helenasenklavardag helenasenklavardag

1,251 posts   1,419 followers   989 followings

Helenas Enkla Vardag  Helenas enkla vardag: hälsa mode inredning och familjeliv. .

Igår provade jag och @delatur_ab årets glubbel. Blossa + bubbel. Jaa den blev helt klart godkänd av oss båda🍾🥂.
.
.
#influencer #advent #glögg #åretsglögg

Äntligen har detta fina önsketräd kommit hem hit. Varje hänge har en önskan, så kan man fylla på med fler hängen och mer önskningar. Trädet är från @svenskttenn.
.
.
.#adventspiffa #advent #dekoration #interior

Snart är det dags att börja fixa advent i trädgården. Tittar på gamla bilder för inspiration.
.
.
.
#advent #adventspiffa #inspiration #trädgård

Tre generationer flickor, bara min mamma som fattas, då hade vi varit fyra generationer. Det var ändå mamma som var huvudorsaken till att vi träffades igår. De firade 60 årig bröllopsdag. Bra jobbat @astrideliasson1

Hua vilken kall dag. Har sett att södra Sverige fått en del snö. Här känns det snö i luften och några flingor har allt dalat ner. Men jag ligger under en filt och myser😌.
.
.
.
#inredningsinspo #vardagsrum #influencer #svenskinredning
#homeinspo #inredningsinspiration
#interiordesign
#inredning #inredningsinspo

En trevlig dag i huvudstaden med bloggträff som huvudmål. Här har vi precis ätit gott på @nybrogatan38. Fantastiskt goda kalvköttbullar. .
.
.
.
#bloggträff #influencersofsweden #influencer #vänner #nybrogatan38

Är så glad över bästa vännen @delatur_ab som startat eget AB inom botox och fillers. Hon har verkligen de rätta glasögonen för att göra bra resultat på oss kvinnor. I veckan var vi på event på @mycorner.nu där flera aktörer inom skönhetsbranschen arbetar som Sofie som gör 3D ögonbryn och Sofia som gör fransar och lashlift sist men inte minst så har vi Abir som gör ansiktsbehandlingar. En mycket trevlig kväll med många besökande. Bl a så var @villasjoliden @sallyshus som också tagit några av bilderna med. Så vill ni se mer kolla in hos dem. I december blir det ett nytt event med glögg och en massa erbjudanden. Håll ögonen öppna. Så kul att få vara med på @delatur_ab resa.
.
.
.
@mycorner.nu @my_browbar @delatur_ab @sallyshus @villasjoliden #piffamedstil #botox #rynkor #migrän #fillers #örebro #mycorner

Har kommit på att jag är beroende av Leo. Så fort jag ser detta mönster måste jag kolla lite närmare på det. Så idag skulle det bli strumpor med denna hamnade visst i påsen också.
.
.
.
@lindexofficial #leopardprint #leo #mode #fashion#dagensoutfit

Idag åkte vi en sväng till skogen och leta svamp. Hittade till en varsin kvällsmacka. Doris tyckte det var skönt att springa lös. Nu hälsade vi på hos @villasjoliden och fick så god lunch av snickaren. .
.
.
.
@villasjoliden #franskbulldog #frenchbulldog #frenchie #fralla

Att få visa sina barn den kärlek jag känner för dem, genom att köpa varsitt armband som det står together på och samtidigt ge en gåva till cancerforskningen känns bra i mammahjärtat. The tree Musketeers, starka tillsammans 👩‍👧‍👧❤️.
.
.
@cancerfonden #lindexofficial #fördengodasakensskull #thetreemusketeers #älskarminabarn

I Torsdags var vi inbjudna till @boulebarslottsgatan i Örebro för att smaka deras oh lala meny från det Franska köket. Ni må tro att det smakade fantastiskt, välkomna in på bloggen så får ni veta mer. #linkinbio👆 .
.
.
#boulebarenörebro #presslunch #äntligenhänderdetnågotkuliörebro

Godmorgon! Sitter i bilen påväg på utvecklingssamtal med gymnasiedottern. Solen skiner och det är Fredag. Känns bra i magen😍👌🏻.
.
.
#influencer #dagensoutfit #dagensjag #hösten #underbardag

Most Popular Instagram Hashtags