[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

haniszalikha haniszalikha

6449 posts   3874272 followers   533 followings

Hanis Zalikha  Sebut yang baik kerana kata-kata kita adalah doa yang melantun πŸ€— @cakenis @shadedough @toujoursadvanced

http://www.toujours.com.my/

Rico Rinaldi’s 10th Anniversary with @lianakhairul @fatihinhusna . Thanks @thericorinaldi for styling me lots of love and congratulations! #RicoRinaldi @ricorinaldi #WhiteLilyCake #LilyCake @cakenis . Make up by @alisyarshd .

The way he looks at me 😍 @theyusufiskandar

Kami buka booth untuk jualan akhir tahun @cakenis @ma.lead @hairulhanisparfum @toujoursadvanced @shadedough 😌 Booth ada lagi sikit sila whatsapp 011-10310307 @karnivalteratakglam .

Main sorok2 dengan budak2 besar, konon dia nak kira lah tu πŸ˜‚ @theyusufiskandar

JAKEL CHARITY RUN FOR ROHINGYA KUALA LUMPUR 2017
.

Buat julung kalinya dan pertama kali di Malaysia, Gedung Tekstil Jakel menganjurkan JAKEL CHARITY RUN FOR ROHINGYA KUALA LUMPUR 2017.
.

Penganjuran ini adalah sebuah PROGRAM TANGGUNGJAWAB SOSIAL KORPORAT (CSR) JAKEL. Segala pembayaran pendaftaran daripada para peserta akan disalurkan 100% sepenuhnya kepada masyarakat Rohingya.
.

Hasil kutipan penyertaan para peserta dan sumbangan daripada pihak Jakel Trading Sdn Bhd beserta para penaja penganjuran akan dihantar terus kepada masyarakat Rohingya di Bangladesh oleh Pihak Pengurusan Tertinggi Jakel.
.

Kini anda boleh berdaftar secara rasmi utk penyertaan JAKEL CHARITY RUN FOR ROHINGYA KUALA LUMPUR 2017!!!
.

JAKEL CHARITY RUN FOR ROHINGYA KUALA LUMPUR 2017 πŸƒβ€β™‚ JAKEL MALL KUALA LUMPUR
πŸ—“ 10 DISEMBER 2017 (AHAD)
🏳 7:00 PAGI
πŸŽ’ RACE PACK COLLECTION: 8 & 9 DISEMBER 2017 (JUMAAT & SABTU) di FOOD SQUARE, JAKEL MALL KL.

Cara Pendaftaran:

Register sekarang sehingga 3 Disember 2017!!Sila click pada link yg tertera di profile IG @jakeltextile atau layari sekarang laman www.racexasia.com utk maklumat lanjut.
.

Stay bersama kami IG @jakeltextile utk info selanjutnya mengenai acara larian ini. Tag kawan-kawan serta family member yg lain utk sama-sama menjayakan JAKEL CHARITY RUN FOR ROHINGYA KUALA LUMPUR 2017!!!
.

Let's Run Together πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™‚
.

#jakelrun2017

Memang payah nak carik kawan yang ada waktu kita susah, tapi juga bukan senang nak cari kawan yang ikhlas gembira tengok kita bahagia / berjaya.
/
Thank you for always being with me, from the days of my university struggles, till the night they awarded me with Duta Alumni UiTM Johor. You guys went all the way to Segamat to witness me receiving the honour. (Yang kemudiannya buat kita plan nak bercuti bersama. Yang kengkononnya nak pergi pulau. Yang akhirnya sekadar tidur rumahku πŸ˜‚). Alhamdulillah for friends like these ❀️ I am so happy we did this sleepover! Thanks to our husbands also lah hor. #SleepoverBesarBesaran #Club10 #PrincessDiana #Tiber #YusufPunTiber

Pagi setelah minum @toujoursadvanced Collagen Shots 😜 #Club10 #SleepoverBesarBesaran

Tidur bergelimpangan dengan geng UiTM Segamat yang paling saya rindui ❀️ #Club10

Today’s instastory featuring our new cathouse! A gift for my mom πŸ’

Hujung tahun dah dekat dah! Masa untuk buat CLEARANCE SALE untuk semua brands kita @hairulazreen 😌 Siapa nak join menjual di event yang sama boleh whatsapp 011-10310307 untuk beli booth @karnivalteratakglam .

Syukur semuanya lancar untuk Baby Shower @happikiddo_ ❀️ Terima kasih banyak atas sambutan tahun ini! Duk mengendong Yusuf sepanjang masa sampai tak rasa dah bicep.
/
Cakenis Pewter Lush @cakenis , White Thavia Top @thaviathelabel , Make Up @iansham .

Most Popular Instagram Hashtags