guyonanjowo guyonanjowo

333 posts   32,070 followers   1 followings

Guyonan Jowo  Wong seng gak duwe gawean, cuma pengen ngajak guyonan. Mugo mugo gak salah paham.

Karo dulur kudu sing akur.
Sugeng enjing lur...
#guyonanjowo #guyonan #boboho #lucu #isuk #tangi #dulur

Sak durunge mergawe isuk, aku mesti ngrungokne lagu sing iso marai aku semangat nganti sore. Neg kowe piye?
#guyonanjowo #guyonan #isuk #inspirasi #kopi #ngopi #bengakspaneng

Senen lurrr.... wayahe aktifitas maneh.
Ojo lehmu sambat ae.
#guyonanjowo #guyonan #senin #kerjo #emboh

Sadermo parikan tok lurrr.... #guyonanjowo #guyonan #parikan #bagio #peyemania

Tondoen koncomu sing yahmene sik mbatang, peh dino minggu ae...
#guyonanjowo
#guyonan #dagelan #minggu #turu #tangi #gugah

Iki bojone bapake sing ning postingan sak durunge iki lurrr.... #guyonanjowo #guyonan #dagelan #sangar #ciamiksoro

Paling ndisek bekase pemain TONG SETAN.
#guyonanjowo #guyonan #dagelan #lucu #bento

Apik elek tergantung mikirmu piye lurr... heuheu
#guyonanjowo #malemjemuah #malamjumat #ayoguyu #dagelan

Aku oleh titipan #SHOWGOPECEL teko bocah bocah @standupindo_mn arep gawe tontonan heboh, iso gawe seneng lan bungahe atimu.
Seng ne medion lan sekitare, ayo ramekne ae....
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Masss...
mas...
mmmassss....
MMMAAAASSSS 😡😡😡😡 .
.
.

#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Most Popular Instagram Hashtags