haidan.aya haidan.aya

65 posts   312 followers   321 followings

CANTIK . GEBU . BEBAS KIMIA  CANTIK . JIMAT . BERKUALITI 🚫 NO MORE SHAVE ! πŸ€ Organic product 🏑 Homemade 100% 🌍 AGENTS & DROPSHIP WANTED !!! ☎️ : 017-3414751 COD : Shah Alam

hey semuanye ! selamat bercuti di hari minggu 😘. Jom apa lagi tunggu ! ni dah nak raya ni lg berapa bulan je ni. still sempat uolls nak mencantik kan kulit. nnt dah raya tak sempat dah nak meletup cecantik kaaaan heheh

halu haluuu... sabtu2 ni buat apa? jom manjakan diri dgn @haidan.aya dgn cara MUDAH, JIMAT, NATURAL. 😘

PENAT ASYIK BELI BUANG PISAU PENCUKUR ANDA?
.
.
.
haaa ni sis nak bgtau ni, BODY HONEY ni salah satu jalan penyelesaian anda supaya tidak mencukur sebanyak 4 kali dalam seminggu dan tidak perlu beli buang pisau pencukur . .
.
.
Dengan memakai body honey, anda dapat melakukan penjimatan selama sebulan dan dalam sebulan hanya mencabut bulu 2 kali sahajaa.. mudah kan? jom2! sementara ada promo ni 😘

selamat pagi semuanyeeee 😘. ramai yang tak tahu lagi dan masih keliru apaaaa yang @haidanaya ni jual kan kaaaaan. Ni Nadiah nak bgtau hehe.
.
.
BODY HONEY , CAFFEINE POTION & LIPS EXFOLIATE .
.
.
.
haaa dah tahu betul? kalau nadiah nak buat contest agak2 ada yang nak join tak? hehhe. die akan dapat FREE CAFFEINE POTION & LIPS EXFOLIATE 😘

morning2 semuaaaaa !! jom berscrub kan muka dan badan dgn HAIDAN AYA 😘. Dengar ada promosi, jimat sangat ! jom2!!!!

yeayyyy ! dapat 10 bintang 😍😍😍.. coffee scrub kami bukan seperti yg lain, coffee scrub kami amat berbeza kerana kamj menggunakan kandungan organic. Tiada ragu lagi 😘

nah sis belanja feedback sebelum tidoq 😍. Die pakai lips scrub and caffeine potion guys ! Nak cantik, nak kulit mulus dek baby, kene rajin dan bersabar ye apabila menggunakan product natural skin care ni.

selamat tengahari semua nye 😘, dah lunch dah? ha meyh sini dekat2 sis nak belanja feedback torbaik 😍. haa scrub pun boleh ubat eczema okyyy

Muka nak flawless, bibir pun kene lah flawless, eh? hehe. Ramai yg tak tahu sebenarnye kenapa kene scrub bibir. kita kene scrub bibir atleast twice a week sebab nak hilangkan sel mati, kerak2 hitam bibir and nak buang kan lipstik yg ada bahan kimia kat bibir sayang2 semua tu haa. kalau takkkk nnt orang kata "eee muka je cantik, bibir macam pengisap rokok tegar". jadi... sgt penting utk kita exfoliate kn bibir ya 😊

nak bibir sexy, lembut , tak mengelupas meyh sis bantu πŸ˜˜πŸ‘„

Shhhh ! don't tell anybody awak pakai produk dari @haidan.aya if muka dah elok

MAKE YOUR DREAMS COME TRUE with @haidan.aya 😘. Dah nak raya ni, sempat lagi sebelum terlambat . Pening macam mana raya nnt dh la org akan tgk muka , lepastu crush nnt pun ada , nak jugak lawa 😭. Meyh kami bantu 😘

Most Popular Instagram Hashtags