have02 have02

509 posts   16,964 followers   518 followings

Ulla Bergstrøm  Have, hus og skønne oplevelser. 🇩🇰

Efterårs farve på vildvinen 🍂🍂🍂

Chokoladeblomst Cosmos atrosanguineus har blomstret non stop hele sommeren, men er ved at blive lidt trist at se på nu. Så er det da bare så godt at der er plantemarked i Gladsaxe på søndag, hvor sandsynligheden for at finde en lækker efterårs plante er stor. Rigtig god weekend 🍂🍂🍂

Tålmodighed belønnes. Det er første blomst i år på sommerblomsten “Laurentia stargazer” heldigvis nåede den det lige. Bedre sent end aldrig 😉😉😉

Sikke et fuldstændigt fantastisk vejr det har været i dag. Føles som en gave fra vejrguderne, at få sådan en dejlig eftermiddag foræret.

Den japanske løn begynder så småt at få efterårs farve🍂🍂

September stemning.

Så det weekend, er det ikke herligt. Her hos os skal der flyttes og plantes nye stauder, det glæder jeg mig til.

Det ser ud til at blive en skøn september dag med sol.

September aften i havehuset

Denne plantekasse købte jeg på plantemarked i foråret for 20,- jeg har haft forskellige krydderurter i den gennem sommeren og den står lige ved køkkendøren. Satser på at være lige så heldig og finde genbrugs guld på efterårets plantemarked.

I morgen er der rundvisning på Overdam Planteskole , ses vi?

I går var jeg på besøg hos @gardening_by_hall i hendes skønne skønne have. Hendes have er ikke ret stor, men fordi hun har skabt nogle fantastiske rum, er der så meget forskelligt at opleve. Jeg kan varmt anbefale at du kigger forbi Bonnie’s galleri. ( billede er fra mit forrige besøg)

Most Popular Instagram Hashtags