[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

headandshouldersnl headandshouldersnl

19 posts   86 followers   2 followings

Head & Shoulders  Head & Shoulders is sinds 1950 de voorloper op het gebied van hoofdhuid- en haarwetenschap.

https://www.lekkerinhetleven.nl/tag/head-shoulders

Welke Ultraman is klaar om de eerste studieweek te rocken? Stuur hem vanaf 4 tot 17 september snel naar de Kruidvat voor onze 1+1 gratis actie, om roosvrij aan elke uitdaging te beginnen! #ultramen

Bro's before roos, het is vandaag Internationale Dag van de Vriendschap! Tag jouw beste vriend en win allebei een flesje!

Head & Shoulders accepteert je zoals je bent: geweldig (en roosvrij)! Met wie vier je deze kleurrijke week het liefst?

Welke unbeatable man ken jij die dit moet proberen? #ultramen

Ga je met het vliegtuig of caravan het strand tegemoet? Zeg maar adiós tegen roos met onze classic 90ml shampoo. Lekker makkelijk voor in je koffer!

Wat is het warm he? Kan jij ook wel wat afkoeling gebruiken onder de douche? Probeer onze menthol shampoo voor een geweldige frisheid...

Verzorg vandaag je haar met frisse appeltjes, citroen of toch menthol... verwen jezelf met een van de heerlijke geuren van Head & Shoulders! Welke geur is jouw favoriet?

1+1=2! Voor iemand zoals jij... voor hem, voor haar, voor mij. 8 van de 10 vrouwen de de shampoo getest hebben zouden deze aanbevelen!

Vandaag is Dag van de Arbeid! Wij werken elke dag aan anti-roos en vandaag denken we aan iedereen die er elke dag zijn shoulders onder zet.

Fijn Pasen iedereen! We hopen dat de paashaas jullie heerlijk en fris ruikende lentehaar ruikt! *snif *snif

Wist je dat Head & Shoulders in juni 2017 's werelds eerste recyclebare shampoofles zal lanceren gemaakt van plastic dat op het strand terecht is gekomen?

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Wie geef jij een complimentje?

Most Popular Instagram Hashtags