helena.halonen helena.halonen

230 posts   75 followers   87 followings

Helena Halonen 

Sain tänäpäivänä näitä joita ei kaupasta saa. #Viinirypäleet on kasvanu Raahen palijaan taivaan alla. Jo vuosia on köynös koristanu yhen raahelaisten omakotitalon takaseinää ja tuottanu pieniä #makeita #rypäleitä. Jokaisessa pienessä #rypäle essä näyttää olevan kolme #siementä

#luontoretkellä löyty #koivuvanhus joka on nostanu koipensa kohti kattoa.

Sain #puolukoita #kotiin kannettuna kiitos lahajoittajalle

Nyt on #ulkonayöpymiset takana tältä vuojelta. Tasan nelijä kuukautta #parvekkeella #nukkumista ja nyt #sänky uutta kessää oottamaan. Lämmön vuoksi ois voinu vielä jatkaa, mutta öiset satteet toivat liian kostian iliman.

#lauantai #lounas #lohikiusaus luontevasti tätiläsä. Molemmille maistuu paremmin ko yhesä syyvää.

Raahen täyttäessä 300 vuotta vuonna 1949 lapset meillä näyttivät tältä ja yksi oli vielä syntymättäki. Jossain Raahelaisesa valokuvaamosa otettu kuva.

#Kostamuksessa tässä ollaan #hotelli fregatti

#tv-taso. Tämän nikkaroi mulle Veeti. On vielä jotaki muutettavvaa, (oon vaativa mamma) mutta takkuu on voimasa. Tekkee ko kerkiää sillä on nyt omat juhulat etusijalla. Näpsäkkä poika nikkaroimaan. Maalaukset on mun tekosia, mutta eiköhän neki korijaannu ko mestari saapuu.

Illalla #majanakennus ja yöllä unet #katoksenalla #parvekkeella on sopivaa uinua kun aukoo kaikki lasit ja antaa kesätuulen tuntua. Näinä hellepäivien öinä ei oo tuntunu tuulet.

Most Popular Instagram Hashtags