpenang #tudungmalaysia #syariahcompliance

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ OUR NEW RELEASE FOR 2019! ๐Ÿ˜

Still embracing the GO-IRON-FREE concept specially for #gengantiiron , NIHLA TUNIC is not only ironless wear but also casual for active lifestyle๐Ÿ’•

NIHLA is just like any other tunics by uswah: โ˜‘๏ธ Made of High quality moss crepe material โ˜‘๏ธ Knee lenght tunic designed with side pocket as well as Hidden front zip for nursing โ˜‘๏ธ another key features for Nihla are the stylish side slits and t-shirt style hem to complete the casual look

Available in S-XXL ๐Ÿ‘๐ŸปMatched well with our Hannah Palazzo & plain basic hijabs. ===========
๐Ÿ’•NIHLA tunic
RM69
2 ke atas RM65/pc + RM10 for xxl ========
๐Ÿ’•HANNAH PALAZZO
RM69
2 ke atas RM60/pc =======
๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป COMBO tunic + Palazzo :
1 set RM130
>NIHLA RM65
> HANNAH RM65

SHOP NOW๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
.
.

#pakaianmuslimah
#blauslabuh
#blouselabuh
#blouselabuhironless
#blouseironless
#blausmuslimah
#uswahagent
#gengantiron
#shawllabuhmurah
#instantshawllabuh
#bawalinstantlabuh
#bawalbidangbesar
#bawallabuh
#bawalmurahcantik
#bawalmudahbentuk
#tudungshawl
#tudungsquare
#tudungsarungmurah
#syariahcompliance
#tudunglabuhcantik
#tudunglabuhbidang60
#tudunglabuhbidang50
#tudunglabuhinstant
#tudungmalaysia
#cikguseo
#gengantiiron
#gengantiiron
#uswahyes2018 #bidadariuswah
#gengantiiron #uswah4student

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ OUR NEW RELEASE FOR 2019! ๐Ÿ˜

Still embracing the GO-IRON-FREE concept specially for #gengantiiron , NIHLA TUNIC is not only ironless wear but also casual for active lifestyle๐Ÿ’•

NIHLA is just like any other tunics by uswah: โ˜‘๏ธ Made of High quality moss crepe material โ˜‘๏ธ Knee lenght tunic designed with side pocket as well as Hidden front zip for nursing โ˜‘๏ธ another key features for Nihla are the stylish side slits and t-shirt style hem to complete the casual look

Available in S-XXL ๐Ÿ‘๐ŸปMatched well with our Hannah Palazzo & plain basic hijabs. ===========
๐Ÿ’•NIHLA tunic
RM69
2 ke atas RM65/pc + RM10 for xxl ========
๐Ÿ’•HANNAH PALAZZO
RM69
2 ke atas RM60/pc =======
๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป COMBO tunic + Palazzo :
1 set RM130
>NIHLA RM65
> HANNAH RM65

SHOP NOW๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
.
.

#pakaianmuslimah
#blauslabuh
#blouselabuh
#blouselabuhironless
#blouseironless
#blausmuslimah
#uswahagent
#gengantiron
#shawllabuhmurah
#instantshawllabuh
#bawalinstantlabuh
#bawalbidangbesar
#bawallabuh
#bawalmurahcantik
#bawalmudahbentuk
#tudungshawl
#tudungsquare
#tudungsarungmurah
#syariahcompliance
#tudunglabuhcantik
#tudunglabuhbidang60
#tudunglabuhbidang50
#tudunglabuhinstant
#tudungmalaysia
#cikguseo
#gengantiiron
#gengantiiron
#uswahyes2018 #bidadariuswah
#gengantiiron #uswah4student

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ OUR NEW RELEASE FOR 2019! ๐Ÿ˜

Still embracing the GO-IRON-FREE concept specially for #gengantiiron , NIHLA TUNIC is not only ironless wear but also casual for active lifestyle๐Ÿ’•

NIHLA is just like any other tunics by uswah: โ˜‘๏ธ Made of High quality moss crepe material โ˜‘๏ธ Knee lenght tunic designed with side pocket as well as Hidden front zip for nursing โ˜‘๏ธ another key features for Nihla are the stylish side slits and t-shirt style hem to complete the casual look

