[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

hibrowselangor hibrowselangor

47 posts   11025 followers   4800 followings

Henna Tint Eyebrow  Postage rm8 Cod available Shah alam, klang (kapar, bukit tinggi, port klang)

http://www.wasap.my/601116259105

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! HiBrows.
_
Hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 _
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @hibrowselangor 😱 Sebab hasil @hibrowselangor akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
_
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! Best kan!😍

@hibrowselangor - Oh yes! 😍😍😍 this is definitely the type of feedback most of our followers wanna see kan? 😍 thank you sooo muchh for the pictures dearies! #feedbackhibrowsmy #youarebrowsome

Hai tak penat ke lukis kening setiap hari?? Lenguh tangan iols! 😂😂😂
.
Jom bertukar kepada Hibrows! Kening cantik tahan 1-14 hari TANPA perlu touch up dan bergantung pada jenis kulit!.
.
Hibrows adalah inai kening yang pertama di malaysia😊😊.. 💯daripada bahan organik dan keluaran bumiputra..
.

Yang penting, .
✔ HALAL
✔ SELAMAT
✔ MESRA WUDHU
.
Cara PAKAI yang mudah dan senang
✔ basuh dan bersihkan muka
✔ lukis bingkai /frem kening
✔ bubuh hibrows dalam frem dan biarkan 5 MINIT
✔ lap guna tisu basah.. siapp!! Mudah kan??
.
Dapatkan daripada saya selaku Stokis sah Hibrows Putrajaya 😊😊.
.
Sapa nak jadi AGENT hibrows .
✔ income yang menarik..
✔ testimoni sedia ada
✔ empire team yang sangat owsem
.
Apa tunggu lagi whatsapp sekarang no di bio
.
Stok terhad 😊😊
first come first serve😊😊 #hibrows#hibrowsmy#inaikening#inaikeninghalal#inaikeningmurah#inaikeningmalaysia##inaikeningviral#inaikeninghibrows#inaikeningbrown#inaikeninghitam

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#hibrowsmy
#inaikeninghalal
#inaikeningmurah
#StokisSahHiBrow #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #henna #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening #keningkorea #koreaneyebrows #hibrowshahalam #hibrowklang #hibrowbukittinggi #hibrowportklang #hibrowpandamaran

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#hibrowsmy
#inaikeninghalal
#inaikeningmurah
#StokisSahHiBrow #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #henna #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening #keningkorea #koreaneyebrows #hibrowshahalam #hibrowklang #hibrowbukittinggi #hibrowportklang #hibrowpandamaran

Hyee positive peoplee! Siapa yang belum ada hibrowss ni angkat tangan??? Stock kat i ni tinggal berapa je. So korang boleh grab kat ai selagi ai ada stok lagi. Hihi. Pakai hibrows dan tak payah sesusah nak refill2 dah yang oii. Rm22 sahaja! Harini ai cod area pandamaran. Jom selit order sekali! .

HIBROWS BLACK
.
Mcm seram je color black ni rata2 macam takut nk purchase color black sebab takut jadi kening shin chan
.
Jgn risau korang..even dia hitam pun tetap menawan 😍 natural gitu
.
Kalau xnk hitam sgt letak light2 sahaja ❤
.
.
📲 Jom Whatsapp : 018-225 3257
.
.
#YouAreBrowsome
#keningtanpacukur
#rhomlon
#rhomloneyebrow
#teknikkeningtanpacukur
#eyebrowstatoo
#eyebrows
#tatookening
#semipermanent
#permanenteyebrows
#pencilkeningrhomlon
#henna
#hennatatoo
#hibrowsmy
#keningcantiktanpalukis
#keningonfleek
#eyebrowsonfleek
#eyebrowsonfleektho
#tutorialkening
#easyeyebrowstutorial
#henna
#hennakening #petalingjaya #selangor #malaysia

Hye girls 🙋
.
Uols dlm sebulan berapa kali beli pensel celak utk lukis kening?
.
Paling bnyak pun sebulan 2kali btl x?..
.
Tapi klu uols pakai HIBROWS cuma 3/4 bulan uolss boleh pakai.. jimat bukan???bukan kata jimat duit, tp point dia dpt jimatkan masa uols nak bersiap..pakai sekali boleh tahan 1-14hari..
.
So TAK ada alasan uols nak bersiap lambat sbb semata2 nak lukis kening utk nmpak cantik.. Hibrows produk PERTAMA di MALAYSIA utk menyelesaikan mslh uols lebih2 lagi utk uols yg xde kening.. .
Nak cuba? .

Do whatsapp no di bio link
#StokisSahHiBrow #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #rhomlon #rhomloneyebrow #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #henna #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening #keningkorea #koreaneyebrows #hibrowshahalam #hibrowklang #hibrowbukittinggi #hibrowportklang #hibrowpandamaran

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat
.
yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
.
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!
.
Don't forget girls, you are awesome!
.
RM22 sahaja tidak termasuk pos.
.
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#dropshipwanted
#trustedseller

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #rhomlon #rhomloneyebrow #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #henna #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening #keningkorea #koreaneyebrows #hibrowshahalam #hibrowklang #hibrowbukittinggi #hibrowportklang #hibrowpandamaran

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #rhomlon #rhomloneyebrow #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #henna #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening #keningkorea #koreaneyebrows #hibrowshahalam #hibrowklang #hibrowbukittinggi #hibrowportklang #hibrowpandamaran

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI
.
.
HiBrows inai kening , SAH dibawa solat
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Most Popular Instagram Hashtags