[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

hamdan_misran hamdan_misran

55 posts   243 followers   237 followings

hamdan_masterpeace97  I am not perfect, but I am limited edition 😊

Alhamdulillah mileage dh 100K Km lebih masih belum turun enjin. Kali ni servis cuba masuk JTX GOLD 😁 Balance yang tinggal 200ml selepas 3 bulan tapi masih tak rasa seperti kekurangan EO.
#standardituindah #gengjtxmalaysia #gengsyokberniaga #kronijupiter

COD JTX GOLD 😁 tq support bro πŸ‘πŸ»
Ada yang nk order lg? Stok masih banyak. #gengsyokberniaga #gengjtxmalaysia

Ambil stok dapat laksa 😁 Rezeki hari jumaat. Alhamdulillah

Testimoni BIO SELEZA 😁 Cakap banyak tak guna. Kena guna sendiri πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»

Tb COD JTX 1000 GOLD. Anda cuba anda rasa. πŸ˜‰πŸ˜ #gengsyokberniaga

Servis dengan JTX GOLD. Free servis, free delivery. Anda pakai anda rasa. Jangan percaya cakap orang kalau belum cuba πŸ˜‰πŸ˜ #gengsyokberniaga

Bio Seleza dan Min Kaffe. πŸ˜‰ BerCOD lah kita cuti ni. Ada yang nak order tak? 😁 Kita COD percuma penghantaran. Nak tengok pn boleh. Demo free barang bayar 😁😊
#gengsyokberniaga

Sambil COD πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ sambil BERAYA. SELAMAT HARI RAYA πŸ˜‰πŸ˜
#gengjtxmalaysia
#gengsyokberniaga

JTX RED ada yang nak order tak? Stok tengah bnyk. Jgn tunggu sampai stok hbs baru nk order πŸ˜‰
#gengsyokberniaga #gengjtxmalaysia

Ambil mood servis motor pagi2. 😁 Harini nak jalan jauh kita kasi servis dulu. Luar GOLD dalam RED πŸ˜‰πŸ˜ #gengsyokberniaga

Luar nampak sama. Dalam lain. Belah kiri tiruan kanan tulen. Jangan sebab murah anda terus beli. Pastikan beli pada agent yang sah. Kalau tak dapat rasa seperti yang testimoni2 MIN CAFE yang lain rasa jangan salahkan produk. Tapi salahkan DIRI SENDIRI, nak murah tapi cara yang salah. Selamat berpuasa. πŸ˜‰
#gengsyokberniaga

Walaupun tk sampai sebulan dah jalan lebih 3000KM. Sayang nk tukar sbb enjin masih sedap. Tp kita pkai percuma nk risau apa. βœ…Jimat minyak
βœ…Jimat masa
βœ…Mileage lebih jauh
βœ…Enjin senyap
βœ…Enjin ringan βœ…Jimat kos penyelenggaraan
*semua jimat lah πŸ˜‰
#gengsyokberniaga

Most Popular Instagram Hashtags