haniff_hamzah haniff_hamzah

3,089 posts   197,708 followers   1,068 followings

Haniff Hamzah  Radio Announcer on Johara Pagi Era TV host Event Emcee Voice Over Talent Content Provider AWE Asia Wrestling Entertainment host

Me: What are we gonna do today jebat?
Jebat: Try to conquer the world ayah
Together: muhahahahahaha

#jebatkaliff

πŸ‘€ ha tak puasa!

"Not bad gak kau ni nip", kata Haniff kepada Haniff dalam cermin.

#haniffdalamcermin
#takperlupuji
#carryownbasket
#angkutbakulsendiri

And life goes on as usual. Dari jual ayam bakar ke studio #johara. Seronok gak semalam walaupun penat.lari.kejap drpd kehidupan aku yang dah kira kebiasaan ni.
#HaniffJualAyam is over
#ayambakartong #haniffat6am

Done for the day. Almost lah. Kena packing tapi aku cabut. πŸ˜‚
Esok aku citer kat @era.je
#HaniffJualAyam #ayambakartong #JoharaPagiEra

Thanks hanania family kerana bayar dan taknak amik baki. Semoga murah rezeki korang. Jumpa kat Johara esok guys

#Haniffjualayam #ayamdalamtong

Cantik. Aku dah dapat uniform. Tengah topup arang ni. Setakat ni dah jual 13 ekor. Ada lagi 27 nak jual. Arang pulak tak brapa nak membara sekarang ni. Sabarrrrr

#Haniffjualayam #ayambakartong

Nampak la sapa budak baru dalam geng @cubetruck #ayamdalamtong #HaniffJualAyam

Dah sampai tapak bazar Pandan Indah. Lebat pulak. Ada khemah yang dah terbang dah. So now we wait. Kena bakar arang lagi ni. Bakar ayam pon lama. So kita tgk la camane.

#Haniffjualayam #ayambakartong

HANiff and Tuah Kaliff a Star Wars Story. πŸ˜‚ sebab Hans Solo jaga Chewbaca. I got my Tuah Kaliff. Always there for me and sangat protective terhadap ibu dia. We trained him well cuma tak sampai terapung macam jedi je. But yes. 7 year old Tuah Kaliff is my co-pilot #HanSolo #StarWarsMY #KauCoPilotKu

4 jam kemudian....... #HaniffJualAyam dengarkan di @era.je atau dtg bazram Pandan Indah jap lagi k

Setakat ni masih steady. Settle beli 40 ekor potong steng. Gerak gi umah boss aboon utk next step nak prepare marinate bagai. Badan dah bau dah ni. Belum pukul 9am lagi.
Nanti aku update sepanjang hari kat @era.je ya.
#Haniffjualayam #ayambakartong

Most Popular Instagram Hashtags