hajjahnoraini hajjahnoraini

463 posts   2,302 followers   161 followings

Nanienms 

Hari ni jemput tengok
Sape nak makan dtglah
Boleh beli kat belakang rumah aje. Tapi siang lah.
Ada ikan, ayam, daging dan kambing.
I pick daging today.
So sedap and pedas giler.
Alhamdulillah
Bismillah...

Dua tiga hari makan luar
Anak bawak, seronok lah tapi penat sakit kaki berjalan dari parking ke restaurant.
Hari masuk dapur masak apa yg ada dalam peti sejuk.
Sambal tumis
sotong kembang
Bayam tumis air
Ikan lampan Jawa goreng
Dan ikan keli bakar
(Lebihan tapau semalam)
Alhamdulillah, siap masak kaki cramp. Rehat jap sambil ber 'ig' tunggu solat zohor dulu baru makan.
Alhamdulillah
rezeki dari Allah swt.

Syurga
Alhamdulillah

Cadang nak masak kurma ayam
Cadang nak goreng sayur buncis
Cadang nak buat sambal tumis telur rebus
Hasilnya:: KURMA MASUK SEkali guss
Ayam, kentang, karot, buncis, cili api, tomato dan telur
Gitulah bila kaki dah mula rasa kebas.

Tak sabar tunggu 15/1/19
Hahaha ๐Ÿ˜ kok ada ongkos ku sebanyak itu...Aamiin

Pasal gambar tak 'bertindan'
Di Status awal tadi
Pulut kuning dan nasi lemak
Mkn utk lunch lah sbb dah kenyang dgn lempeng.

Ma buat lempeng bawang dan sambal sardin
Anak order nasi lemak dan pulut kuning
Zaman sekarang 'order delivery'
Tak payah hulur duit, semua online
Senang nya idup ini....hari2
Delivery.
Alhamdulillah, rezeki kemudahan di Kuala Lumpur

Hihihi
Betullah tu
๐Ÿ˜†

Life is so beautiful and wonderful despite hiccups

Sarapan
Mee goreng basah
Kopi 'peng'
Ubat2an utk pagi
Alhamdulillah

Dapatkah daku bertemu dgn mu lagi tahun hadapan
Ya Ramadhan....

Allah anugerah seorang yang hebat untuk Malaysia

Most Popular Instagram Hashtags