halimmalisa halimmalisa

492 posts   1,663 followers   373 followings

Mohd Halim  🤵🏻 CU Founder🏅 👨‍👨‍👧 MH Family✌🏻 🇲🇾 Keep Calm & Play Badminton🏸

. 📝📝📝📝📝📝.
.
.
#quotes #quotesaboutlife #quoteoftheday #halimmalisa

.
TB.
.
.
GKK @ Geng masuk air...terselit sorang pompuan yang asyik kene bahan🤣🤣 @adanramdhan92 @asymawiaflq @zulhaydy @hidzamuddine.hazmi @eddy_genzo @aini_zackrose
#GKKBC #SNHLogistic #badminton #gengkuatbahan #kamidimanamana

.
Jangan biarkan pandangan mata ini tertutup dari melihat segala pintu kebaikan.Walaupun adakalanya penat, tapi jangan sampai ‘PENAT’ itu membuatkan kita berasa lemah.

#pintumasihterbuka #halimmalisa

.
Layan WIM dulu dah kebetulan ada kat sini.
.
.
#wilayahinternationalmotofest2018

.
Haii everyone.
.
.
“ Bersakit2 Dahulu Bersenang2 Kemudian “
.
.
#qoutes #quotesaboutlife #quotesaboutlife #halimmalisa #motivation #cuclans #championunited

.
Learn something new..macam x percaya je..nasib statik je klu x hbs aku langgar apa yg ada kat depan tu🤣🤣🤣.
.
.
#halimmalisa #powerofmagic #somethingnew #bestmoments

.
Learning for today,lepas ni ikut udara je la kite😁😁😁.Masa kecik dulu cita2 nak jadi pilot.Alhamdulillah merasa juga.
.
.
#halimmalisa #somethingnew #bestmoment #powerofmagic

.
Buat perkara yang kita suka ‘Keluar Duit’.
Buat perkara yang kita tak suka ‘Duit Masuk’.
.
#quotes #quotesaboutlife #quoteoftheday #quotesgram #halimmalisa #cuclans #championunited #e1mp #a369m

.
I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. .
.
#melaka #malaysia #cdmconference2018

.
x dan balik kl rakan niaga kejar kami sampai ke Melaka asbab semangat nak dapat ilmu dari conference yang kami hadiri.Sambil2 tu kita berjalan sekali.Tahniah @bioevolve_kyrun kak @ieynapawi 👍🏻💪🏻👏🏻teruskan momentum..sesekali kn ubah angin untuk mencari ilmu kan🔥🔥

Most Popular Instagram Hashtags