hanun_farha hanun_farha

2,108 posts   811 followers   1,014 followings

YOUTH & Vivix Shaklee Kuantan  πŸ’—Pengedar Shaklee Pilihan Anda πŸ’— COD sekitar Kuantan, Sungai Isap, Beserah πŸ’— Pos ke seluruh Malaysia

Nasi lemak dgn ikan bilis mata biru pagi ni.

#daridapuribu

Dari time ibu packing nak ke Johor, sampai kat johor dan balik dan ibu nak unpack, #princesshumaira mintak nak pakai cool fever ni.
Siap berlakon lemah, pegang2 kepala, cakap 'adik demang ibu, adik nak pakai ni'. Kalau gi audition berlakon ni mmg terpilih lah dik! 🀣

Kebiasaan ibu kalau nak travel memang standby cool fever ni dan PCM jugak. Sebab nak cari klinik atau benda2 mcm ni time travel agak mencabar jugak. Alhamdulillah, cool fever tu dah setahun keluar masuk bag travel, belum ada keperluan utk digunakan lagi.
Ibu percaya minum air kosong secukupnya, makan #chewablevitaminC dan #OmegaGuard setiap hari kuatkan sistem daya tahan badan anak2 ibu. Dan kami dpt jalan2 makan angin, nikmati keindahan alam ciptaan Allah dan melihat kehebatan ciptaan manusia ,ilham dari Allah dengan happy!! 😊

Manfaat Minyak Ikan
================= Uols ada amek minyak ikan tak?

Dulu kecik2 mesti yg ramai amek minyak ikan kan?

Minyak ikan ni bukan je bgs utk otak dan jantung je tau.

Omega 3 dalam minyak ikan ni ada baaanyak sgt kebaikan utk badan kita.. Pengambilan minyak ikan yg konsisten akan memperbaiki kesihatan kita secara keseluruhan dan mmg terbukti penyumbang kepada kecantikan kulit dan rambut.

Kata nak cantik..kulit glowing2..
Kata nak sihat, nak badan ringan dan ingatan yg super!

Jom lah amek Omega Guard 😊😊 Pilih yg tulen aje yea!! 0129503142
Hanun Farha

Assalamualaikum

Morning2 uols!! Hari ni last day promo hebat Sustained Release Vitamin C tau.

Yg belum dptkan lagi, cepat2 contact kak hanun yea 😊

#thebestVitaminC
#darisumbersemulajadi
#pelepasanberkala
#antioksidan
#kulitcantik

Abg Hafiz esok last paper.. Hadi pulak, tadi bwk balik buku bgtau esok periksa.

Rajin pulak abg2 ajar #imammudaamirulhadi ulangkaji.
Alhamdulillah😍😍 #imammudaamirulhakim
#imammudaamirulhafiz

Supplement wajib utk ibu2 yg work at home mcm akak ni.

Multivitamin tertua di dunia #Vitalea, #VitaminC dengan teknologi #SustainedRelease, #B-complex yg lengkap dgn biotin, #OmegaGuard, the purest fish oil utk sumber Omega-3 terbaik dan #CoQtrol coenzyme q10 dengan #resveratrol ni sangat OHSEM utk bantu ibu untuk dpt tenaga yg mantap, emosi yg stabil, kawal stress dgn baik, jantung yang sihat dan kuat, perlindungan antioksidan yg hebat, kulit yg sihat dan cantik juga awet muda.

Ibu2 perlu semua ni kan utk uruskan dan didik anak2, pastikan rumah jadi rumahku syurgaku, berusaha keras mencari rezeki, melayan anak didik bisnes lagi dan masih boleh tersenyum manis utk suami tercinta walaupun seharian kaki tangan mcm sotong kurita πŸ˜…

Nak rasa kehebatan supplement yg terbukti berkesan, semulajadi dan selamat ni?

Roger kak hanun laju2 tauπŸ˜‰

#supplementuntuksupermom

Dalam masa sebulan dua kali Kak S repeat order #Mealshakes ni.πŸ€—πŸ€— Hari ni, 2 canister terus. Alhamdulillah, supplement yg cukup lengkap dengan nutirisi yg diperlukan anak2 ni dpt membantu anak2 Kak S atasi masalah #tonsil.

