hannahdelisha hannahdelisha

1054 posts   420856 followers   1724 followings

Hannah Delisha  I am the work of His divine intervention. Official #mydelishas FC @_mydelishasfc @mydelishasfc 💜 Enquiries- MY (Dura): +6012-272 2477/ SG: +6598460601

http://www.twitter.com/hannahdelisha

Assalamu'alaikum semua. Just nak share to #mydelishas of what i did today. After months of not doing facial treatment due to work purposes, i was invited to @hannansignature_publika to experience a new facial treatment that they had come up with which is called the Revive Whitening Treatment. And I'm so glad that I'm the first to experience it!😍 Revive Whitening Treatment akan menghilangkan dead skin, membunuh bakteria di kulit, melancarkan perjalanan darah, mengurangkan parut jerawat dan juga mencerahkan kulit Hannah. Hehe, so Hannah tak sabar nak patah balik for my 2nd treatment! For those yang berminat untuk mencuba Revive Whitening Treatment ni, boleh make an appointment or enquire further at @hannansignature_publika okay💜 Sharing is caring 💜

About an hour left to episode 12 #mencintaimumrphotographer sayangs💜 Things are about to get.... really depressing.😔 So be prepared okay. Let's face this together! #mydelishas💜 10pm, di Astro Ria dan Ria HD #mymrclickclick #mymrsmannequin #jemyaira #airaqaisara #jemyaira #pomish

Hari ni Aira sorang2 je pergi radio interview. Jemy takdeeee ngan Aira😭 Tapi takpe, abang2 tolong jagakan Aira tadi😂🙈 Thank you for inviting me to #joharapagiera 💜 Had a good laugh with all of you hehe. 🤗 #mencintaimumrphotographer

Hehehe makin manja pulak perangai Aira ni sejak dia jadi isteri kan..🙈 Jangan lupa saksikan episode 11 #mencintaimumrphotographer ,10 malam ni, di Astro Ria dan Ria HD💜💜💜Tengok tau, pomish? 🙈#mymrclickclick #mymrsmannequin #jemyaira #airaqaisara #pomish

♥️

Wearing #WallisMY for Metro Ahad's photoshoot💜 thank you x

Jemy ni memang suka sangat bully Aira tau😡 dah buat Aira jealous lepas tu nak bully lagi bukan lah nak pujuk isterinya😡 hmph! Jangan lupa saksikan ep 10 #mencintaimumrphotographer , 10 malam ni di Astro Ria dan Ria HD💜 #mymrclickclick #mymrsmannequin #jemyaira #airaqaisara #pomish (hehe hashtag baru) #mydelishas 💜💜💜

😍

Airaaaaa ni sejak bila dia romantik macam ni huhhhh #deep 🙈🙈🙈 Hehe jangan lupa saksikan episode 9 #mencintaimumrphotographer , 10 malam ni di Astro Ria dan Ria HD💜😘🐰#mymrclickclick #mymrsmannequin #airaqaisara #jemyaira

Alhamdullilah, I'm a happy girl today♥️😌

♥️

Most Popular Instagram Hashtags