hanezsuraya hanezsuraya

1,301 posts   963,169 followers   820 followings

Hanez Suraya  Mummy to Putri Aleesya @everyday_kl @everyday_kl_rtw 📧:hanezs@yahoo.com

Hi Assalammualaikum korg! @deeja_cosmetic_hq akan mengadakan berbuka puasa bersama Hanez. Kpd pengguna serta stokis2 @deeja_cosmetic_hq yg berada di Alor Setar atau Sg. Petani Kedah kita akan pilih kt mana nanti kita akan buat berbuka puasa. Korg post tau pic korg jgn lupa letak #berbukapuasabersamadeeja kita akan pilih 30org yg bertuah
_
Siapa yg di Alor Setar atau Sg.Petani Kedah yg nk join? 🙋🏼‍♀️ #berbukapuasabersamadeeja

Apa lah yg dibebelkan tu 🤪
_
Saya selesa dgn berbaju kurung cotton. Siapa sama mcm saya? 🙋🏼‍♀️

Pagi td Live di Feel Good Show NTV7 bersama rakan2 mempromosikan product kami di event @festivalramadanputrajaya2018 Hanez promosikan @everyday_kl dan @sambalbilisomakden #everydaykl #sambalbilisomakden

Ramai yg dok DM tanya pasal #sambalbilisomakden ni. Kalau korg nak tahu #sambalbilisomakden ada di @festivalramadanputrajaya2018 di BOOTH NO 35 dgn @everyday_kl so sesiapa yg nak dptkan #sambalbilisomakden bole terus ke booth ok!! @sambalbilisomakden

Terima Kasih kpd org Kelantan yg sudi jumpa Hanez di booth dan borong @deeja_cosmetic_hq semalam. Ada rezeki kita jumpa lg ya. InsyaAllah
_
Siapa yg nak berbuka puasa bersama Hanez dan @deeja_cosmetic_hq jangan lupa post selfie korg pastu letak #berbukapuasabersamadeeja

Hanez skrg berada di booth @deeja_cosmetic_hq di Mood Republik Kota Bahru Kelantan di Grand Riverview Hotel. Korg kalau nak dapatkan @deeja_cosmetic_hq dgn harga promo bole dtg kat booth cepat. Hanez akan berada si booth sampai malam. Hanez tggu korg kt booth k ❤️

Agak2 harini apa yg sedap utk berbuka ya? 🤔

Assalammualaikum. Saya ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kpd semua. Maafkan saya sekiranya ada terkasar bahasa, pernah menyakiti, pernah menyinggung, pernah terasa hati. Kita sama2 bermaafan ya. Salam Ramadhan dr Hanez dan Keluarga utk semua ❤️ _
Baju Kurung by @shawlpublika
Bawal Dull Satin by @everyday_kl

Syukur Alhamdulillah ❤️ #malaysiamemilih #malaysiabaru #pembukaramadhanyangbaik

@everyday_kl dan @sambalbilisomakden akan berada di Festival Ramadhan Putrajaya bermula esok Khamis 17Mei sehingga 14Jun sepanjang Ramadhan ini ya. Kpd anda yg ingin dptkan @everyday_kl dan @sambalbilisomakden boleh dtg ke booth NO35. Jumpa anda di sana ❤️

@everyday_kl dan @sambalbilisomakden akan buka booth di Petronita Petronas Twin Tower pd 30Mei-1Jun dr jam 10pg-4ptg so kpd anda yg nak borong utk raya cepat serbu booth @everyday_kl dan @sambalbilisomakden kat sana juga ada rakan2 seperti @odda.kl @collafair.coffee @thelasheslegacy @shawlpublika menariks kan? Simpan duit byk sket utk borong kt booth kitorg k 🤪😘 #everydaykl #sambalbilisomakden
_
Bag: Piumelli Bag from @princess_authentic
Bawal chiffon from @everyday_kl

Hanez dan Aleesya nak promote set dr @deeja_cosmetic_hq mcm biasa dalam 1 kotak ni ada 5 dlm 1. Dan kepada pengguna @deeja_cosmetic_hq serta stokis2 dan agen2 jom berbuka puasa bersama Hanez. Siapa nak jadi yg bertuah jgn lupa post pic bersama @deeja_cosmetic_hq dan letak #berbukapuasabersamadeeja

Most Popular Instagram Hashtags