haidan.aya haidan.aya

79 posts   281 followers   212 followings

CANTIK . GEBU . BEBAS KIMIA  CANTIK . JIMAT . BERKUALITI 🚫 NO MORE SHAVE ! πŸ€ Organic product 🏑 Homemade 100% 🌍 AGENTS & DROPSHIP WANTED !!! ☎️ : 017-3414751 COD : Shah Alam

Here we gooooo !!! Alhamdulillah rezeki hari isnin heheh. .
.
.
Untuk pos harini telah tutup ya. Cepat2 grab Promo sebelum tutup ! Rugi nnt kalau dah tutup, sebb sis buat promo ni kejap sahaja ya . Say no to backout buyer ❌ !!

GILA LAH SIS NI ! TIPU KE , MANA ADA ORANG JUAL DGN HARGA MACAM TU !!
.
.
.
SALE !!! SALE !!! SALES !!!.
.
.
.
For 3 items only RM50 !! RM50 !! HONEY WAX , CAFFEINE POTION & LIPS SCRUB. .
.
.
NORMAL PRICE RM110 !!

Eh apa ni ?! Bukan sebelum ni CAFFEINE POTION ke?!.
.
.
.
Terkejut letuw sis kembali semula dgn produk baru setelah sekian lama menghilang ekekke.
.
.
.
MENGHILANG MENCARI BARU ! . Haa, hilang sbb tgh cari ilham baru utk buat yg baru hehe. Sis akan cuba dulu , kalau ok sis roger πŸ™Š

Selamat petang semua nye ! Nadiah nak buat Clearance Stock untuk Caffein potion & Honey Wax. .
.
.

FREE POSTAGE UTK SEMENANJUNG DAN SABAH SARAWAK !!! .
.
.
CEPAT REBUT PELUANG SEBELUM TARIKH TUTUP !!!

I can't imagine a day without coffee. I can't imagine! Can you? πŸ˜‹

Ha siapa cakap bibir tu bukan aset, bibir ni penyeri muka jugak tau. Kalau bibir kusam, muka pun kusam. Jd jom pinkish kan bibir dgn lips scrub 😍

Helloooo girls ! So how is ur weekend? Dah nak dekat raya haji ni, muka pun semua mesti nak cantik kan. 😘

Alhamdulillah yang ni pula repeat order heheh. Sampai ambil dua botol ya. Sudah terbukti tidak diragukan lagi produk kami 😍

Alhamdulillah , ni customer ni die aritu jawab soalan sis, dah dapat dah hadiah hehhe. Maaf ya jika ada terkurang heheh 😘

masih ramai lagi yang kurang info tentang bahan organic ni tau. Sebenarnye banyak khasiatnya walaupun ambil masa yg lama utk pulih . tetapi worth it sangat2 dikemudian hari bila dah berumur heheh

siapa tahuuuu ni apa diaaa? kalau jawab dgn betul sis nak bg PERCUMA ja hehe

kotak besar, isi pun mesti lah banyak kan heheheh. thankyou my dear customer awak ambil satu set (lips scrub, face scrub, and body honey ) much love for ya 😍

Most Popular Instagram Hashtags