Available in S-XXL ๐Ÿ‘๐ŸปMatched well with our Hannah Palazzo & plain basic hijabs. ===========
๐Ÿ’•NIHLA tunic
RM69
2 ke atas RM65/pc + RM10 for xxl ========
๐Ÿ’•HANNAH PALAZZO
RM69
2 ke atas RM60/pc =======
๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป COMBO tunic + Palazzo :
1 set RM130
>NIHLA RM65
> HANNAH RM65

SHOP NOW๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
.
.

#pakaianmuslimah
#blauslabuh
#blouselabuh
#blouselabuhironless
#blouseironless
#blausmuslimah
#uswahagent
#gengantiron
#shawllabuhmurah
#instantshawllabuh
#bawalinstantlabuh
#bawalbidangbesar
#bawallabuh
#bawalmurahcantik
#bawalmudahbentuk
#tudungshawl
#tudungsquare
#tudungsarungmurah
#syariahcompliance
#tudunglabuhcantik
#tudunglabuhbidang60
#tudunglabuhbidang50
#tudunglabuhinstant
#tudungmalaysia
#cikguseo
#gengantiiron
#gengantiiron
#uswahyes2018 #bidadariuswah
#gengantiiron #uswah4student

.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ NEW TUNIC specially for #gengantiiron ๐Ÿ’•

TAK NAK IRON, tapi nak bergaya casual, simple & paling best tetap menutup aurat sempurna?

JANGAN risau, koleksi NIHLA ni koleksi tunic plain ironless ke-8 USWAH, ramai dah cuba & puas hati siap repeat order berkali-kali.

Istimewa kali ini, kami mendengar suara anak muda yang inginkan koleksi affordable tapi tetap berkualiti. โ˜‘๏ธ LABUH elok paras lutut (model 160cm) โ˜‘๏ธ LONGGAR , cutting A-cut โ˜‘๏ธ ZIP SOROK 12โ€ , memang semua blouse uswah ada zip sorok untuk para ibu menyusu โ˜‘๏ธ POKET sorok , yang praktikal untuk daily activity
DESIGN?
Inspirasi kami ialah gaya hidup aktif, simple. Gaya seakan t-shirt style tapi diolah potongan A-cut.
Sempena kempen #uswah4student , kami lancarkan koleksi NIHLA pada harga student๐Ÿ˜ โšก๏ธ RETAIL RM69 sahaja! โœ‚๏ธ COMBO PRICE :
2 or More @ RM65/pc
2 or More @ RM65/pc
2 or More @ RM65/pc ๐ŸŽ FREE NEW RELEASE HAYAโ€™ HANDSOCK for 1st 100 customers with minimum purchase of 2 pcs or more!
.
.
.
.
.
.
.
.

#cikgusekolah #ukmbangi #uiagombak
#bawallabuh #bazarpaknil #tudung #tudunglabuh #shawllabuh #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #hijablabuh #patuhsyariah #bawalinstantlabuh #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #gurupenang #tudungborong #tudungchiffon #tudungbidang60 #tudunginstant #uitmpenang #tudungmalaysia #syariahcompliance
#assalamualaikum #blouselabuh

SIAPA NAK Kak Uswah Buka PREORDER palazzo dua warna ni? ๐Ÿ˜
.
Kak uswah dah tak tahan ramai sangat tanya pasal palazzo ni, maka kak uswah tanya balik #uswahsister semua NAK TAKK?๐Ÿคฉ
.
.
DUA WARNA ni sahaja ,
โ˜‘๏ธ SIZE: FREE SIZE & PLUS SIZE
.
Preorder price: RM69/helai
Ambil 2 helai ke atas : RM60/helai
.
Delivery time: 1-3 weeks after order submitted
.
Kalau tak ramai nak join, kak hidayah OFF OFFER๐Ÿ˜ฌ
.
Kalau ramai yang NAK.. komen โ€œNAKโ€ di bawah ya๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
..
.
.
.
.
.
.
#handsockmurah #handsock #handsockruffle
#pakaianmuslimah
#blauslabuh
#blouselabuh
#blouselabuhironless
#blouseironless
#blausmuslimah
#uswahagent
#gengantiron
#shawllabuhmurah
#instantshawllabuh
#bawalinstantlabuh
#bawalbidangbesar
#bawallabuh
#bawalmurahcantik
#bawalmudahbentuk
#tudungshawl
#tudungsquare
#tudungsarungmurah
#syariahcompliance
#tudunglabuhcantik
#tudunglabuhbidang60
#tudunglabuhbidang50
#tudunglabuhinstant
#assalamualaikum
#cikguseo
#gengantiiron
#gengantiiron

