haniszalikha haniszalikha

6362 posts   3705819 followers   556 followings

Hanis Zalikha  Sebut yang baik kerana kata-kata kita adalah doa yang melantun πŸ€— @cakenis @shadedough @toujoursadvanced

http://www.toujours.com.my/

Shade Dough sentiasa mengformulasikan warna Lipbait yang cantik dan lebih cantik dan lebih cantik buat olesan di bibirmu. Shade Dough tidak sibuk untuk mempelbagaikan variasi warna bagi membolot spektrum paling sejuk ke paling panas. Tapi Shade Dough sibuk menghasilkan warna yang sempurna untuk seseorang . Jadi jangan hairan kalau kod-kod warna Lipbait dari Shade Dough sipi-sipi saja perbezaannya antara satu sama lain. Ianya diformulasikan khas untuk anda jumpa warna paling sempurna bagi anda setia seumur hidup. Sesiapa pun anda, tidak kira rona bibir, Shade Dough akan ada satu warna tepat yang anda akan syukuri. Dulu I dah syukuri Creme Caramel, tetiba Salami ni mai, omaigod favourite color forever ke niii help @shadedough
/
Salami & Medium Rare launching this Monday πŸ’‹

My dreamgirls #KLFW2017 , goodluck for Mimpikita today! I am so sorry I can't make it πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ΆπŸ» (menuding jari kepada @theyusufiskandar ). By the way I am wearing Black Lush Satin Shawl from @cakenis . You can go to @cakenis and buy it from the link there.

πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“
#KLFW2017
#IAMHOMEGROWN
/
Black Lush @Cakenis

❀️

Majlis hari ini. My boys wearing their own collection from @jakeltextile #BajuRayaYusufIskandar #HairulAzreenXJakel @theyusufiskandar @hairulazreen

Jangan tanya kenapa anak saya lasak πŸ’†πŸ»

I think I've been to Japan more than 5 times, but I always look forward to the next visit! Siapa suka Jepun mesti tahu perasaan ini kan πŸ˜‚ Tapi untuk siapa yang belum pernah pergi atau teringin nak tahu tentang bercuti di Jepun dari pengalaman Keknis, jumpa di sini nanti di Matta Fair 9 & 10 September okay. https://goo.gl/bm5L2q
#Japan #VisitMYJapan #MuslimTravel
https://www.facebook.com/Visit.My.Japan/

Hai. Saya rasa terlalu banyak terima soalan minta pendapat macam mana boleh yakin nak kahwin / terima pinangan / tahu dengan tulus hati yang he is the one. Omg soalan anda.
/
Baiklah I jawab simple saja ya, kita cinta dia dan orangnya jenis yang susah nak sakitkan hati kita, terimalah sebagai suami. Takmolah hidup dengan orang menyakitkan hati πŸ˜‚ Dah tu je siapa tanya lagi I buat tak baca je eee. Cute kan gambar ni.

I would like to remember this baju like this. Not after Yusuf sat on me and blegh. πŸ˜‚
/
French lace and crepe silk gift by @jakeltextile turned into baju kurung modern by @xemasu with @alisyarshd magic touch on my face to complete the whole look while donning @cakenis Pewter Lush.

Alhamdulillah we were so lucky to have witnessed a beautiful union in a fairytale setting, thank you so much for having us @umminazeera & Izzar. May you always have hots for each other and remain in love until the end of time ❀️
/
Tapi sedih sebab tak sempat tengok @nazreemmusa beraksi center stage kemain. #MrIMissesU photo by @azmwhb .

Dear @lianakhairul , I want you to look at these two photos and remember all the stories behind it and how I always jaga you eventho I am not beside you okay? I love you so much. Thank you for choosing silver for us girls because I get to wear this precious traditional kebaya by @salikinsidek ❀️

πŸ™Š

Most Popular Instagram Hashtags