heartbeat0430 heartbeat0430

3,269 posts   3,788 followers   110 followings

2PM πŸ’ GOT7 πŸ’ DAY6 πŸ’ STRAY KIDS  HOTTEST & JYP NATION ‡ Since August 14, 2015 😚 My youtube channel

❀
TWICE thanking to JYP, 2PM Wooyoung & Nichkhun, STRAYKIDS, SUJU HeeChul & Kyuhyun for supporting and attending their concert!
_
@jypentertainment @real_2pmstagram @0430_live_boy @khunsta0624 @realstraykids ❀❀❀❀❀❀❀❀❀

❀
Taec : Jangn ikutin gue, sdh cukup, sana sana πŸ€˜πŸ€˜πŸ˜‚πŸ˜‚
Taec is taec πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
_
#TAECYEON #2PM #oktaecyeon

❀
Ceritanya lagi boring trs nontonin video 2PM di musik show, pas lagu "I'm your man" d bawah video piem ada mereka πŸ˜‚πŸ˜‚, ini terkenal banget pada jaman nya, slh satu membernya baru comeback kemarin πŸ˜‚, ada yg tau??? 😜😜
_
1. Kim Hyun Joong
2. Heo Young Saeng (bias dulu) πŸ˜‚
3. Kim Kyu Jong
4. Park Jung Min
5. Kim Hyung Joon

❀
Ini akan terjadi, are you ready????
Me : ready
_
Aq udah siap nikung adek2 nya wkwkwkkkw πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ’•
Jewaipi new kapel soon
Sorry buat yg tersakiti πŸ˜‚πŸ˜œπŸ˜œ, tapi demen banget aq sama photo ini , sama2 rapper & dancer di tim nya masing2 #2Jin #TwoJin #2jin #hyunjin #Ryujin πŸ˜πŸ€£πŸ˜πŸ™ˆ
Menolak bukan editan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
_
Happy weekend y'all 😚😚

❀
May 18, 2011
2PM Japan debut with single "TAKE OFF"
So yesterday is 7th anniversary 2PM debut japan, It's been 7 years already 😭😭
_
#happy7anniversary #2PM #JAPAN #DEBUT #TAKEOFF

πŸ’•
Bocah ganteng mau d nistain gimana aja tetep ganteng πŸ˜‚πŸ˜‚
_
180518 K-RUSH
#StrayKids #hyunjin #hwanghyunjin

πŸ’•
~ Felix Korean language improved day by day,
~ He is good in everything
~ I can't stop laughing watching this show, thank you boys @realstraykids 😚😚😚😚
_
straykids need more reality show in future, they are so funny πŸ˜‚, I proud of you boys @realstraykids 😚😚😚😚😚
_
180518 K-RUSH
#StrayKids

πŸ’•
I hate Han so much πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
_
180518 K-RUSH
#StrayKids #Han #hanjisung

❀
Can we appreciated these talented kids, they are promoting their album with some language πŸ˜πŸ˜™
_
180518 K-RUSH
#StrayKids

❀
Tobat sung πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ™ŠπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™‰πŸ™‰πŸ™‰
Dia yg pntes nyabe bukan pillik πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
_
180518 K-RUSH
#StrayKids #Han #leeknow

❀
Song of the day by DAY6 😊😊
Youngk
Jae
Wonpil πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
_
#congratulation #Ismile #Ineedsomebody

Most Popular Instagram Hashtags