greatofpekalongan greatofpekalongan

199 posts   727 followers   96 followings

GREAT Of Pekalongan  Volunteer is GREAT !!! Gerakan Kerelawanan Internasional (GREAT) 🏣🏖INDONESIA 🔥 RELAWAN 🌀 Twitter : @great_ngo 📩 greatofpekalongan@gmail.com

http://greatindonesia.org/

Thank you for who gave the donation for fundraising yesterday and tasted syrup from mangrove fruits.
And this afternoon we planted 100 mangroves in the coastal area. Next time we will plant more mangroves to keep our place safe from erotion and have a good vibes. For who havent tasted the mangroves syrup yet, we will make another fundraising again as soon as possible ! .
.
.
.
.
.
.
#volunteering #volunesia #relawan #pekalongan #japan #indonesia

Did you ever think if the mangrove fruits could be used for making syrup ? This was what we have done, we came to the group of the local people who taught and showed us how was the process of making mangrove syrup. And we are satisfied with them who have initiative to make some products from mangrove fruits not only making syrup but also cake powder, soap, jam, puding, and so on. Let's planting more mangroves to protect our environment from erotion, and take the beneficial from mangrove fruits.
.
.
.
.
.
.
#relawan #volunteering #volunesia #volunteers #greatindonesia #pekalongan #france #japan #environment #mangroves

Regram from @great.indonesia - Untuk generasi muda Indonesia yang outgoer wannabe, yang #volunteer abroad wannago, yang pemerhati IVS....dan punya akun LINE, silakan add akun "greatoutgoing".
.
Di sana akan ada Tim Outgoing GREAT untuk kalian bisa tanya jawab khusus seputar #outgoingprogram kami (cara pencarian project, cara daftar, syarat, ketentuan, rekomendasi kegiatan, dll).
.
#Bukan tentang hal lain ya, kayak gimana sih caranya jadi member, ikutan training, home project di Indonesia atau local event lainnya.
.
Kalau selain #Outgoing silakan ditanyakan di akun sosmed GREAT lain atau email ke info@greatindonesia.org.
.
📧 Email resmi Outgoing Program GREAT 〰 outgoing@greatindonesia.org
.
#volunesia #volunteerworldwide #volunteerabroad #youthexchange #line #ivs #international #voluntaryservice #socialwork #ivs4peace #youth #outgoer #outgoingregular #outgoingnonregular #stv #mtv #ltv #friendship #globalcitizen #agentofchange #workcamp #middletermvolunteer #longtermvolunteer #summer #summercamp #workcamp #greatindonesia

What did we do today ? From the SCC program we did cleaning the trashes closed to the beach, to make a good vibes and our environment clean and hope with this activity could educate the people around Pekalongan to throw the trash into the trashbin. .
.
.
Apa yang kita lakukan hari ini ? Dari program SCC ( Stop Climate Change ) kita membersihkan sampah yang ada di daerah dekat dengan pantai agar lignkungan terlihat bersih. Semoga kegiatan ini bisa mengedukasi orang-orang sekitar untuk membuang sampah pada tempat nya. .
.
.
.
.
#vibes #relawan #volunteer #france #japan #indonesia #volunesia #volunteering #pekalongan #infopekalongan

Yesterday , after we did an english class and this is another activities from Sayap Sehat Orphanage is painting together with the children. Lets join us to be a member of GREAT to do a good activites and usefull for people around. .
.
Kemaren, setelah kita melakukan english class. Dan ini adalah kegiatan lain di panti asuhan sayap sehat adalah melukis bersama dengan anak-anak panti. Mari gabung jadi member di GREAT of Pekalongan untuk melakukan kegiatan yang baik dan bermanfaat untuk orang-orang di sekitar. 📷 : @bertille.n
.
.
.
.
#painting #volunteers #relawan #pekalongan #france #indonesia #children #education

