[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

heldenpersonaltraining heldenpersonaltraining

7 posts   243 followers   58 followings

Helden Personal Training  * Personal Training * Online Personal Training * Voedingsplan op maat * Overload Worldwide Gecertificeerd

http://www.heldenpersonaltraining.nl/

* Het is de laatste tijd bewust wat rustiger geweest *

Achter de schermen ben k bezig met het maken van blogs, video's en gratis schema's.

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen te helpen bij het behalen van hun doel en weer lekker in hun vel te gaan zitten!

Wil je alvast gratis voedingsschema's downloaden of ben je geïnteresseerd in mn diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met me op.
06-12387071
www.heldenpersonaltraining.nl

Stapje voor stapje.. Langzaam iets moois aan t opbouwen! 💪😇

Work in progress 💪😊 Kunnen wel eens mooie dingen aan gaan komen 🙏

- BIZAR WAT ER IN 8 WEKEN KAN GEBEUREN -

We zijn nu 16,6 kg én heel wat cm's kwijt!

Robert heeft in December 2015 gekozen voor een 3 maanden pakket, waarbij we 2 keer in de week 1 op 1 trainen. Hierbij maak ik een op maat gemaakt voedingsschema, waarbij ik bij Robert op +/- 2400 kcal uitkwam. De trainingen bestaan voornamelijk uit compound oefeningen zoals de Squat, de Deadlift, de Bench Press, de Military Press, Row's etc. We trainen hierbij op 100% effort.

Vanaf dag 1 deed Robert precies wat nodig was. Hij houdt zich exact aan zijn voedingsschema en geeft elke training 100%. De resultaten na 8 weken mogen er dan ook zeker zijn. Nogmaals grote complimenten voor je inzet Robert Zuidersma!

Gewicht: - 16,6 kg
Schouders: - 10cm
Borst: - 11cm
Middel: -12cm
Buik: -13cm
Bovenbeen: -10cm

Wil jij ook vet verliezen en/of in spiermassa aankomen?
Neem gerust contact met me op!
06-12387071
info@heldenpersonaltraining.nl

- WEBSITE LIVE -

Eindelijk is het dan zover, m'n website voor Helden Personal Training is live! Ik besloot deze maar "even" zelf te gaan maken... Aardig wat slapeloze nachten en overuurtjes gemaakt, maar het was het allemaal waard! (Link in profiel)

Sportieve groet Joost
Helden Personal Training

- COMING SOON -
Er wordt achter de schermen keihard gewerkt aan m'n nieuwe website! Het is altijd net iets meer werk dan verwacht... Hou social media in de gaten over de exacte datum ;)

Ik heb de knoop doorgehakt, ik ga aan de slag als Personal Trainer!

Vanuit een enorme passie voor sport en mensen helpen, heb ik besloten voor mezelf te beginnen als Personal Trainer. Door mijn jarenlange ervaring in zowel krachttraining als judo, heb ik de nodige kennis en ervaringen op gedaan, welke ik erg graag overdraag aan anderen.

De afgelopen jaren ben ik me serieus gaan verdiepen in wat er nodig is om echte resultaten te behalen. In het verleden heb ik veel (ruim 10 jaar) aan krachttraining gedaan waarbij ik niet tevreden was met het resultaat. Ik kwam er al snel achter dat de juiste combinatie van voeding, training, rust en mindset essentieel is bij het behalen van de gewenste resultaten.
Mijn kennis heb ik flink uitgebreid door opleidingen van Overload Worldwide te volgen. Deze opleiding wordt door menig sport expert/liefhebber aangemerkt als één van de beste opleidingen voor Personal Trainers.

Ieder lichaam is anders, iedereen heeft andere behoeften en elk doel is anders. Het gaat erom te doen wat nodig is, bij jou als specifiek persoon, op een specifiek moment, met een specifiek doel. Dit is voor een Personal Trainer wat het vak mooi maakt. Uiteraard zijn er in de basis een hoop dingen die voor iedereen aan te raden zijn.

Ben jij benieuwd naar wat ik precies doe en wat ik eventueel voor jou kan betekenen?
Wil jij eindelijk eens (blijvend) afvallen (met behoud van spiermassa)?
Wil jij eindelijk eens in spiermassa aankomen?
Wil je nu wel eens weten hoe je precies moet trainen?
En/of wil je gewoon lekker in je vel zitten?

Neem gerust contact met me op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Mail naar: info@heldenpersonaltraining.nl
of bel naar: 0612387071

Mijn website gaat binnenkort live. Volg mijn pagina alvast op Facebook: https://www.facebook.com/heldenpersonaltraining/

Most Popular Instagram Hashtags