[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

heltenkeltfi heltenkeltfi

3550 posts   11370 followers   497 followings

Fi  🔾Nominerad till fjolĂ„rets inspiratörsmama 🔾Ogillar orĂ€ttvisor, kroppshets & mĂ€n i flock. 🔾Ärtan-121016 Lillasyster-170214 PS frukt Ă€r inte godis

En liten retsticka? Helt klart efter mamman đŸ€Ł
.
.
IgĂ„r kvĂ€ll gick vi faktiskt ut och Ă„t. Det hĂ€r var nĂ€r vi kom hem och Ärtan fick lite glass och kolla pĂ„ lite iPad. Som ni ser kĂ€nns Lillasyster okej. Vi som Ă€r vana med en riktig solstrĂ„le pĂ„ speed mĂ€rker dock en ordentlig skillnad hon kĂ€nns lite missnöjd och pluttig. Natten har Ă„terigen varit orolig och dagen startade med diarrĂ©. Funderar över vitt bröd idag... eller om jag ska fortsĂ€tta pĂ„ bara bröstmjölk och vĂ€tskeersĂ€ttning... NĂ€r vi Ă„kte hade hon inga tĂ€nder. Nu har tre tittat fram och fyra till Ă€r pĂ„ g. Kan det spela in? Är det okej att tycka att allt kĂ€nns prutt fast en Ă€r i paradiset? Orka vara positiv lĂ€ngre liksom.. .
.
#lindforslichterthailand2018 #systrarnalindforslichter #kÀrlek #retsticka #resamedbarn

Vi hĂ„ller oss fortsatt inne med Lillasyster. Pappan och jag vĂ€xlar. Nu Ă€r det Mamma-Ärt-tid vid omrĂ„despoolen. Syrran och hennes familj drog till Puket Town idag för att ev ta en bĂ„t till nĂ„gon ö. KĂ€nns surt att bli inne sĂ„ mycket nĂ€r en Ă€r i ett sĂ„nt hĂ€r paradis med sĂ„ mycket att göra. Oron gnager ocksĂ„. Fortfarande bara vĂ€tskeersĂ€ttning, mediciner och amning och inte ett dugg bĂ€ttre. Inte sĂ€mre heller sĂ„ det Ă€r ju i alla fall bra. .
.
#lindforslichterthailand2018 #Ă€rtan #flamingo #pool #resamedbarn #mammaliv

Det Àr inte lÀtt att filma sig sjÀlv nÀr en yogar. Försökte mig pÄ ett flow, men la ner kameran. Fick bli en liten blygsam armbalans pÄ film som avslutning istÀllet. .
.
Försöker slappna av och njuta sÄ mycket det bara gÄr trots allt. Hoppas, hoppas det vÀnder nu med nya medicinen sÄ vi inte hamnar pÄ sjukan ocksÄ.
.
.

#yoga #mammayoga #yogaonthebeach #armbalance #namaste #mammaliv #thailand #kamalabeach

Smet ivÀg pÄ en liten andnings/yogapaus nedanför huset (Àr nu tillbaka i hus nr 1) Försöker hÄlla mig positiv men börjar bli jobbigt sÄhÀr dag 7 pÄ semestern nÀr lillasyster fortfarande Àr helt paj. Diarréer konstant och krÀks fortfarande morgon och kvÀll. Idag Äkte jag med henne till en barnklinik och fick ytterligare mediciner.
Inte mycket semester hittills. Första dagarna jetlag, sen blev ju alla dÄliga. Nu Àr det bara hon kvar och Àven om hon Àr glad och pigg om dagarna sÄ ligger orosklumpen i magen pÄ mamman som en sten. Allt kretsar kring att fÄ i henne vÀtskeersÀttning och nu medicin. Det hÀr kan vara ett sÄnt tillfÀlle nÀr en behöver en semester för att vila upp sig efter semestern och det kÀnns fan orÀttvist! Vi hade verkligen behövt den hÀr pausen. Min första förÀldraledighet pÄ riktigt, utan jobb sen lilla kom. VÄr tid att verkligen fÄ bara vara tillsammans.
Prutt!
.
.
Ringar frÄn @l8hasselblad
#familj #lindforslichterthailand2018 #resamedbarn #mammaliv

Ja dÄ kom resans första #pappanfotar
Han har blivit lite snÄlare pÄ att dela sina mÀsterverk med mig eftersom han vet att jag outar honom, men han har skickat nÄgra guldkorn som han uppenbarligen gillade. HÄll tillgodo. Jag yogar pÄ andra fotot om det var oklart. Fint fototillfÀlle ÀndÄ - mellan poserna - det Àr ju sen gammalt. .
.
#gottalovehim #kÀrlek #semester #pappanfotar

Going to Narnia - be right back...
.
.
Swipe đŸ‘‰đŸŒ
.
.
#lillasyster #rimligtÀndÄ #neveradullmoment #inteenlugnstund #mammaliv #momlife

