healthadviesbreda healthadviesbreda

205 posts   10,219 followers   99 followings

#Healthadviesbreda is op www.  🔸Gratis lifestyle coaching 🔸Beste Health Concept 2017 🔸Beste Health Concept 2018 🔸Geschikt voor alle niveaus 🔸2 verdiepingen 🔸7 dagen per week open

🔸 “Color up your life” met onze nieuwste shakebekers! 🔸

"Fitness is not about being better than someone else... It's about being better than you used to be ."

Progressie gaat met ups en downs 📈

#REPOST @kittyverheijen ; “Health check @healthadviesbreda Rebound after my race Barcelona......
Higher fat and weight level.
What's going on🤔

Alweer 4 weken verder
Health Check met coach Geert @healthadviesbreda
Gewicht en vet% zijn echt gestegen.
Not happy😏 74kg, 27.8%. Ik hou ook meer vocht vast. Coach noemt het een rebound. Dat zou zomaar kunnen NA een intensief trainingstraject. (fysiek/stress herstel)
Wat ik al eerder dacht, ik moet inderdaad ook wel meer eten (koolhydraten) dat zou ook een rol kunnen spelen. Ik deed mijn lijf te kort aan energie in verhouding met het aantal uren (9/week) training op dit moment en dan gaat mijn lijf voor zichzelf zorgen... opslaan en bewaren. Dat heeft me verrast.
Misschien is er nog een reden voor een stijging....eentje die ik nog ontken, dat nieuwe stukje van mij, mijn lijf, dat ik nog niet echt wil leren kennen....
Voor deze betere balans isoflavones... "I DECIDE MY VIBE ...and embrace the glorieus mess I am🤗"
Geert zag wel aan mijn gezicht dat dit een bijzondere meting was..dat was het voor hem ook..een uitschieter😏

Ik voel me fysiek en mentaal goed. Deze uitschieter houd me positief alert.
Mijn nieuwe trainingstraject is inmiddels weer gestart. Volgende doel is eind augustus 1/2 Triathlon Deinze. Ik heb er zin in. Deze keer met misschien een extra uitdaging erbij. Een nieuw stukje van mezelf leren kennen.....”

🔸 N I E U W 🔸
Het lactose-, gluten- en sojavrije vegan friendly merk Orangefit heeft een frisse nieuwe smaak; namelijk mango/perzik 🍑🌱
Heerlijk voor bij het ontbijt, als post workout of als tussendoortje, zeker met het zomerse weer is dit een fijne frisse smaak ☀️
Benieuwd? Loop dan zeker even binnen om te proeven!

Coach Rianne is fanatiek en gepassioneerd in alles wat ze doet! 💯
Crossfit, krachttraining, werken bij HAB; alles doet ze met haar volledige focus en aandacht 👀

#REPOST @_t.a.m.a.r.a_ “Voor de 2de keer op bezoek geweest bij @healthadviesbreda 🙏🏼 Dit keer samen met mijn maatje @nikievanoers 😀 (⬅️die super goede resultaten had!) Een nieuwe vetmeting gedaan. In 2,5 week 0,6% kwijt en nu op een percentage van 19,7% 🔥💪 Zonder totaalgewicht te verliezen mijn vetpercentage omlaag te krijgen was mijn doel en dat is met een paar kleine aanpassingen gelukt. Nu nog even werken vandaag en dan mijn vakantie inluiden. ☀️ Na de vakantie start ik met een nieuw voeding en trainingschema 💪🔥 Ik heb er zin in! #healthadviesbreda

De complete Animal lijn is on stock! 🐅

❗STOP met scrollen❗
Na lang wachten zijn de nieuwe shakebekers van HAB gearriveerd, inclusief quote aan de andere zijde "gains are loading" 💪.
Bij aankoop van een product waar je een beker voor nodig hebt, krijg je dit item uiteraard cadeau
😁. Benieuwd naar het complete ontwerp? Check de link in bio👆🏻.

#REPOST @tom5fitness ; “Gisteren weer een meting gehad @healthadviesbreda ❤ was weer superblij met het resultaat 80 a 81 kg en 6.9%vet #cleanbulking . Mijn gewicht is hetzelfde gebleven en mijn vet 0.6 gedaald 😍😍😍”

De vegan Lenny & Larry’s cookies zijn weer in 7 smaken op voorraad! 🍪 Vrij te combineren: 5+1 reep gratis of 9+3 repen gratis.

Coach Willem is showing us some of his gains 🏆

#REPOST @maritlecoq “On Sunday's we ride bikes 😂🚲 and try to break personal records just cuz we can 😇 19cal/30sec pb 🤪🔫”
Al jaren is Marit vaste klant bij ons. Wat Marit kenmerkt is haar doorzettingsvermogen 🏆. Ze is continu bezig zichzelf te verbeteren, precies dat is wat ons zo aanspreekt! Uiteindelijk ben jij degene die aan de slag moet, maar wij geven je graag een zetje in de juiste richting.

Most Popular Instagram Hashtags