hawa.floral hawa.floral

368 posts   914 followers   6,526 followings

BUNGA CANTIK SERENDAH RM 15  Akan bertukar ke instagram @hawa.floral_my Putra Heights, Subang Jaya and KL Florist, Event Planning & Doorgifts

Hi !

Tak payah lagi susah-susah nak cari vase dan nk buat arrangements . 😁 Si dia dapat macam ni terus boleh letak dekat living , dining , takpun dalam bilik tidur. .Terus wangi semerbak , tengok shj pun dh berbunga - bunga hati kan !
0123186369 Najwa

#surprisedeliverysubang #anniversarysurprise #anniversarygift #anniversarybouquet #birthdaygift #freshflowersubangjaya #freshflowerputrajaya #freshflowerputraheights #freshflowershahalam #bungakonvo #konvobunga #konvo2018 #graduationbouquet #convocationbouquet #bungakonvomurah #freshflowermurah #tabledecor #tablecenterpiece #congratulationsnewmommy #newmommygife

OH MY GOODNESS ! 😱😱😱 Apa ni ? Apa ni ? Murah sangat-sangat ni uols..please Whatsapp saya cepat-cepat ye sebab stock sgt2 terhad ! Kalau habis , tak dapat nak tolong dah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ And rose kalini warna dia macam official colour @hawa.floral_my gituhh !
By the way ni ready stock naa, so delivery period pun terhad !
0123186369 Najwa

#malaysiaflorist #floristklangvalley #floristmalaysia #klflorist #floristonline #bungamurah #bungakonvomurah #bungarosrm25 #surprisedeliverysubang #surprisedeliveryputrajaya #bungaputrajaya #bungasubangjaya #bungabangi #sayajualbunga #bungashahalam #floristshahalam #freshflowersputrajaya #freshflowershahalam #tabledecorputrajaya #tabledecorshahalam #tabledecormalaysia #freshflowerkualalumpur #floristpj #floristputraheights #bungaconvo #freshflowerconvo #bungakonvo #bungaconvocation #bungakonvokesyen

Salam & Hi !

Kalini sy nk buat sale utk Convocation pula ! Sebab hrtu ramai sgt cakap terlepas Thursday Sale tu, so okay la kita buat sale lagi la kalini ! Tapi kalini duration panjang sket sy bagi..so please la jgn lepaskn peluang lagi ye ! Utk sale kalini sy bagi bunga yg lagi exclusive , baru lah lagi tip top korg time konvo ! And ada dua tema korg boleh pilih , tema putih atau tema pink ! And please lah kalini order cepat-cepat sebab harga kalini pun sy bagi sangat-sangat murah !
RM 49
RM 49
RM 49

Roger kawan-kawan and family, bgtau diaorg pasal sale ni ! !
😘😘😘 Nk bagi hadiah birthday pun blh je guna promotion ni !
0123186369

#bungakonvorm49 #bungakonvomurah #konvounikl #konvoum #UM #UITM #UPM #KPTM #malaysiaflorist #konvobunga #bungaconvo #onlineflorist #floristonline #klflorist #floristkl #deliverybunga #birthdaybouquet #bouquetconvomurah

Hi !
Ada tak lagi nak masuk slot KONVO especially 14 Oct 2018 PICC, Putrajaya ? Untuk delivery 14 Oct,kami buka lagi tempahan sampai 6pm Friday ye . So cepat-cepat la ye order sebab price kami sangat-sangat affordable dan of course design kami tetap nampak exclusive !
Inform kat family yg nak dtg tu borong bunga konvo dekat kami !
Kalau nak bunga tapi nak tambah chocolate ke , nak tambah belon ke , nak tambah Teddy bear ke , semua boleh je !
Feel free to WhatsApp us for more details , 0123186369
Thank you dear.

#malaysiaflorist #klflorist #bungaonline #bungakonvo #bungakonvomurah #subangjayaflorist #surprisebouquet #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverysubang #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykl #surprisedeliveryselangor #mmu #uniten #uitmshahalam #pastelbouquet #pastelbungakonvo
#chocbouquet #chocolatebouquet #bungacoklat #picckonvo #convocationbouquet #graduationbouquet #congratulationsbouquet #putrajayabouquet #floristputrajaya #convobouquet #unikl #convocationunikl

Hi !
Jom cepat-cepat order sekarang , sebab seriously murah gila - gila ni babe ! Mana nak dapat lagi dengan harga macam ni , dengan design for sure exclusive !! Tak payah tunggu special day pun utk bagi bunga kat tersayang, please lah grab this great opportunity! Please please please beritahu kawan-kawan, family , suami ,isteri , bf ,gf dan semua- semua lah pasal sale ni ! Siapa cepat dia dapat ye, stock sgt- sgt terhad !
Feel free to WhatsApp us for more details , 0123186369
Thank you dear.

#klangvalleyflorist #malaysiaflorist #floristgift #floristinklangvalley #klflorist #bungaonline #bungakonvo #bungakonvomurah #murahmurah #subangjayaflorist #surprisebouquet #surprisedeliverydamansara #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverysubang #surprisedeliverygombak #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverybangi #surprisedeliverykl #surprisedeliveryselangor #mmu #uniten #uitmshahalam #flowerdelivery #florist #pastelbouquet #pastelbungakonvo
#chocolatelover #chocbouquet #chocolatebouquet #bungacoklat

Most Popular Instagram Hashtags