haidan.aya haidan.aya

70 posts   307 followers   290 followings

CANTIK . GEBU . BEBAS KIMIA  CANTIK . JIMAT . BERKUALITI 🚫 NO MORE SHAVE ! πŸ€ Organic product 🏑 Homemade 100% 🌍 AGENTS & DROPSHIP WANTED !!! ☎️ : 017-3414751 COD : Shah Alam

masih ramai lagi yang kurang info tentang bahan organic ni tau. Sebenarnye banyak khasiatnya walaupun ambil masa yg lama utk pulih . tetapi worth it sangat2 dikemudian hari bila dah berumur heheh

siapa tahuuuu ni apa diaaa? kalau jawab dgn betul sis nak bg PERCUMA ja hehe

kotak besar, isi pun mesti lah banyak kan heheheh. thankyou my dear customer awak ambil satu set (lips scrub, face scrub, and body honey ) much love for ya 😍

haaaa nampak tak sis punya balutan tu berapa lapis sebab nak bg bila cstemer dapat je dalam keadaan elok. Get ready untuk dipos . Tunggu barang sampai oky 😘

selamat malam semua nye ! maigad dah nak raya uollssss... time nak raya ni lah semua nak cantik kan, bukan takat baju je, muka pun nak cantik je sebab raya ni nak pegi jumpa ramai orang 😭.. ha meyh2 cantik dgn cara selamat, halal dan bebas dri bahan kimia

hey semuanye ! selamat bercuti di hari minggu 😘. Jom apa lagi tunggu ! ni dah nak raya ni lg berapa bulan je ni. still sempat uolls nak mencantik kan kulit. nnt dah raya tak sempat dah nak meletup cecantik kaaaan heheh

halu haluuu... sabtu2 ni buat apa? jom manjakan diri dgn @haidan.aya dgn cara MUDAH, JIMAT, NATURAL. 😘

PENAT ASYIK BELI BUANG PISAU PENCUKUR ANDA?
.
.
.
haaa ni sis nak bgtau ni, BODY HONEY ni salah satu jalan penyelesaian anda supaya tidak mencukur sebanyak 4 kali dalam seminggu dan tidak perlu beli buang pisau pencukur . .
.
.
Dengan memakai body honey, anda dapat melakukan penjimatan selama sebulan dan dalam sebulan hanya mencabut bulu 2 kali sahajaa.. mudah kan? jom2! sementara ada promo ni 😘

selamat pagi semuanyeeee 😘. ramai yang tak tahu lagi dan masih keliru apaaaa yang @haidanaya ni jual kan kaaaaan. Ni Nadiah nak bgtau hehe.
.
.
BODY HONEY , CAFFEINE POTION & LIPS EXFOLIATE .
.
.
.
haaa dah tahu betul? kalau nadiah nak buat contest agak2 ada yang nak join tak? hehhe. die akan dapat FREE CAFFEINE POTION & LIPS EXFOLIATE 😘

morning2 semuaaaaa !! jom berscrub kan muka dan badan dgn HAIDAN AYA 😘. Dengar ada promosi, jimat sangat ! jom2!!!!

yeayyyy ! dapat 10 bintang 😍😍😍.. coffee scrub kami bukan seperti yg lain, coffee scrub kami amat berbeza kerana kamj menggunakan kandungan organic. Tiada ragu lagi 😘

nah sis belanja feedback sebelum tidoq 😍. Die pakai lips scrub and caffeine potion guys ! Nak cantik, nak kulit mulus dek baby, kene rajin dan bersabar ye apabila menggunakan product natural skin care ni.

Most Popular Instagram Hashtags