[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

haidan.aya haidan.aya

76 posts   295 followers   213 followings

CANTIK . GEBU . BEBAS KIMIA  CANTIK . JIMAT . BERKUALITI 🚫 NO MORE SHAVE ! πŸ€ Organic product 🏑 Homemade 100% 🌍 AGENTS & DROPSHIP WANTED !!! ☎️ : 017-3414751 COD : Shah Alam

Selamat petang semua nye ! Nadiah nak buat Clearance Stock untuk Caffein potion & Honey Wax. .
.
.

FREE POSTAGE UTK SEMENANJUNG DAN SABAH SARAWAK !!! .
.
.
CEPAT REBUT PELUANG SEBELUM TARIKH TUTUP !!!

I can't imagine a day without coffee. I can't imagine! Can you? πŸ˜‹

Ha siapa cakap bibir tu bukan aset, bibir ni penyeri muka jugak tau. Kalau bibir kusam, muka pun kusam. Jd jom pinkish kan bibir dgn lips scrub 😍

Helloooo girls ! So how is ur weekend? Dah nak dekat raya haji ni, muka pun semua mesti nak cantik kan. 😘

Alhamdulillah yang ni pula repeat order heheh. Sampai ambil dua botol ya. Sudah terbukti tidak diragukan lagi produk kami 😍

Alhamdulillah , ni customer ni die aritu jawab soalan sis, dah dapat dah hadiah hehhe. Maaf ya jika ada terkurang heheh 😘

masih ramai lagi yang kurang info tentang bahan organic ni tau. Sebenarnye banyak khasiatnya walaupun ambil masa yg lama utk pulih . tetapi worth it sangat2 dikemudian hari bila dah berumur heheh

siapa tahuuuu ni apa diaaa? kalau jawab dgn betul sis nak bg PERCUMA ja hehe

kotak besar, isi pun mesti lah banyak kan heheheh. thankyou my dear customer awak ambil satu set (lips scrub, face scrub, and body honey ) much love for ya 😍

haaaa nampak tak sis punya balutan tu berapa lapis sebab nak bg bila cstemer dapat je dalam keadaan elok. Get ready untuk dipos . Tunggu barang sampai oky 😘

selamat malam semua nye ! maigad dah nak raya uollssss... time nak raya ni lah semua nak cantik kan, bukan takat baju je, muka pun nak cantik je sebab raya ni nak pegi jumpa ramai orang 😭.. ha meyh2 cantik dgn cara selamat, halal dan bebas dri bahan kimia

hey semuanye ! selamat bercuti di hari minggu 😘. Jom apa lagi tunggu ! ni dah nak raya ni lg berapa bulan je ni. still sempat uolls nak mencantik kan kulit. nnt dah raya tak sempat dah nak meletup cecantik kaaaan heheh

Most Popular Instagram Hashtags