[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

halimmalisa halimmalisa

393 posts   1560 followers   1055 followings

Mohd Halim  ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Keep Calm & Play Badminton Social Badminton Player MH Empire Enterprise Whatsapp :018-241 4369 / 014-977 6442

http://www.malisahalim.com/

.
Fuhhhh akhirnya..penat tunggu ending #andainyatakdir memang meletops n banyak moral of story di sebalik cerita๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #shukriyahaya #tv3

.
Sedang rancak bersembang dgn geng2 ni lalu plak si Hazamani.Tq ma ko memang sporting๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปSemoga rezeki ko terus mencurah2
#foodtruck #tapak #ChampionUnited #cuclans #hazama

.
Liga Air Kotak๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Jadilah dapat no 3 untuk sesi terakhir melibas bulan ramadhan ni..Lepas raye kita sambung melibas lagi

#badminton #badmintonlovers #badmintonismylife #badmintonmalaysia #ligasukasuka

.
Pagi ni kita pekena char koey teow orang kedah sempena menyambut kemenangan pasukan kedah menang Piala FA.Den nak bgtau yang den bukan orang kedah yo๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #maliscorner #finalpialafa2017 #halimmalisa #malisahalim #malisahalimdotcom #kualalumpur #makanmakan #jalanjalan

Bila @marwa_hafiya main carrom dengan sepupu2 dia haru jadinye๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚tgk ni @malisa.halim7

.
Sebab mata x bole lelap lagi layan la mocha hot ni dulu yekโ˜•๏ธโ˜•๏ธ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

.
Haiii la anak abi sorang ni rajinnye tolong vakum ye๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #marwahafiya
#halimmalisa
#malisahalim
#anakdarasaya

. 1st day running challange,10 tahun 2.4km bole la dapat 9minit,sekarang ni 4MI = 6.44km pun dah dekat 1jam๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. X pe permulaan slow jog je x boleh push sangat nak dapatkan result yang bagus.Keep trying.. #justdoit
#nikerunning
#kualalumpur
#fitmalaysia
#halimmalisa
#nikemalaysia
#manutdrun

. Green tea + Strawberry so nice๐Ÿฐ๐Ÿน

.
Jom kita jalan2 abi..ok bole @marwa_hafiya tapi nape nak berdukung je ni..abi yang sado mcm ni๐Ÿ˜‚

Most Popular Instagram Hashtags