hafizsuip hafizsuip

2781 posts   642513 followers   375 followings

hafizsuip  For show booking 01112416400 - Zalli / 0182882140 - Effy

http://www.twitter.com/hafizsuip

Traditional instrument 'sape'.. #hafizsuipjourney #unpluggedria

Adoi la abang kita ni puji gigi Elly plak. Kembang hidong lettew 😝 Yeahh episod 14 kita tampilkan @zarulumbrella yaw! Dia bawak lagu baru dan nampak gaya macam Zarul fail je macam game. Tak caya? Tengok Unplugged MALAM ini pukul 11 di saluran Astro Ria dan Ria HD bersama @hafizsuip dan @ellyarifin . Jangan lupa #unpluggedria yang wajib ditrendingkan!

Jangan cakap abam tak payung! Yeahhhh episod 14 kita tampilkan @zarulumbrella ! Abam kita ni pilih apa? Haaa ape yg susah sangat nak teka tu? Kalau korang nak tengok Elly main permainan Ku Terer Muzik dengan Zarul, saksikan Unplugged ESOK jam 11 malam di saluran Astro Ria dan Ria HD bersama hos pot pet pot pet @ellyarifin dan @hafizsuip . Jangan lupa #unpluggedria kita kasi trendingggg!!

Pegi memancing si ikan kaloi,
Kaloinya banyak tidak terhabis,
Nama saya bukannya woiii,
Paling beradab encik pun manis 😄 nama hafiz suip saya ingin mengucapkan terima kasih kepada family di jakarta..thanks for the hospitality..and salam family di malaysia...#homesweethome #berfikiranpositif #familyfirst💯

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hari guru kepada semua guru guru di muka bumi ini dan jugak guru guru yg pernah mendidik saya especially to my greatest teacher in the world cikgu @mdsuip yg selama ini mendidik dan mengajar diri ini daripada zero to hero..thanks bapak..i know its very hard for me to say this to you(tauk ada pengingga)...I Love you bapak to the moon and the back... #hafizsuipjourney #mytruehero #mysifoooineverything #mydadismybuddy #dolokgaok #followhisfootstep #likefatherlikeson #happyteachersday

Sporting habis la diorang ni! Siapa cakap nyanyi lagu kerohanian tak boleh enjoy the life? Aggitew! Nak tengok bonding kemesraan finalis kumpulan @saujanaofficial , Azmi @caliphbuskersofficial dan @wanimusic dengan hos @hafizsuip dan @ellyarifin , saksikan Unplugged MALAM ini pukul 11 di Astro Ria dan Ria HD. Komen sekali pendapat korang di #unpluggedria okeyh?

Apa yang seronok sangat tu Saujana? Yeah masih lagi dalam mood Gema Gegarvaganza guys! So siapa yang tak sabar nak tengok persembahan mereka? Selain @saujanaofficial , kita ada Azmi @caliphbuskersofficial dan @wanimusic juga. So cepat2 lock dalam reminder korang pukul 11 malam ni Unplugged bersama dengan hos sopan-lah-sangat kita @ellyarifin dan @hafizsuip . Oh #unpluggedria jangan lupa okeyh?

@he.collection X @madjani_id. Hafissa Lace & Nurisha Beads Multiway Veil. Available now guys! 😍

I love you mamas..to me,every single day is your day..jasa mu akan ku kenang sampai bila bila..tiada wanita lain yg setanding kasihnya seorang ibu sehingga sanggup menggadai kan nyawa demi seseorang yg bergelar anak..wahai anak anak sekalian hargai lah ibu kita selagi masih ada..peluk,cium dan dampingi lah mereka..#hafizsuipjourney #anakmama #jgnmaludipanggilanakmak #sayabanggasayaanakmak #ratuhatiku #tilljannah

Yeahhhh episod 13 Unplugged masih dalam mood Gema Gegarvaganza kami sajikan kepada korang finalis @saujanaofficial , Azmi @caliphbuskersofficial dan @wanimusic ! Macam best je lagu-lagu yang diorang bawak? Nak dengar n layan? Kena la tengok Unplugged ESOK jam 11 malam di Astro Ria dan Ria HD bersama @hafizsuip dan @ellyarifin . Jangan lupa komen pendapat korang kat #unpluggedria ogeyh?

Most Popular Instagram Hashtags