hemlikheter hemlikheter

995 posts   12,549 followers   396 followings

LINNÉA  Här handlar det mest om inredning och sånt. Kontakt? Don't be a stranger! DM eller hemlikheter@outlook.com 💌

Plockar (högst motvilligt) ner julen och hänger i stället upp årets första loppisfynd.

Denna lilla stjärna. Dagarna före jul var det dags för provtagning och röntgen igen. Idag fick vi svaren och allt ser bra ut! Han är okej. Vi är okej. All is well in the djungle ❤️

Just nu:
- har jag tappat min telefon och fått en skärva rätt över kameralinsen. Den fungerar nu mindre som kamera och mer som kalejdoskop. Har ett års bindningstid kvar 🙃
- är vår sladd till motorvärmaren i bilen spårlöst borta. Det lutar åt att det kan vara jag som kört iväg med sladden fastkopplad i bilen 🙃 (hittar ni en 15 meter lång sladd längs vägarna i norra Småland - let me know!)
- har jag lite inspirationstapp och är inne i en sån där allt är fult-fas. Vad vill ni se här? Help a sister out!

När jag kom hem med förra veckans helgbukett var min första tanke att jag verkligen behövde köpa en stor urna eller vas till den, då ingen av mina vanliga glasvaser riktigt passade. Tur för mig att jag är en otålig person som vill ha allt helst igår. Gick ner till källaren och kom upp med en lite trist, beige vas som sett sina bästa dagar. På med lite svart målarfärg och voila! Kanske inget jag hade köpt i affären, men good enough. Och är det kanske det vi får sikta mot om vi ska få till det här med hållbar konsumtion? Good enough?

Vi kunde inte hålla oss till februari, så idag körde vi igång vabsäsongen 2019. Hej och välkommen!

Känner mig alltid vemodig när något tar slut och nu var det dags för jullovet att vara över. Tröstade mig därför med en helgbukett. Sämre plåster på såren kan man ha.

Hemma igen efter några fina dagar i Orsa. Och trots att det inte enbart var glada miner i morse när vi åkte ("Mamma, det är ju så roligt i fjällen!") var det två mycket lyckliga barn som sprang in när vi kom hem och direkt satte igång med lek och pyssel. Kanske behöver man komma bort några dagar ibland för att verkligen uppskatta hemma?
Ps. Kolla lilla koncentrerade plutmunnen ❤️

Som så många andra summerar jag nu 2018. Ni gillade mitt palettblad (kolla vad det växt bara de senaste månaderna!), köket och när jag pysslade stjärnor. T A C K för alla hjärtan, kommentarer och meddelanden. Ni gör det så roligt att hänga här! ❤️
GOTT NYTT ÅR! ✨

Ett litet mellandagsstilleben ba. Nu drar vi till fjällen!

Ser många som redan städat ut julen och längtar efter vår. Själv vill jag njuta av julen ett bra tag till och julstrumporna får sitta uppe till februari. Minst!

Dan före dopparedan. Kom an lille julafton, jag är redo!
Och GOD JUL! ❤️

God morgon från verkligheten! 👋🏼 Husbandet lovade mig en kamin att elda i på julafton, men tiden börjar kännas knapp. Eller menade han kanske julen 2019? Äsch, det får bli tända ljus och täckpapp på golvet på julafton. Det blir ju julafton ändå!

Most Popular Instagram Hashtags