hawa.floral hawa.floral

340 posts   859 followers   6,879 followings

hawa.  #Modern Glam Fresh Flowers Putra Heights, Subang Jaya and KL Florist, Event Planning & home decor πŸ‡²πŸ‡Ύ 0123186369 Najwa

Assalamualaikum and Hi !

Selamat Pagi πŸ˜€

Ada tak sesiapa yg sekarang ni dok tercari-cari giant bouquet ? Tapi takut nak order sebab risau harga meletop sgt ! Haiyo , don't worry lah . Boleh order dekat @hawa.floral je sebab harga kami sangat-sangat murah uols.
Giant Bouquet serendah RM 230 sahaja tauuu!

Tak payah tunggu - tunggu lama naa.. 0123186369 Najwa

#malaysiaflorist #floristklangvalley #floristmalaysia #klflorist #subangjayaflorist #bungakl #giantroses #100stalksroses #200stalksroses #deliverykl #deliveryselangor #sayajualbunga #bungakualalumpur #birthdaybouquet #surprisebouqet #deliverysuprise #anniversarysuprise #selangorflorist

Assalamualaikum and Hi !
Dah lama sgt-sgt tak update post dekat IG . Busy benor dgn kerja ID πŸ˜‚ . Tapi sekarang dh kembali ye. Order pun dah masuk bertingkat-tingkat . Siapa yg nk buat surprise kena cepat confirm slot ye sbb sy boleh arrange masa betul - betul. So sebelum kita update order yg baru , kita kasi up dulu previous collection.
Medium RM 69
Large RM 89

Nak order ? Boleh WhatsApp 0123186369 Najwa

#malaysiaflorist #klflorist #floristkl #surprisebunga #bungakl #surprisebirthday #birthdaybouquet #sayajualbunga #freshbouquet #bungamalaysia #bungakualalumpur #deliverybunga #florist

πŸ’― 🌹

Sekiranya berminat , boleh terus WhatsApp 0123186369 Najwa

#malaysiaflorist #floristinklangvalley #floristmalaysia #bungaconvo
#convobouqet

Hi !
Please please please share kat semua orang yg esok ( TUESDAY ) , @hawa.floral buat sale 5 stalks of roses hanya RM35 ! .

Plus dapat premium wrapping hokay ! 😱😱😱 Untuk delivery/self pickup ESOK sahaja. Ye , sehari sahaja sale ni ! .

Order confirmation sampai pukul 11.59 pm malam ni. Tak order RUGI besar !
0123186369 Najwa

#jangancakapsayatakpayung
#malaysiaflorist #floristgift #floristmalaysia #klflorist #sayajualbunga #bungaonline #flashsalebouquet #surpriseselangor #surpriseplannerselangor #selangorflorist #subangjayaflorist #deliverykl #bungakl #klbunga

Nak dalam paper bag boleh , nak dalam wrapping style pun boleh.

RM 70
Medium Size
Berminat nak bunga yg campur - campur dengan warna yg vibrant, boleh terus WhatsApp 0123186369

#malaysiaflorist
#floristmalaysia
#klonlineflorist #bungaconvo
#konvobunga #surpriseselangor #birthdaygift #anniversarybouquet #imissyou #iloveyou #imsorry #sayajualbunga #surpriseplannerselangor #kldelivery

Most Popular Instagram Hashtags