haniszalikha haniszalikha

6,797 posts   4,325,218 followers   525 followings

Hanis Zalikha  Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Sebut yang baik kerana kata-kata kita adalah doa yang melantun ๐Ÿค— @cakenis @shadedough @toujoursadvanced

Wearing your new Cakenis to the office like

@theyusufiskandar okay dua markah

That look. Ada dua perkara yang penting dalam seorang pasangan. Satu, dia caring (dia risaukan kita, dia rasa tanggungjawab ke atas kita). Dua, dia hargai kita (dia rasa kita cantik, kita bijak, kita melengkapi dia). And for that, I believe you married a good man, @lianakhairul . Shafiq please take care of my bestfriend like you always have, if not more @shafiqbeng โค๏ธ

Kahwin dah dia :โ€™) My beautiful bestfriend @lianakhairul .

Yusuf minum Anmum Essential Step 3 bagi yang masih bertanya. Dia suka sangat susu ni dan Mommy pun suka sangat dia minum susu ni. Sebabnya? Mak-mak tahu tak kalau ada gula tambahan dalam susu anak-anak kita? Tahu tak macam mana nak check? (Sila slide tepi untuk tutorial percuma). Anmum Essential TIADA GULA TAMBAHAN, so Yusuf boleh dapat 100% kebaikan susu berserta Mind-Q Connect, DHA and 2x more GAยฎ๏ธ (Gangliosides). Beli Anmum Essential dekat Lazada Official Store and find out more at www.anmum.com.my.
#AnmumEssential #LessIsMore
#KebaikanDalamKekurangan

Okay sambung pasal playtime dengan anak-anak kita. Bila dah jauh dari phone, apa aktiviti kita rasa nak buat? Kitorang (Yusuf & mommy) cuba #LessIsMore Blackout Contest dekat Connected Mums Club. Sebab bukan saja dapat idea untuk bonding activities, dapat juga peluang nak menang macam-macam! Dahlah setiap penyertaan dapat RM10 Lazada E-voucher. Ha pastu slide lah sebelah tengok apa yang mak-mak boleh menang ๐Ÿ˜ Tag mak-mak yang anda sayang

Contest ends 16 September.
Come find out more about the #LessIsMore Blackout Contest at: https://www.connectedmums.com.my/
*Terms and conditions apply.
#AnmumEssential #LessIsMore
#KebaikanDalamKekurangan

Alaaaaaaaa ni Keknis ada balik ni. Terharu tengok respon post lepas, terasa keberadaan & sharing Keknis di sini lebih bermakna :โ€™) I love you guys!!! Anyway, puasa beberapa hari dari sosial media sangat memberangsangkan, thatโ€™s why there are times I go off for a week or two. Sebabnya bila buat sesuatu perkara tu kita boleh jadi lebih fokus dan kreatif. Especially main dengan anak ni kenalah kreatif kita mak-mak ni kan. Sebab diorang ni geliga betul. But I realised that when we are on our phone most of the time, our ideas are limited. Macam tak banyak berimaginasi dan jana minda. Padahal elemen tu penting untuk playtime Yusuf. So inilah #LessIsMore dari pandangan Keknis. Sesuatu perkata tu, kalau kita kurangkan, tak semestinya tak bagus. Lagi satu contoh, kurangkan overprotective ke atas anak macam video sebelah. Itu pun Keknis dah belajar kurangkan ho ho

Come join the #LessIsMore movement now. Find out more at: https://www.connectedmums.com.my/
#AnmumEssential #LessIsMore
#KebaikanDalamKekurangan

Bye all, I am going off from social media! #LessIsMore

Divine Youth Oil buat muka glowing. Lagi-lagi pakai sebelum make up. Face oil yang melembapkan tanpa rasa melekit. Try it and you will definitely #sayyestofaceoil just like me :โ€™) Pemenang contest Loccitane yang lepas sekejap lagi Keknis announce kat instastory get ready

Ingatkan kita cute kat gambar ni pastu

Susah birthday boy nak dapat proper photo sebab Yusuf berkepit je dengan dia ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜†

I know you know how much I love you Daddy ๐ŸŽ‚

Most Popular Instagram Hashtags