Another activities from our volunteers / volunesia from ( Stop Climate Change ) SCC Program, We made recycling papers from the paper that unusable. And this is how the process works ! Wish from this activity, could educate the people who lived around Pekalongan and do the same thing like this. By the way, this paper would be used for "WORLD TANABATA ACTION". We would sell this paper and they have to write a better wish for the environment in Pekalongan and the money would use for buying the baby mangroves to reduce the erotion near the beach and also reduce the carbon dioxide which caused the climate change. -------
Aktivitas lainnya dari relawan kami/volunesia yang mengikuti program SCC. Kita mendaur ulang kertas yang udah nggak digunain lagi. Dan di foto ini, kita juga nunjukin cara pembuatannya! Harapannya kita dari aktivitas ini, kita bisa mengedukasi orang-orang yang tinggal di sekitar Pekalongan dan mereka bisa ngelakuin hal yang sama. Ngomong-ngomong, kertas ini nantinya akan digunain buat event 'World Tanabata Action'. Kita sendiri bakal ngejual kertasnya dan kertas ini digunain buat nulis harapan terbaik untuk lingkungan di sekitar Pekalongan, terus uangnya dari hasil penjualan itu digunain buat beli bibit mangrove biar nanti bisa ngurangin dampak rob di Pekalongan dan ngurangin karbon dioksida yang menyebabkan perubahan iklim.
.
.
.
.
.
#pekalongan #pekalonganinfo #relawan #volunteers #volunesia #japan #indonesia #environment #mangroves #education

This is what we did in Sayap Sehat orphanage at Karanganyar english class for the children and FREE ! Thanks for @celiaa_lb @mehdibktt and @bertille.n for conducting this english class, thanks to be volunteers here and be a part of Pekalongan families. 📷 : @celiaa_lb .
.
.
.
.
.
#volunteers #relawan #greatofpekalongan #pekalongan #freeenglishclass #pekalonganinfo #france #indonesia

Today stop climate change projects of four countries ( Indonesia, Japan, Cambodia, India ) have "TANABATA ACTION" and in Indonesia ( PEKALONGAN ) we planted 150 mangroves and the day after tomorrow we will have schedule for make "TANAZAKU PAPPERS" by recycling pappers. .
.
.
.
.
.
#relawan #volunteers #pekalongan #stopclimatechange #great #environment #mangroves

Today activity was done , we did an english class for free at Poncol with @melcdx ,poncol is one of the places of our projects. We learned together about introduction and some of basic words/vocabs in English. Thanks for those who attended this class ! .
.
.
.
.
.
#relawan #volunteers #pekalongan #greatofpekalongan #france #english #indonesia #freeclass

Kami : Great of Pekalongan , mengucapkan minal aidzin walfaidzin mohon maaf lahir dan batin. .
.
.
.
.
#ied #volunteers #relawan #greatofpekalongan #indonesia #world #pekalongan

Regram from @great.indonesia - URGENT CALL: 2 YOUTH PARTICIPANTS FOR INTERNATIONAL TRAINING OF TRAINERS
•• Free of charge •• INDONESIAN ONLY

Participate in the Training of Trainer for our Growing Green Project in the sustainable entrepreneurship program. 🔽🔽🔽Learn more🔽🔽🔽
.
⏩Training Duration: 5th – 18th of August 2017
⏩Application Deadline: 2nd of July 2017
⏩Training Location: Bandung, Indonesia
⏩Project Duration: May 2017 – April 2018
⏩How to apply: http://bit.ly/2unwx6K

See you in August!
.
In this project GREAT is in partnership with our international partners 👇👇
#CharityOrientedMyanmar
#SJVietnam
#InterCollegeApS / #FORADenmark

#GrowingGreen is funded by #ErasmusPlus of the @europeancommission and coordinated by FORA Denmark.
.
#volunesia #indonesia #denmark #vietnam #myanmar #youthexchange #youthtrainer #youthworker #socialworker #socialwork #youth #volunteer #freeclass #free #training #tot #bandung #bandungjuara #nonformaleducation #ivs4peace #sustainable #entrepreneurship #friendship #internationaltraining

Making masks 🎭🎭 with Bugisan children by our international volunteers from @concordiafrance (@elen_soy & @dlzamandine) and having fun with the children as well 🙌🙌👶👶 .
📷 taken by @gazaega
.
.
.
#relawan #pekalongan #france #volunteer #vulnerable #children #volunesia

Most Popular Instagram Hashtags