guyonanjowo guyonanjowo

325 posts   31,519 followers   1 followings

Guyonan Jowo  Wong seng gak duwe gawean, cuma pengen ngajak guyonan. Mugo mugo gak salah paham.

Aku oleh titipan #SHOWGOPECEL teko bocah bocah @standupindo_mn arep gawe tontonan heboh, iso gawe seneng lan bungahe atimu.
Seng ne medion lan sekitare, ayo ramekne ae....
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Masss...
mas...
mmmassss....
MMMAAAASSSS 😡😡😡😡 .
.
.

#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Tondoen koncomu se gawene tuku banyu eceran lur...munio coro anyar....
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Howo adhem ngene ki tarah paling enak adus banyu anget lurr...
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Bar jagong bayek lurr... sampek ra kober katok'an...
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Sopo gelem di kangkangi lurr...
Jaran Ngangkang
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Gawe sing paham wae....
Rodok apiklah lah... sitik... dusone ra nemen-nemen...
#MemeJawa #DagelanJawa #BayolanJawa #Jawa #Guyonan #Dagelan #GuyonanJowo

Most Popular Instagram Hashtags