[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

her_journeys her_journeys

1016 posts   92481 followers   269 followings

ᴀɴɢɢᴇʏ ᴀɴɢɢʀᴀɪɴɪ  By doing what she loves for a living, she brings new meaning to the art of freedom. 📍 𝓗𝓪𝓷𝓸𝓲

http://herjourneys.com/

#tb to golden hours, pale colour of sacred temples and pagodas, yellowish meadows and there was I... Witnessing all of them in one moment.
.
📷: @kevineanda 🍂

One thing about Sapa, a place that you'll remember and feel like one day you'd like to return.
.
Yes, Sapa is one of those places for me! you will surely love it 😉.
.
📷: @kevineanda

Waving all of you, friends who always supported me and I wish you can be with me on every journeys to come.
.
Thank you for always be around and I hope you all enjoy your days. Love youuu! *reading all your DMs*

Today was intense! Went to different kind of activity by going to the famous Hanoi Railway. If you want to see the details of how the train passed by, just check my ig stories! ✌🏾😱

Kalau ada yang nyadar nih, dulu gue seringnya pake kacamata tp belakangan ini lagi sering pake softlenses lagi. Karena akhirnya, gue nemu juga softlens yang nyaman dan super enak banget buat di mata dan pas banget buat traveling di berbagai kondisi apapun. Pokoknya buat gue, soal kenyamanan mata itu nomer satu! Gak enak banget kan kalau pas traveling harus bawa cairan pelembab mata kemana-mana dan harus repot gara-gara pake lensa kontak yang reusable.
.
Nah gue sekarang rajin pakai ACUVUE®️ Oasys®️ 1-Day yang bisa mengkoreksi penglihatan. Penglihatan tetep jernih meski di dalam kondisi kurang cahaya. Teknologi HydraLuxeTM-nya juga bikin lensa kotak ini nyaman dan praktis digunakan. #ByeByeTiredEyes.
.
Kalau kalian mau coba ACUVUE®️ Oasys®️ 1-Day secara gratis, klik dan daftar sekarang ke http://bit.ly/AcuvcueOasysHerJourneys #AcuvueID @AcuvueID #Ad

Udah pada cobain Lay’s rasa baru yang ini belum? Baru nih, rasa keju Raclette! Di tengah ilalang, di pinggiran Danau Kawaguchi yang sejuk ini, sambil ditemenin Lay’s uhh makin bikin liburan makin puitis macem drakor! Hahaha super cheesy bgt caption gue kali ini 🤪✌🏾, biarin deh #GoCheesy in ajaaa karena #LifeNeedsFlavor!
.
Nah ada yang pengen dibikinin profile picture seru kaya gini jg gak? Cek facebook fanpagenya @laysindonesia sekarang yaaak!

Swing, baby, swing!
.
Anw, do you dare to try this swing (again)? *poke @davidnakamurah 🤪🤪🤪🤪!
.
📷: @kevineanda

Seeing is one thing, experience it is another thing. I will comeback for sure and tell a different story from different point of view.
.
📷: @kevineanda 🎈

Ready for next destination!

Which one do you prefer?
- enjoying the beach, snorkeling and sunbathing with cendol2 😂✌🏾
- or enjoying the beauty from Koh Nangyuan's stunning viewpoint, like I did?
.
Anw you can see the beauty of Ko Nang Yuan from the aerial shot in @kevineanda ’s short video!

“Every morning I find my place down the road. Salty sky air I breathe in, I know my home. Routine sounds with my eyes closed, I can get around” - my current fav song.
.
Ohhh...time really does slow down in here. Tom yum, sleep, swim, tom yum, sunset repeat 😂✌🏾. I gained so much weight!Yeah never skipped a day without milk tea and tom yum and sunset!!
.
Yes because when we travel, we will always make an effort to enjoy a sunset (which can often be hit and miss)to see a place at its best!
.
📷: @kevineanda

My fav spot in @tangoluxe_samui!! Thanks for capturing this moment @kevineanda
.
Anw, buat yang nanya di stories. Ini kemejaku beli di emperan Victory Monument pas di Bangkok kmren 😂✌🏾. Banyak banget yang mau nitip, buka jastip apa nih? Hmmm 😗 BTW, ITU GUE PAKE CELANAAA WOII! hahaha

Most Popular Instagram Hashtags