[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

hcl.hr hcl.hr

225 posts   19286 followers   35 followings

HCL.hr  HCL je najveći portal o gaming kulturi u regiji, s vijestima, video recenzijama i raznim ostalim sadržajem povezanim uz svijet gaminga i tehnologije.

http://www.hcl.hr/

Pazite što nam danas stiglo na test od ekipe iz Linksa. Idemo se malo OKRUŽIT zvukom :)))

Čeka li još netko od vas predug matchmaking za Dragon Ball FighterZ open betu? 15 minuta and counting... brže sam igru skinuo s PSN-a! Btw, open beta traje do prekosutra pa skinite i isprobajte - barem Practice mode radi bez greške :)

Sretan Božić ekipica #backstage #bozic #battleroyale

IDEMO PO TAJ CHICKEN DINNER! Novi PUBG video je na HCL.hr - igra se full verzija na novoj mapi i lovimo piletinu s lošim lootom. Ali snađe se čovjek...

Ovako u Londonu izgleda advent. Cijeli Hyde park je transformiran u hrpu vožnji, atrakcija, ludila... a imaju i 9D VR tehnologiju. Likovi u devetoj dimenziji ovdje, a mi na Balkanu zapeli u 3D-u.

Danas sam u Londonu, na posebnom Far Cry 5 eventu. Ne smijem vam reći gdje smo točno jer ovdje je brdo europskih youtubera :) Ali Ubisoft je totalno transformirao cijeli prostor da bude u 'MERIKA stilu kao i u igri. Uskoro na HCL-u gledate i moj gameplay iz FC5 i slušate moje prve dojmove.

#onokad sam sebi kupuješ poklon za Božić :) 385 stranica čiste Playstation povijesti.

Koga skrivaš u podrumu susjed!? Saznajte u prvoj epizodi našeg prelaženja Hello Neighbora - vani je full verzija i totalno je drugačija od prošlih. Video je na kanalu...

Znaš da moraš prestat igrat za danas kad počneš pričat sa vilicama. Novi Super Mario Odyssey video je na kanalu!

Ovaj lik mi je sumnjiv za poludit! Nova epizoda igro-filma (nova riječ, jej!) Hidden Agenda je na našem YouTube kanalu, bacite oko i javite za koga vi mislite da je ubojica.

Zaboravio sam presvući Maria kad smo s plaže prešli na Snow Kingdom. #mojbed Novi video iz Super Mario Odyssey je sada live na YT!

Upravo snimljena nova epizoda prelaženja Little Nightmares DLC-a The Hideaway. Bilo je ... frustrirajuće :) Gledate za oko sat vremena ...

Most Popular Instagram Hashtags