[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

haniszalikha haniszalikha

6284 posts   3644038 followers   579 followings

Hanis Zalikha  Sebut yang baik-baik kerana kata-kata kita adalah doa yang melantun toing toing🤗 @cakenis @shadedough @toujoursadvanced 📩hanis.officialmy@gmail.com

http://www.toujours.com.my/

Kenangan Raya yang paling kelakar dan manis ialah kenangan minat dekat seseorang dan berjauhan pada waktu Raya. Waktu minat dekat dia ni masa tu tingkatan 2, pakai flipphone LG yang Daddy hadiahkan sebab dapat 5A UPSR (Daddy sebenarnya hadiahkan dekat siapa masuk asrama, Kekna yang dapat masuk tapi I kan cute, mestilah dapat jugak LOL). Pastu bila nak balik Raya sepanjang perjalanan jauh tak ku rasa kerna hati ku melonjak sama, balas SMS sambil senyum2 sengih2 pandang ke luar tingkap kereta ya Allah please dong. Bila dah sampai kampung, line teruk susah nak dapat, bertenggek dekat titi (jambatan kecil) atau dekat tangga rumah semata-mata nak sms yang kita hantar tu masuk dalam folder Sent Messages, kalau takde line sms tuh akan duduk leklok dalam folder Outbox. Stress. Pastu malam Raya tuh dah karang pantun sikit punya baik harap-harap dia impressed. Tepat pukul 12malam mesti try nak send send send pastu tertidur pastu eh papelah. Tidur sampai pagi bye.
/
Segan teringat kenangan-kenangan. I really liked you. I am glad you are mine.

My cheeky beach boy ready for a dip @theyusufiskandar 🏝 @nanirostam

First time suami ajar makan lemang + sup 😍

Alhamdulillah we are complete again 🎉

Raya kedua jom!
/
Shawl @cakenis Ballet Pink , baju kami semua @jakeltextile .

Daddy balik dari umrah ❤️ Yusuf recognised and rindu 😭 @theyusufiskandar

As much as I am comfortable around his family, he is like this with mine. Terharu. Together we make a huge family alhamdulillah.

Alhamdulillah tahun ini tahun Aidilfitri yang sangat membahagiakan. Dapat meraikan dengan keluarga mertua yang sangat saya cintai. Busy dari Subuh kontang kentung kanting dekat dapur kemudian terus siapkan para suami dan anak teruna masing-masing yang bergegas ke masjid, lalu kami para wanita belajar make up make up bersama. Sepulangnya dari masjid semua melantak dan anak-anak buah buka hadiah mainan mereka. Disusuli dengan sesi bermaafan dan duit Raya time. Semoga kita sentiasa sayang-menyayang. Pastu konvoi ke Kuala Pilahhhhh ❤️
/
Head-to-toe - @cakenis @jakeltextile

Di sini di Kuala Pilah ❤️ (Kitorang semua dah berlemoih macam apa asyik kena jamu makan 😂)

Aidilfitri 2017 ❤️ @hairulazreen @theyusufiskandar @bujibuchempel

Who's watching this episode? #Instastory

Hai dengar dengar kat luar tuh dah lengang boleh lukis teng-teng atas jalan raya 👀 Masih di rumah baru nak start masak 🏃🏻‍♀️Selamat balik kampung semua!

Most Popular Instagram Hashtags