[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

guyonanjowo guyonanjowo

325 posts   28116 followers   1 followings

Guyonan Jowo  Wong seng gak duwe gawean, cuma pengen ngajak guyonan. Mugo mugo gak salah paham.

Aku oleh titipan #SHOWGOPECEL teko bocah bocah @standupindo_mn arep gawe tontonan heboh, iso gawe seneng lan bungahe atimu.
Seng ne medion lan sekitare, ayo ramekne ae....
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Masss...
mas...
mmmassss....
MMMAAAASSSS 😡😡😡😡 .
.
.

#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Tondoen koncomu se gawene tuku banyu eceran lur...munio coro anyar....
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Howo adhem ngene ki tarah paling enak adus banyu anget lurr...
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Bar jagong bayek lurr... sampek ra kober katok'an...
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Sopo gelem di kangkangi lurr...
Jaran Ngangkang
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Gawe sing paham wae....
Rodok apiklah lah... sitik... dusone ra nemen-nemen...
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Aku gak ngonkon awakmu delok video iki. Rasah mbok delok tenan, neg sek ngeyel delok ra tanggung neg sampek kowe sawanen.
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Ancen mangan neg ra gawe krupuk ki ora marem, umpomo to musik krupuk ki tribel'e...renyahhhh krauk kraukk...
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Gawe seng ngerti wae, mesti akeh seng macak ra ngerti ning asline ngerti ngati ngati neg ngerti munio ngerti wae. :) :) :)
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Maeng awan pas blonjo ning pasar templek.
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Iki seng arane celono "Sapu Jagad"
Sopo seng sek duwe ngene ki?
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Sing arane "Tresno Ra Mandang Sopo" ...
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Sing lg mudik nang kampung halaman, ati-ati yo lur.
#Guyonan #Dagelan #MemeJawa #GuyonanJowo #DagelanJawa #ParikanJawa #Ngakak #NgakakKocak #Jawa

Most Popular Instagram Hashtags