hairulazreen hairulazreen

5,861 posts   3,070,050 followers   773 followings

HAIRUL AZREEN IDRIS  πŸ”΄ Actor πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ”΄ Fighter πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ”΄ The Best Never Rest πŸ”΄ hairul.officialmy@gmail.com

Esok ngam2 hari ke 50 ,
last day shooting @paskal_themovie ,
saya rasa bangga, sedih , happy semua ada
Apa2 pun Alhamdulillah
banyak kenangan saya dengan filem ini
@gscmovies
@tldm_rasmi
The Best Never Rest

My english improved , sejak belakon dengan pelakon hollywood @tigerchenhu πŸ€ͺ

Team film Paskal
@tigerchenhu
@ammar_alfian
@henleyhii
@cheeang
@naz_one88
lebih sikit la hahahhaha

Alhamdulillah impian saya nak belakon dengan pelakon hollywood jadi kenyataan ,
hari ini di Turkey saya di gandingkan dengan action hollywood actor @tigerchenhu !!! ,
Dia baru habis shooting John Wick 3, terus sambung shooting dengan kami @paskal_themovie πŸ––πŸΎ
@haniszalikha ayg cita2 i jadi kenyataan😍
#TheBestNeverRest
#Kata2ItuDoa
Permulaan yang baik , wish me luck

Shooting tak lama lagi dah nak habis masa utk kulit kembali cerah so sedut @toujoursadvanced collagen shots,
saya sahur cuma ini & kek batik mak je
Salam Jumaat

Panglima Anuar PGB
watak yang saya lakonkan dalam
@paskal_themovie
#BasedOnTrueEvents
coming soon

Lokasi terakhir @paskal_themovie ,
πŸ‡ΉπŸ‡· Turkey πŸ‡ΉπŸ‡· ,
πŸ––πŸΎ The Best Never Rest πŸ––πŸΎ

#SayaTenangDiLaut
The Best Never Rest
#S1000rr
Jerung Emas , Paskal

Abg @zizanrazak869
7 tahun dah saya jadi adik abg
dlm filem Hantu Kapcai haha
Ajib & Akim
#JahatBudakJahat
Next filem #PolisEvo2
Polis Evo saya dah tak bawa moto bunga2
tp sy bawa senapang πŸ––πŸΎ

Maaf kalau ada yang tak selesa masa amik gambar dgn kami tadi sebab mulut berbau πŸ˜‡πŸ™πŸ»
jumpa kami esok di @jakeltextile Shah Alam kan 12tgh hari
πŸ“· @mohdaniisismail

Ntah saya suka sangat gambar ni
β™₯️ @haniszalikha @theyusufiskandar

Most Popular Instagram Hashtags