Mealshakes ni mmg sedap sgt.. Hadi kalau nak susu, mesti ckp nak susu Mealshake sedap.. bila ibu buat susu Hadi, selalu minta nak tgk byk mana lagi tinggal Mealshake dia.. pastu akan ckp. ' Mmmmm.. sedapnya bau!! Hadi rasa mcm nak makan semuaπŸ˜‹πŸ˜‹' Lengkap dengan 19 jenis Vitamin dan Mineral, mengandungi kesemua asid amino perlu, tinggi kalsium, serat dan protein, Mealshake dpt memberi khasiat seperti 1 hidangan lengkap pada anak2.
Terbukti juga dpt membantu atasi masalah sembelit, tingkatkan selera makan anak2 yg susah sgt nak makan, membantu mengawal eczema, dan meningkatkan daya tahan badan supaya anak2 membesar dgn sihat dan ceria πŸ˜‰

Mealshakes, ternyata supplement pilihan terbaik utk anak2 tersayang 😍

Salam Jumaat 😊

Seronok sgt #princesshumaira tgk meow 2 beranak ni. First time dia nampak ibu cat ngan baby cat kat masjid ni.

Rezeki amira hari ni.

Lepas hantar abg hadi tadi, dia suruh ibu solat dhuha, maka ibu pun singgah lah terus kat masjid ni.

Alhamdulillah.. tq Allah for the beautiful sight 😍

#syukurselalu

Sebelum akak sampai ke puncak tertinggi di Malaysia, akak hantar business card akak dulu naik ngan Encik Hubby.😁 InsyaAllah tuan badan bakal menyusul.

Seronok sgt2 bila encik hubby bg berita gembira dah sampai puncak. Syukur sgt2, sebab bukan senang nak mendaki ke atas tu. Perjalanan bermula seawal pukul dua pagi.
Dengan suhu yg teramat sejuk dan altitude yg tinggi, kurang oksigen ada risiko utk dpt AMS (Acute Mountaint Sickness). Alhamdulillah en hubby baik2 sahaja. Siap boleh tersenyum lebar di puncak.

Dah turun pun tiada sakit kepala dan rasa nak demam. Memang terbaik lah Vivix ni kata hubby. Ramai yg terpaksa telan penadol sebab sakit kepala, sejuk sgt.. tapi encik hubby alhamdulillah tak sakit apa -apa

Selain buat latihan fizikal jogging, hiking dan latih physical endurance, Encik Hubby dok consume supplement utk pastikan badan dalam keadaan terbaik utk pendakian bersejarah ini.
Alhamdulillah, semua berjalan lancar 😍

Nak tahu supplement apa utk persediaan lakukan aktiviti2 mencabar ni, boleh contact akak yeaπŸ˜‰

#kinabaluchallange
#supplementutkfitdancergas
#vivix
#vitaminC
#bcomplex
#coqtrolplus
#vitalea
#Ostematrix

Tahniah encik hubby Khirul Akmal!
Berjaya menawan puncak Gunung Kinabalu pagi tadiπŸ‘πŸ‘πŸ‘ We are so proud of you!! Anak2 pun x sabar nak tunggu diorg besar sikit, kaki cukup panjang nak ikut mendaki sama.πŸ˜„ Alhamdulillah dah selamat tiba di tanah rata tgh hari tadi dalam keadaan sihat dan ceria 😊😊. Supplement yg isteri bekalkan banyak membantu katanya. Alhamdulillah.

Sampai kat atas nun dia bawak haa.. 😍😍😍 #fitayah
#gunungkinabalu
#supplementshaklee
#shakleekuantan

ECZEMA

Korang tau tak?

1 dari 6 org kanak2 menghidap eczema

Sgt2 biasa dah jumpa anak2 yg menderita eczema ni.. cuma mungkin tahapnya berbeza-beza

Ada yang mild, ada yang acute.
Tapi pape pun anak2 tetap menderita kadang2 sampai menyebabkan tumbesaran dan perkembangan minda mereka pun terjejas akibat selalu sakit, tak cukup tidur, aktiviti fizikal terbatas dan sebagainya.

Jangan biarkan anak2 anda terus MENDERITA eczema

Jom berikhtiar dengan set ECZEMA Shaklee yg dah terbukti berkesan melegakan dan mengatasi masalah eczema

Kami sgt2 faham penderitaan anak2 yg mengalami eczema.. bukan sahaja anak2 menderita.. ibu bapa turut menderita, susah hati, sedih.. duit habis tak payah cerita lah kan sbb asyik ulang alik ke klinik.. Belum campur gangguan emosi sbb tak cukup tido, buntu fikir apa lagi cara nak rawat anak dan kesian tgk keaadaan anak.. 3 tahun jugak kami sekeluarga dihantui eczema ini.. Acute eczema.. Alhamdulillah Abg Hakim semakin pulih dan kini bebas eczema setelah mengamalkan supplement2 ni secara konsisten.

#seteczemashaklee

Most Popular Instagram Hashtags