her_journeys her_journeys

735 posts   67628 followers   248 followings

Anggey Anggraini  By doing what she loves for a living, she brings new meaning to the art of freedom. WATCH MY INDIA TRAVLOG👇🏾

https://www.youtube.com/watch?v=mwf9YVZkBok

Surrounded by these huge rocks makes me feel so small (udah kecil, ya tambah jd berasa kecil lagi)! One of those 'finding spectacular places moments' that leave me sitting in silent awe. This place, definitely a great place to chill and enjoy the beauty during the sunset time!
.
Sayang sekali dateng ke sininya pas hari Minggu dan long weekend pula, jd ga dapet momen calm dan peacefulnyaa.. But still, today was damn good fun with @pesonaid_travel!
.
Ps. Yang udah pernah island hoping di Belitung, pulau fav kalian apaa? #PesonaBelitung #PesonaIndonesia #WonderfulIndonesia @indtravel

It's been magical in #PesonaBelitung!!! Btw, makanannyaaa ga adaaa yang ga enak! enakkk semuaaaa 🤤.
.
@pesonaid_travel @indtravel #pesonaindonesia #WonderfulIndonesia

We dumped our bags down and immediately headed for this view. #PesonaBelitung, this tropical island still boasts of many such hidden gems in its little corners! So here we were, sitting and be amazed by this beautiful green nature!
.
Ternyata ga cuma laut dan pantainya meluluk, tapi Belitung juga punya bukit cantik gini! Sekilas ngingetin sama Gunung Purba Nglanggeran, Yogya!
.
Ps. Di sini ada yang pernah trekking ke Bukit Baginda (sehabis hujan)?? turunnyaa nyiksaaa yaaa 😂✌🏽. So yes, getting there might be an adventure in itself, but we’d say it’s definitely worth the effort! #PesonaIndonesia #WonderfulIndonesia @pesonaid_travel @indtravel
.
📷: @saifanah

Enjoyed the calm and beauty of Leebong Island was one of the highlights of #PesonaBelitung famtrip with @pesonaid_travel. Sebenernya ini private island gitu, jadi buat yang mau berkunjung ke sini bisa ambil paketan one day trip dari Leebong-nya.
.
My fav one is this iconic tree house villa, an amazing villa build on the top of the tree. Yes, it was a charming wooden tree house!
.
Ps. Very pleased with my visit and my stay at Leebong Island. If you do have a plan to visit #PesonaBelitung, I will wholeheartedly recommend this place to be part of your itinerary! #PesonaIndonesia #WonderfulIndonesia @indtravel

Have you seen @Kevineanda's IG stories about our journey in Jaisalmer? it makes me missing this early morning scene at Thar Desert!
.
ps. This photograph was taken by Kev on a cold morning in the middle of Thar Desert when we waited for the sun to warm us ☀️.
.
Anw, HAPPY LONG WEEKEND!!

Jadi intinyaa, mau cuaca ekstrim dingin atau panas kek dua2nya itu berpotensi bikin kulit kita kering dan kusam loh!
.
Anw, pada tau ga sih kalo #WajahmuIstimewa, jadi kita perlu perawatan istimewa juga! kalo diibaratkan sama rose nih, kulit wajah kita itu kelopak bunganya, lebih tipis dari kulit tubuh yang ibaratnya seperti daunnya.
.
Ps. So happyy when I got a special package from #Dove Facial Foam with pink rosseses! It made me feel like a real lady ❤. DOVE Facial Foam ini mengandung Nutrium Moisture Beauty Serum sehingga selain membersihkan juga untuk menutrisi dan mengembalikan kelembapan kulit wajah. #DoveIDN
.
Yay finally found something that really works. Overall, It really leaves my skin feeling soft and smooth. 😘

Just a quick random question... which one do you prefer, hot weather or cold weather?
.
📷: @kevineanda

Kalo abis traveling dan balik ke Jakarta bawaannya tuh suntuk dan kangen jalan mulu. Kayanya seru nih balik lagi Ke Lab Bajo bareng genggong!
.
Nah @NuOceana mau ngajak kalian liburan ke Labuan Bajo bareng 3 squad kalian nih biar kebutuhan kalian akan #VitaminSea terpenuhi.
.
Caranya?
1. Follow social media Nu Oceana. FB Nu Oceana, Twitter/Instagram: @NuOceana
2. Bikin video atau foto #vitaminsea versi kamu
3. Upload di FB, twitter atau Instagram kamu. Jangan lupa mention dan tag Nu Oceana dan tambahkan #VitaminSea #KurangPiknik #VitaminSeaContest
4. Periode lomba dari 22 februari - 30 april 2017

@her_journeys has built the nature of the person that I am now. All those struggles made me a better person and this is who I am today. A brave girl, a freedom seeker who willing to take risks. Because I know that it feels so good to be alive. And for me, an unpredictable future is what makes our lives more exciting! 💪🏾
.
So me and other girls here to remind you again that it’s okay to be worried, doubtful or scared and it’s also okay to want more for yourself, to crave adventure. If your soul is longing for adventure, don’t keep putting it off. If you need something BIG in your life like me and other girls did, then just go for it. Do it! Because, I promise you it will change your life!
.
Ps. Tonton deh pas Chiara Ferragni Ekspedisi di Gurun Anza Borrego Desert. So inspiring! (link in my bio)
.
📷: @kevineanda
.
#inpartnershipwithskii
#sponsored @skii
#ad #skii #facethewild

Siapa yang mau jalan-jalan GRATIS ke Labuan Bajo?
.
Caranya gampang bgt!! Cukup ikutan NIVEA Sun Challenge, pilih salah satu dari @EnjoyTheSunKelly atau @EnjoyTheSunRamon untuk jadi kapten kalian di challenge ini dan selesaikan setiap challenge dari mereka, akan ada special Hampers untuk kalian yang berhasil menyelesaikan ke-enam challenge tersebut paling lambat sampai hari minggu ini.
.
Buruan ikutan yukk dan menangin Trip ke Labuan Bajo GRATIS!! #EnjoyTheSun #EnjoyTheSunKelly #EnjoyTheSunRamon

From Yesterday's @purbasari_indonesia "Feel Free and Maximize your Beauty" event. Yay, finally Mandra-Atun Reunited!
.
Ps. Anw ini lulur fav keluarga gue banget dari jaman baheulaa. Dan baru tau bgt kalo Lulur Purbasari yang Green Tea ini bisa dipakai tiap hari sebagai pengganti sabun loh!! Kandungan Vit E+ekstrak green tea-nya berfungsi sebagai antioksidan, moisturizer dan pencerah kulit. 🍃💚No more kulit kering dan kusam kalo lagi traveling deh.
.
#bebaskanaksimu #maksimalkancantikmu #Purbasari_greentea

@RedbullIndo gave her powerful experiences with people she met during her stay and inspired her to continue exploring unexplored spots and looking to get off the beaten path. #SheGotWiiings
.
Ps. Every single day is a good day no matter how bright or dark it is, because it always brings an opportunity to start a positive beginning in your life. So, Good Morning and Have a Great Sunday!!
.
📷: @kevineanda

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags