hairulazreen hairulazreen

4872 posts   2477955 followers   542 followings

HAIRUL AZREEN IDRIS  REVIEWS/WORK : hairul.officialmy@gmail.com πŸ”΄Champion Fear Factor Selebriti Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ 2013 πŸ”΄ Champion RunningMan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ2016

https://youtu.be/em7ibHNEK44

Hanya seorang peminat setia suara saya is @theyusufiskandar
Morning
#LaguFavYusuf

Mommy sejak kawan dgn @acheykintangkintung ni suka buat punch line bukan2 πŸ˜’
#Repost @haniszalikha with @repostapp
・・・
Apa persamaan dua ni? πŸ€”

Bodyguard
#Adidas

Alhamdulillah πŸ‡²πŸ‡Ύ

Alhamdulillah
#HadiahBirthdayDaddy
Dari anak bertuah
@theyusufiskandar

Tahniah to my kembar @lisasurihani hari ini 23 April dapat cahaya mata yang ke dua sama birthday dengan saya 😍πŸ’ͺ🏻😍, Alhamdulillah semoga baby tu menjadi anak yg soleh
Kembar letak je la baby tu nama Hairul 😝

Yusuf

Alhamdulillah ,
23/4/2017 saya masih bernafas lagi,

@theyusufiskandar adalah hadiah paling spacial ,kerana tahun ni 1st time hari lahir saya ada bersama anak ketika umur saya 29thn ,
Last year masa mommy mengandungkan Yusuf di tarikh ni daddy dpt hadiah kerusi massage dr mommy 😝
#

❀️

Terjumpa orang Indonesia di Tokyo
😝

Sebab kenapa saya nak sangat je Japan & tak sangka Nissan dah ada model baru
#Nissan #NissanGTR #Nismo #GTR2020

Bila mommy shopping
@theyusufiskandar

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags