hendritake hendritake

1118 posts   58295 followers   599 followings

HendriTake  InfluenceAsiaWinner 2015 Yoga Instructor🙏🏽@Clickjahe🌱Traveler✈️ hendri_take@yahoo.com Yoga: August 26th Omah Yoga Sby 27th Diva Yoga Sby

http://hendritake.com/2017/08/01/embracing-the-new-style/

Don't just be good to others. Be good to yourself too.
.
@adidasindonesia #adidas #adidasindonesia #neverdone #notmadefornormal
.
📸 @ifanishere

Gw termasuk orang yang suka banget dan rutin olahraga. Selain sibuk latihan dan mengajar yoga tiap hari gw juga sempetin waktu untuk lari min 3 kali seminggu dan fitness 1 kali seminggu. Ini gw lakuin karena gue adalah generasi fit. Lo punya tips buat jadi fit juga gak? Coba share di kolom komen.
.
Ngomongin soal FIT, Agustus ini ada Expo tentang Sports dan Fitness di JCC, Jakarta 18-20 Agustus 2017, namanya GOIFEX! Event ini pas banget buat kita-kita yang addict banget sama olahraga, fitness atau aktivitas fit lainnya! Coba deh kepoin akunnya @GOIFEX trus jangan lupa follow dan ikut event nya.
.
Sampai jumpa di event GOIFEX! #WeAreFitGeneration #GOIFEX
.
📸 @anggasyailendra
.
#yoga #yogaeverydamnday #yogachallenge #yogainspiration #yogateacher #yogajourney #yogaaddict #yogakece #yogapose #yogadaily #boysofyoga #instagood

Mau jalan2 gratis and jadi travelmate gw untuk menikmati keindahan alam dan kemewahan resort di Lombok ( Jeeva Beloam Beach Camp & Jeeva Klui Resort ) ?
Caranya gampang.....
Posting / re hastag foto foto kalian yang merupakan tempat/ aktivitas/ moment yang kalian biasa lakuin untuk escape dari kegiatan rutin kalian.
( traveling, pantai, menikmati sunset, yoga, gym, lari, car free day, dll )
Di tunggu sampai dengan 20 sept 2017 ya! #travelwithhendritake #ijolovers #healthyescapism
.
#lombok #indonesia #jeevabeloam #jeevaklui #travel #travelblogger #explorelombok #lombokisland #getlost #getlostwithhendritake #indonesian #island

It might take a year, it might take a day, take time to enjoy the journey with your practice.
.
#yoga #yogaeverydamnday #yogachallenge #yogainspiration #yogateacher #yogajourney #yogaaddict #yogakece #yogapose #yogadaily #boysofyoga #instagood

Sweat Now. Shine Later 💪🏼
.
@adidasindonesia #adidas #adidasindonesia #neverdone #notmadefornormal
.
📸 @ifanishere

Look how they Shine for you ⭐️🌟✨
.
💼 @coach #coachindonesia
.
📸 @ifanishere

Joy is the simplest form of gratitude. Thanks to all semarang yoga enthusiasts. Thank you @papandayanyogashala @nikeoei for arrange this event. Till next time 🙏🏽
.
#yoga #yogaeverydamnday #yogachallenge #yogainspiration #yogateacher #yogajourney #yogaaddict #yogakece #yogapose #yogadaily #boysofyoga #instagood

"Compassionate action has to start with ourselves. It is unconditional compassion for ourselves that leads naturally to unconditional compassion for others. If we are willing to stand fully in our own shoes and never give up on ourselves, then we will be able to put ourselves in the shoes of others and never give up on them." ~ Pema Chödrön ~
.
#yoga #yogaeverydamnday #yogachallenge #yogainspiration #yogateacher #yogajourney #yogaaddict #yogakece #yogapose #yogadaily #boysofyoga #instagood

/ When you own your breath nobody can steal your peace / ॐ 🚨🚒🤸🏻‍♂️
.
#yoga #yogaeverydamnday #yogachallenge #yogainspiration #yogateacher #yogajourney #yogaaddict #yogakece #yogapose #yogadaily #boysofyoga #instagood

/ Reversible Kimono /

Mixed between black color and touch of Japan are the perfect ones.

There's something about black color. It's never failed me.
.
/ @minimalism_id x @hendritake / #theblacktake #minimalism
.
http://hendritake.com/2017/08/01/embracing-the-new-style/

Most Popular Instagram Hashtags