[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

hamdan_misran hamdan_misran

47 posts   241 followers   233 followings

hamdan_masterpeace97  I am not perfect, but I am limited edition 😊

Luar nampak sama. Dalam lain. Belah kiri tiruan kanan tulen. Jangan sebab murah anda terus beli. Pastikan beli pada agent yang sah. Kalau tak dapat rasa seperti yang testimoni2 MIN CAFE yang lain rasa jangan salahkan produk. Tapi salahkan DIRI SENDIRI, nak murah tapi cara yang salah. Selamat berpuasa. πŸ˜‰
#gengsyokberniaga

Walaupun tk sampai sebulan dah jalan lebih 3000KM. Sayang nk tukar sbb enjin masih sedap. Tp kita pkai percuma nk risau apa. βœ…Jimat minyak
βœ…Jimat masa
βœ…Mileage lebih jauh
βœ…Enjin senyap
βœ…Enjin ringan βœ…Jimat kos penyelenggaraan
*semua jimat lah πŸ˜‰
#gengsyokberniaga

Saya kongsi kebaikan Min Cafe. Cuma anda tentukan nak ke tak πŸ˜‰πŸ˜ Selamat Berpuasa
#gengsyokberniaga

Anda sahur apa pagi ni? Saya sahur min cafe 😁 Rasa kenyang sampai buka. πŸ‘πŸ»
#gengsyokberniaga

Biar gambar berbicara πŸ˜‰ JTX 1000 RED inside #gengsyokberniaga

Jom guys sapa nak order combo set kurus serta untuk menjaga kesihatan diri bulan Puasa ni. Benda baik kita kongsi bersama πŸ˜‰πŸ˜ Sharing is caring, guys. 😊
#gengsyokberniaga

Nak raya mesti nak kena servis kereta motor kan? πŸ˜‰ Jom pakat servis guna JTX. Tak kan nak tunggu last minute baru nak servis, nnt hbs stok baru menyesal. Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada guna πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜ #gengsyokberniaga

Enjin bersih dengan JTX. Baju bersih dgn EZICLEAN. πŸ˜‰πŸ˜ Jom pakat tukar pasaraya πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»
Tq Support 😊😁
#gengsyokberniaga

Kenderaan kurang sihat ada JTX. Badan kurang sihat ada MIN CAFE πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜

JTX 1000 Gold dan Red πŸ˜‰
Bulan Puasa ni mna2 yg malas keluar nk beli minyak enjin boleh contact sya, kita COD. *Percuma penghataran 😁
*Percuma sticker
*Percuma demo
*nak percuma pn boleh πŸ˜‰πŸ˜

Selamat Pagi semua. 😁
Hanya yg dah pkai JTX sahaja dpt rasa kelebihan yg ada dlm JTX. Tk kenal maka tak cinta πŸ˜‰πŸ˜

Most Popular Instagram Hashtags