Swipea đŸ‘‰đŸŒ fĂ„r ni se vad Lillasyster kan!
.
.
Idag stannade vÄrt lilla gÀng i huset - de andra drog till stranden och gick pÄ marknad. Vi har lekt bÄt, gjort skattjakt med karta, spelat tre i rad, ritat och bara varit. Inte helt lugnt med en liten ilbatting med tydliga adrenalinjunkie-tendenser och brallorna fulla av myror, men hÀrligt. .
.
#lindforslichterthailand2018 #lillasyster #Àrtan #mammaliv #resamedbarn #infinitypool #uvdrÀkt

Nu trivs mamman. Bok i skymningen med en ljummen bris och en kall Savannah (sydafrikansk cider = lite hemlÀngtan) boken var ny, men: lillasyster. Hon lÀser vÄldsamt. Eller sÄ anvÀnde hon den att vÀssa sina nya gaddar pÄ. .
.
45 min senare: tio minuter hann jag lĂ€sa innan Ärtan fick ett bryt för att lillasyster Ă„t pĂ„ hennes tuschpennor nĂ€r hon försökte rita varpĂ„ pappan inte ville vara med och rita lĂ€ngre och lillasyster som just blivit av med sin blöja passade pĂ„ att sprutlackera terrassen med sitt mjölkbajs. Men de 10 minuterna.. GULD. .
.
#lindforslichterthailand2018 #theromanovs #simonsebagmontefiore #mammaliv #resamedbarn #vimedbarn #familjeliv

"Fort syrran! Langa hit chipsen medan mamma tar en selfie"
.
Bild 2: alltsÄ det lilla fejset!
.
Bild 3: jag drar en perfekt instaselfie frÄn sÄndÀr "instamodell-vinkel". TÀnk om jag bara la ut sÄna bilder pÄ mig sjÀlv. SÄ otroligt missvisande det skulle vara. Och jag tÀnker att nÀr en ser sÄna bilder av andra sÄ tror en ju liksom pÄ dem. FörstÄr ni vad jag menar? Det blir ju som att titta pÄ modeller i en tidning. Ingen ser ju ut sÄ. De ser ju liksom inte ens ut sÄ. Med ljus, vinkel, filter och retusch kan en ju vinkla och Àndra sanningen till oigenkÀnnlighet. Sen tror folk att "alla andra" ser ut som innan barn, eller vad det nu kan vara. Dumt. DÀrför försöker jag att inte lÀgga ut bilder pÄ mig sjÀlv dÀr jag liksom "snyggar mig". (Förutom eventuellt i syfte för att fÄ fram en poÀng) .
Ta en sekund och begrunda detta. Vi alla bidrar till vad vi ser i sociala medier. Vad Àr ditt bidrag? Att upprÀtthÄlla ideal eller att gÄ emot dem?
.
SjÀlv bidrog jag i över 10 Är till alla skeva ideal genom mitt arbete som modell. SÄ jag tÀnker att jag försöker vÀga upp för det pÄ alla vis jag kan. Det finns alltid andra perspektiv.
.

#lindforslichterthailand2018 #fifilosoferar #beachlife #lillasyster #mammakropp #mammapeppen #mammativism #minkropp #mammamage #kropp

AlltsÄ förlÄt för fotobombningen, men jag har ju sÄklart med min kamera hit och förde över en laddning nu till mobilen. Det kommer helt klart bli lite förstoringar att hÀnga pÄ vÀggen efter den hÀr trippen. TyvÀrr blir det ju mest bilder pÄ barnen och pappan och typ noll pÄ mamman iom att vissa i familjen fotar riktigt bra och andra besitter samma kÀnsla för foto som en sten.
.
.
#lindforslichterthailand2018 #Ă€rtan #lillasyster #resamedbarn #canonpowershot

Äntligen. Bildbevis. Möt Vasstand - Ă€ven kallad Lillasyster. TyvĂ€rr bara en av huggisarna som skymtar. Hon har en liten sylvassing nere ocksĂ„. 11 mĂ„nader idag blev hon ocksĂ„. Urs och fy vad tiden bara springer ivĂ€g! NĂ„gon mer som har en kring Ă„ret ungefĂ€r? Vad Ă€r deras tricks? Min stĂ„r helt sjĂ€lv och har gjort lĂ€nge. Hon kan gĂ„ sjĂ€lv ocksĂ„ och har gjort det ett tag men vill helst hĂ„lla handen. Hon Ă€r en samsovare som gĂ€rna pillar bort tejpen pĂ„ blöjan, snor mammans tuttbindor (amningsinlĂ€gg) ur bh:n, klĂ€ttrar upp pĂ„ saker, drar i saker, tömmer lĂ„dor, Ă€lskar all mat hon kan peta med sjĂ€lv, galen i vatten (bad, plask, dusch) och i tomater. Inte galen i strumpor, bli pĂ„klĂ€dd, bli torkad i ansiktet och bli matad.
.
.
#lillasyster #lindforslichterthailand2018 #beachlife #resamedbarn #mammaliv #vasstand

Dagens lunch. Swipea đŸ‘‰đŸŒ för fler bilder.
Barnen - samtliga sex barn och jag drog till en strand idag och myste. Mycket bus, lek, bad och mat. Jag ÄLSKAR strandliv. Ju ruffigare desto bĂ€ttre. .
.
#lindforslichterthailand2018 #resamedbarn #amning #amma #normaliseraamning #normalizebreastfeeding #mammaliv #momlife #beachlife

Most Popular Instagram Hashtags