hairulazreen hairulazreen

6,301 posts   3,386,104 followers   814 followings

HAIRUL AZREEN IDRIS  πŸ‡²πŸ‡Ύ Action Star πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ”΄ 100 Plus πŸ”΄ πŸ”΄ Under Armour πŸ”΄ πŸ”΄ Nutrition Depot πŸ”΄ πŸ”΄ Rudy Project πŸ”΄ The Best Never Rest hairul.officialmy@gmail.com ⬇️ link training

Otw pergi office
with my love @haniszalikha
@theyusufiskandar ,

@bujibuchempel kemas rumah

Good Night ! ! !
jangan main game lama sgt esok kerja , Copy ?
πŸŽ₯ @wahyuhidayatt_

The Best Never Rest
ready for #HairulTrainingForFilm

Keputusan Tayangan Awal #PolisEvo2
Terima kasih di atas cadangan ohsem korang semua..Dengan ini Tarikh yang dipilih untuk TAYANGAN AWAL #PolisEvo2 adalah…jaga-jaga boh…(tengok video ni sampai habis 😁)… JAGA-JAGA BOH! πŸš“πŸ’¨ #PolisEvo2 AKAN MEMBUKA KERTAS SIASATAN DI BALAI PAWAGAM 22 NOVEMBER INI!!! #PolisEvo2 #PE2 #JanganKejutHarimau #SkuadPolisEvo #JagaJagaBoh

Video kami training
sebelum shooting Polis Evo2
Lagi 4 hari di pawagam
,
@fir_rahman
@kazar_razak_official
@phenomalaypower
@jeffcatz
@sirajalsagoff

Walaupun sibuk dengan filem baru, saya masih penuh fokus dan segar dgn 100PLUS. Dengan kawan sekerja pun saya sarankan 100PLUS utk kekal lebih alert. Kini dengan logo Pilihan Lebih Sihat (Healthier Choice Logo) sememangnya pilihan lebih baik untuk semua . #100PLUSLemonLime

Congratulations Anggota PASKAL yag baru
sy di beri tahu jumlah yang sertai meningkat & ramai nak jadi paskal πŸ’ͺ
#SentiasaYangTerbaik
CN Tan Sri @mykamarul

Tuan director PASKAL
@adrianteh19 dapat no 3
#IronmanLangkawi703
sikit je lagi kita nak kejar
alah jom lumba buka ,
pasang RPG la tgok sapa laju 🀣jk
,
btw swimer dia @serenatriycy pregnant 6 bulan πŸ”΄pun laju wei!
@jamesleow sebagai runner,
,
Team @gogettertri
coach @aldrianyeo

This is alpha leader
@paskal_themovie
alhamdulillah
finisher ironman Langkawi 2018
,
Thank you sponsor
@rudyprojectmy
@thule

Ironman finisher
kami dapat no 4 😍 &berjaya habiskan dalam masa 6jam
good job team ( H2T ) Mix Relay
@yenyen.lee
@weilenggg
,
The Best Never Rest
#FirstTimer

Awwwwww anak daddy
dalam perut 😍😍😍 tengah work out ke tu,
sorry mommy @haniszalikha i tak dapat teman hari ini buat pertama kali,
btw @theyusufiskandar excited sangat dia tu
,
Thank you @syazwanipauzi teman kan Hanis

Apa nama yang sesuai
untuk bike saya 🚲 ,

Thank You my sponsor
@rudyprojectmy
@thule
@gogettertri
@desmondfoong09
2462
#ironmanlangkawi703

Most Popular Instagram Hashtags