grufti grufti

141 posts   150 followers   181 followings

jenny schedwin  Här visas lite av det jag skapar, till familjen och på beställning. Använder mig främst av naturliga, ekologiska material. Privat på @jenny.schedwin

Lyxfrukost-paket med smörgås med ost, gurka och tomatskiva, lingongrova med ägg och kaviar, stekt ägg och pannkakor med hallon, jordgubbe och vispgrädde samt melonskiva. Något som saknas?

When by the sea. Virkade maneter i ekologiskt bomullsgarn.

Har ni sett filmen Song of the sea? En helt fantastisk film som hela familjen blev betagen av. Barna beställde en Sersha/selkie-docka.
Ekobomull och ullstoppning.
#semestervirkning
#ekologiskaleksaker #handarbete #handgjort #selkie #docka #virkat #ekologiskt #plastbanta #giftminimera

En liten ullstoppad elefant. Mjuk och gosig.

Så fin bild från @lillsiggelini på gullig unge och ullig Totoro, tydligen tuggvänlig och stoppad med svensk, handtvättad, giftfri ull.
#ekologiskaleksaker #plastbanta #giftminimera #tatillvara #handgjort #virkat #totoro #virkadtotoro #bebisgos #tuggleksak #beställning

Nyhet, avokado!

Inte bara garn. Dammade av symaskinen ikväll och sydde en solkeps i återbrukat påslakanstyg till lillbarnet. Fick feeling, så nu blir det kanske mer tyg än garn ett tag. ..?
#retrokeps #sommar #återbruk #sömnad #retro #70tal #hantverk #plastbanta #beställning

Paket med grönsaker till salu, leksaksmat, i ekologisk bomull och stoppade med handtvättad svensk, giftfri ull från glada får. 260 kr (plus ev porto )

Mera Paw Patrol. Everest, Zuma och Rocky.
Ekologiskt bomullsgarn och ullstoppning.
#ekologiskaleksaker #virkat #ull #beställning #plastbanta #giftminimera #handgjort #handarbete #pawpatrol

Most Popular Instagram Hashtags