Untuk yang BELUM Tidur, kak uswah nak tanya ~ ADA YANG NAK HANDSOCK EXTRASIZE KE? ๐Ÿค“
.
.
Setakat ni handsock uswah FREE SIZE , sedang ngam untuk wanita yang bersaiz S-XL
.
Kalau lengan kurus kecik sangat mungkin rasa melorot sikit tapi still ok, tapi kalau yang plussize akan rasa ketat sikit
.
Untuk yang MAKAN handsock uswah selama kami release, RASA PERLU TAK KAMI TAMBAH SIZES?๐Ÿ˜ฌ
.
.
#uswahessential
.
====
New codes for Hayaโ€™ Ruffle : 7.01.2019 .
#pakaianmuslimah
#blauslabuh
#blouselabuh
#blouselabuhironless
#blouseironless
#blausmuslimah
#uswahagent
#gengantiron
#shawllabuhmurah
#instantshawllabuh
#bawalinstantlabuh
#bawalbidangbesar
#bawallabuh
#bawalmurahcantik
#bawalmudahbentuk
#tudungshawl
#tudungsquare
#tudungsarungmurah
#syariahcompliance
#tudunglabuhcantik
#tudunglabuhbidang60
#tudunglabuhbidang50
#tudunglabuhinstant
#tudungmalaysia
#cikguseo
#gengantiiron
#gengantiiron
#uswahyes2018 #bidadariuswah
#gengantiiron #uswah4student

โ€œSaya takut nak try bawal chiffon, takut susah bentuk๐Ÿคงโ€
.
Ada yang tanya kak uswah soalan ni di dm atau butik pun sama, lepastu kak uswah explain:
.
3 KARAKTER PENTING BASIC BAWAL USWAH:
.
1) Mesti labuh, kami ada bidang 50 & 60 sahaja
.
2) mesti senang bentuk, sebab kalau x trauma geng bawal semua.. kami pun pakai kot๐Ÿ˜‚
.
3) kalau boleh semua code warna xperlu pakai inner neck sebab tak jarang. Tapi malangnya, warna putih or geng2 yg sangat soft tu kena la pakai๐Ÿ˜‚
.
.
And lain? Mesti JAHITAN KEMAS.
.
Camna nak dapat kualiti di atas?
.
> material yang terbaik
.
> tailoring workmanship terbaik
.. ====
Sekarang USWAH TENGAH LELONG SEMUA GENG BAWAL RM20 je, nak try? TRY la sekarang ๐Ÿ˜‚
.
======
Featuring : najwafarhana96 in AISYA PANAMERA : cashmere ..
.
>>
.
.
.
.
.
.

#pakaianmuslimah
#blauslabuh
#blouselabuh
#blouselabuhironless
#blouseironless
#blausmuslimah
#uswahagent
#gengantiron
#shawllabuhmurah
#instantshawllabuh
#bawalinstantlabuh
#bawalbidangbesar
#bawallabuh
#bawalmurahcantik
#bawalmudahbentuk
#tudungshawl
#tudungsquare
#tudungsarungmurah
#syariahcompliance
#tudunglabuhcantik
#tudunglabuhbidang60
#tudunglabuhbidang50
#tudunglabuhinstant
#tudungmalaysia
#cikguseo
#gengantiiron
#gengantiiron
#uswahyes2018 #bidadariuswah #gengbawaluswah #uswahtotd

Most Popular Instagram Hashtags