heidisundby heidisundby

197 posts   2651 followers   259 followings

H e i d i S u n d b y 🍓🌴🍺🐙🤘🏼🐨🌟 

Mr perfect

👀

sammenligner størrelser

▪️▪️▪️

Sol Venner Portugal

🍷🍹🍸

Bali lever evig. Ikke mer og si.

Bursdagsjenta 🎈🎈🎈

Repost: @sofiamarie7
Flyktningekrise er reell. Over 65 millioner mennesker er på flukt, og over halvparten av dem er barn. Virkeligheten er mer brutal enn noen av oss kan forestille oss, og mennesker i nød er avhengige av at vi stiller opp. Vi er alle klare over hvilke grusomheter som foregår utenfor landegrensene våre. Likevel lukker vi øynene våre.

Dette er mennesker med de samme drømmene, håpene, behovene og ønskene som meg og deg. Forskjellen er at de er tvunget til å forlate hjemmene sine for å redde seg selv, for å redde sine barn, og for å sikre en trygg fremtid. Det er ingen som setter barna sine i en båt, så lenge ikke vannet er tryggere enn land. Det er ingen som går milevis gjennom Europa og Russland frivillig. De gjør det fordi de må.
De fleste i Norge kommer til å starte det nye året med selvsentrerte nyttårsforsetter som dreier seg om å ”trene mer”, "kjøpe ny bil” eller lignende. Jeg ønsker meg at vi i 2016 kan åpne øynene, og se utenfor den trygge boblen vi lever i. At vi kan innse at det er vår plikt som medmennesker å hjelpe de som har det verst. At vi kan åpne dørene og hjertene våre for de som kommer til Norge, som trenger litt ekstra kjærlighet og trygghet. For vi har mer enn nok å ta av.
Jeg ønsker at vi skal se på flyktningene som medmennesker. At vi ikke skal snakke om ”våre egne” og ”flyktningene”. Som om ikke alle mennesker er våre egne. Jeg ønsker at vi skal føle like mye sorg, og bry oss like mye om liv som går tapt tapt utenfor Norge, som vi gjør for liv som går tapt her hjemme. Jeg ønsker at flyktningene skal bli tatt inn i varmen i Norge. At de skal slippe å møte på det de flykter fra; ondskap og elendighet.
#gikjærlighet #TV2artistgalla @nrc_flyktninghjelpen

Most Popular Instagram Hashtags