gretchen gretchen

269 posts   687 followers   17 followings

Greta Sköld 

Här ligger vi och vilar upp oss i Östersund, imorgon börjar träningsveckan i Sälen. Som vi längtat.

Det gick fort för dig att bli gammal. Var pigg hela våren så plötsligt blev du sämre under helgen. Så skröplig. Idag har du fått somna in. Fina Nilas, tjh 1 och gk marinsök hund. Sov i ro. Känns konstigt att rottweiler eran är över.

Underbar dag i stugan. När vi kom ut igårkväll varnade Jocke för att det var riktigt djup snö där vi stannat med skotern. Idag varnar SMHI för gräsbrand i andra delar av landet. Känns som olika världar.

Firar hjärtedagen med lite hundträning. ❤

Är och dopar mig i bättre form. Med både inhalatorer och tre olika penicillin intravenöst så ska nog den här lunginflammationen se sig besegrad. Har för första gången på väldigt länge sovit ett kort tag under natten- drömde att jag var på promenad med hundarna 😜

Idag blir han åtta år. Så mycket roligt vi haft och ska ha. Världens bästa Ralf- hälsar till alla andra i E-kullen. Nu blickar vi ut mot nya äventyr!

Avrackningarna fortgår. Jag blir så rörd och tacksam. Lämnar nu kommunikationsavdelningen för nya uppdrag och önskar dom allt gott och lyckönskningar❤️

Så fin blomma jag fick idag, och fina ord från division länssjukvården, som jag lämnar på måndag. Har varit tre roliga, lärande och utmanande år. På måndag är det dock dags att byta till närsjukvården och nya arbetsuppgifter. Finns mycket kompetenta, spännande och helt underbara människor att samverka med i Region Norrbotten. Jag vill jobba med dom alla❤️

Idag för 17 år sedan blev mitt liv till det bättre. Denna underbara varelse kom in i våra liv. Hon ger, berikar och heter därefter.
Grattis världens bästa Liv- älskade unge😍❤️🎂

La Bella Luna!
Månen är helt magisk, en höstkväll ute på sjön på väg till stugan. Livet är underbart!

Så har vi deltagit på vår första söktävling. Vilken skön känsla i söket. Jag var så glad ända fram till lydnaden. Det blev klassvinst i lägre klass sök, 474,5 poäng MEN 5,5 poäng för lite på lydnaden för uppflytt. Jag är dock stolt över lilla hundens skogsarbete. Varmt och stenigt, 10+10 i söket. Det här måste vi göra om😜Med bättre lydnad förstås!

Selma konstaterar att det förekommer en viss storleksskillnad mellan rottweilerns och heelerns kong. Det är nästan så jag är böjd att hålla med.

Most Popular Instagram Hashtags