hanezsuraya hanezsuraya

1099 posts   910007 followers   809 followings

Hanez Suraya  Mummy to Putri Aleesya πŸ“§:hanezs@yahoo.com

Tq adikku makeup kan akk last min sup sap sup sap je siap ❀️ Makeup by @myraa.ron | wearing Square Scarf - Honey Yellow by @everyday_kl @everyday_kl @everyday_kl 🍯

Terasa glowing plak dahi tu 😜 Thanks @dr.iqa @nara_medispa

Hi πŸ‘‹πŸ»

I lapar lepastu i mkn kat @ilaparxchange uolls kalau lapar bole dtg @ilaparxchange kat publika ya.. Mula2 berdua pastu sorg sorg sorg sorg sorg sorg yg dtg sampai lah semua dtg okbai ❀️ #ILaparULaparSemuaLaparDahLaparMaiDatangILapar 🀣

Hasil "chemical peel" treatment kat @nara_medispa sangat puas hati.. Cuma ada sikit parut2 manjahhhhh tu kena buat PRP tapi takut 😜 tgh kuatkan fizikal n mental nak buat treatment tu πŸ€“ Nak kulit muka cantik uolls bole pegi kat @nara_medispa

Thanks babe.. Sedap makan semalam 😘

Siapa nak buat majlis?? Tak tahu nak buat kat mana?? Jgn pening2, @glamhall ada pakej menarikssss utk uolls 😍

Cakkkkkk πŸ‘» hahahahahahha.. Hi, haritu Hanez ada share pasal "chemical peel" kan.. Lepas 2x buat "chemical peel" Hanez buat "carbon peel" treatment pulak utk refresh kan kulit balik dan akan melembutkan kulit.. Uolls bole cuba semua treatment ni kat @nara_medispa kalau nak mendapatkan consultation bole contact @dr.iqa @nara_medispa

Rindu baby @put3aleesya

Open House di Rumah Dusun Kelantan @rumahdusun

Dtg KB, wajib makan shellout kt @jlfaracrab memang sgt sedap.. Tak tipu ya.. Sangat sedap!! πŸ‘πŸ» #reviewikhlas

Most Popular Instagram Hashtags