haarwensen haarwensen

283 posts   2,578 followers   105 followings

Haarwensen  Ben je benieuwd hoe wij de gratis pruiken voor zieke kinderen maken? Bekijk dan de video!

Vandaag was het dan eindelijk zover! De opening van onze eerste eigen haarwerksalon in het @prinsesmaximacentrum
De eervolle taak aan @roparun , die de salon compleet gesponsord heeft en @gerard_joling om de salon officieel te openen.
Wij willen iedereen bedanken voor alle steun en hulp en voelen ons dankbaar dat er zoveel lieve mensen om ons heen waren tijdens dit bijzondere moment.

Meer foto's van de salon en deze bijzondere ochtend volgen snel!

** TEKENAAR GEZOCHT ** Wij zijn op zoek naar iemand die een mooie tekening kan maken op een whiteboard. Ons whiteboard komt te hangen in onze nieuwe haarwerksalon in het Prinses Maxima Centrum te Utrecht.
Stuur ons een prive bericht voor meer informatie!
Ken jij iemand die dit kan? Taggen maar!

Heb je er wel eens over na gedacht om jouw spreekbeurt over Haarwensen te houden?

https://haarwensen.nl/acties

Babette schreef dit lieve berichtje voor ons! #haarwensen #alopecia #haarwerk #kosteloos #blij

De Haarwensen website is onlangs vernieuwd en daarbij hoort onze webshop! Neem snel een kijkje en steun Haarwensen:

https://haarwensen.nl/producten

Hannah straalt met haar haarwerk #haarwensen #haarwerk #goeddoel #straalt #alopecia

Ga jij met Koningsmarkt spullen verkopen? Denk dan eens aan Haarwensen. De kinderen krijgen de Haarwerken gratis, maar deze zijn dat natuurlijk niet. Alle kleine beetjes helpen! Laat je ons weten als je de opbrengst aan ons schenkt?!

🎉Al meer dan 2.000.000 mensen hebben gezien hoe wij van de afgeknipte vlechten haarwerken laten maken.🎉 Heb jij het filmpje gemist? Bekijk 'm dan snel alsnog – Link in bio -! Wij hopen nog veel kinderen zoals Helewise blij te mogen maken met een prachtig haarwerk! Helpen jullie ons mee? #trots

Deze prachtige tekening hebben wij gekregen van een jong meisje dat haar haren doneerde. Heel erg bedankt! #donatie #haar #tekening

[LINK IN BIO]Hoera! Haarwensen bestaat 10 jaar! Al jaren krijgen wij veel vragen over het kostbare proces om een haarwerk te maken en vooral ook de reactie van een kind als het een haarwerk krijgt. Daarom hebben we ter ere van ons jubileum een bijzondere film gemaakt.

Onze grote dank gaat uit het Guusje Nederhorst Fonds voor hun financiële donatie. Ook willen wij reclamemakers Cheriëtte en Dieter bedanken, die het concept voor deze film hebben bedacht. De moedige Anna en Helewise, die het grote avontuur met ons aandurfde en natuurlijk alle anderen die bij dit project betrokken waren!

Deze jaren zijn voorbij gevlogen en we hopen met jouw steun nog veel meer kinderen blij te maken. Op naar de volgende 10 jaar!

Met veel trots delen wij onze nieuwe website! De website is niet alleen in een nieuw jasje gestoken maar ook een stuk overzichtelijker. Daarnaast zul je Haarwensen vanaf vandaag gaan herkennen aan ons nieuwe logo.

www.haarwensen.nl

''Afgelopen zaterdag zijn we met Sofie bij 'Haarwerkstudio Francy' in Breda geweest.
We zijn heel blij met de pruik die ze mocht uitkiezen.
Sofie heeft de hele dag aan haar 'kriebelende haren' in haar nek gevoeld... dat was lang geleden!

Hartelijke groeten,

ook zéker namens een blije Sofie''

Most Popular Instagram Hashtags