haniszalikha haniszalikha

6,893 posts   4,574,128 followers   534 followings

Hanis Zalikha  Malaysia 🇲🇾 Sebut yang baik kerana kata-kata kita adalah doa yang melantun 🤗 @cakenis @shadedough @toujoursadvanced

Thanks Royal Selangor for this gorgeous bouquet, xoxo our little family ❤️

Kepada anda dan bestfriends anda yang teringin nak pergi Seoul KOREA...
/
1. Anda dan BFF ingin memenangi hadiah istimewa bernilai RM10,000?
2. Kongsi saat manis anda bersama BFF andaa
3. Muatnaik gambar atau video anda dan BFF yang paling meraik dan kreatif di aplikasi Instagram bersama produk Kapal Api White Coffee
4. Jangan lupa hashtag #bffdalamcawan #kapalapiwhitecoffe
5. Anda dan BFF berpeluang untuk memenangi hadiah percutian ke Seoul bernilai RM10,000!
6. Tarikh peraduan tamat pada 23 Disember 2018
7. Kapal Api White Coffee Eratkan Teman Sejati
8. Layari www.hotfm.com.my untuk maklumat lanjut
9. Tertakluk terma dan syarat

Ngawwwww! Beli kitchen cabinet because Yusuf always have guests over, and this is such a huge hit with the kids 😍 (Oh and yelah sebab Mommy teringin dari kecik)

Negotiation with @theyusufiskandar 😴

Betul terletak make up pakai Buriti Oil dari @faycemy sebelum letak foundation. Oil ni dahlah bagus sebagai primer, untuk kulit berminyak dia boleh absorb oil kat muka. Untuk kulit kering dia boleh bagi kesan lembap berseri. Diserikan lagi dengan lipcream favourite dari @shadedough code French Toast. Ha bila lama tak selfie dia explain satu2 lah.

AGZ.

Happy terlampau lampau untuk dia ni eee kahwin dah!!!

Here again on God’s will ❤️

Ada tak moment2 korang rasa cam “I am such a lousy mom LOL”. Tadi baru lepas terasa. Yusuf mintak Koko Krunch. Pastu kita bagilah dah letak dalam mangkuk. Pastu dia pandang kita and cakap “And I want milk & spoon”. HAHAHAHAHA LOUSY MOM NAK SURUH ANAK MAKAN CAM SNACK GITU JE BREAKFAST😂

Lily Cake in Violet @cakenis @fashionvaletcom 🎂

Tengah bermain ke, tengah mulut penuh ke, ada satu dish yang susah nak tolak 😌

Last gathering before Aida nikoh and duduk KB.

Most Popular Instagram Hashtags