goldmillie goldmillie

785 posts   101,088 followers   349 followings

Goldmillie MUA  Makeup and hairdo 💄 @goldmilliemua @goldmilliepudding @goldmilliebeauty (eyelashes) @petite_lover (preloved)

Japan Enzyme product from @avenue.sk ☝️Maintain our health
☝️Keep away from toxin 💖💖💖💖 Benefits of SQ SQUINCE : ✅Reduce fats stored in the body.
✅Helps maintain body health.
✅Suitable to be taken as a weight loss treatment.
✅Act as a natural detox remedy for the body.
✅Eradicates smallpoxes
✅Improves the body’s digestion system.
✅Reduces water retention.
✅Suppresses body fats.
✅Lowers the body’s fats and cholesterol.
✅Helps with hangovers.
✅Anti-aging
✅Anti-inflammatory ✅Purify blood
✅Activation of cells

It's not a drinks or pills, it's a jelly! Take 1 a day, if Want faster result take 1 in the morning 1 at night, made from all natural ingredients with no side effect. 💯💯💯 Even breast feeding mum & elderly can eat. In total which include, Slimming, whitening, healthcare n detox.

Lalu @avenue.sk lg ada promo beli 2box FREE ONGKIR utk seluruh Indonesia dan dapat paperbag dari Squince loh 🤗

Kalian yang mendambakan tubuh sehat, kulit bersih, dan awet muda, aku saranin untuk coba produk ini deh 👍🏻👍🏻 Thank u @avenue.sk
#healthy

I love beautiful gown, and luckily i’ve been fortunate to wear some amazing dress ✨✨ My beautiful dress by @dvetelabel
#dresses#s#dressup#designerjakarta#fashionblogger#beautifuldresses

I love beautiful gown, and luckily i’ve been fortunate to wear some amazing dress ✨✨ My beautiful dress by @dvetelabel
Complete video on IGtv ✨

#dresses#s#dressup#designerjakarta#fashionblogger#beautifuldresses

Good morning GOOD PEOPLE 🥰

#blessings#blessed

Well.. Even a bad run is better than no run at all.
My morning jog today 🖤

#jogging#healthy

Beautiful day 💙

Wearing top from @trevieboutique
Very good material, love it 💙
@trevieboutique
#instagood#goodlife

Pengen ga sih makeup simple tapi bikin penampilan kalian langsung cantik dengan mata kayak boneka?

Makeup aku simple aja, tapi aku selalu teliti banget dalam memilih bulumata.

Aku selalu pakai bulumata dari bulu mink @goldmilliebeauty hasilnya selalu bagussssss 🥰

Kalian yang mau pesen bisa DM aku ya.. Yang aku pakai ini tipe CLASSIC ya 😍 (Tipe CLASSIC ini natural dan lentik, cocok untuk dipakai sehari-hari). 😍

#goldmilliebeauty

Teh detox = TINYTEATOX yang bermanfaat banget untuk tubuh kita 🥰

Ada terdiri dari 2 varian yaitu Tinyteatox morning dan Tinyteatox night.
Bisa menurunkan kadar kolesterol ✅
Mengurangi obesitas.✅
Mengurangi racun tubuh ✅
Menurunkan gula darah ✅
@healthycorner.id
Tinyteatox tanpa kandungan kafein aman untuk lambung ya.

Kemasan praktis dan higienis karena dikemas satu per satu 😍
Kalian yang ingin memiliki tubuh sehat juga harus coba teh ini ya, bisa kalian pesan di
@healthycorner.id
Photo 📸 @robylioe
#detox#tehdetox#detoxtea

It’s important to be brave and stay true to who you are ❤️ Dress from @koalashop88
@koalashop88 lagi open PO Korean hairpin yang lagi booming dan juga open PO baju2 bagus loh 🥰🥰 Yuk cek instanya, siap borong yaa 😁

#instafashion#pobangkok#ootd

Happy Sunday
Wearing top by @klliyan
#ootd#outfit

It’s never too late to live happily ever after. Follow your heart and create your own fairytale 🧚🏼‍♀️ My pretty dress by @jj.clothing
Photo @chingweiphotography
#dress#dresses#instalook

Love begins here ❤️ Beautiful dress by @lolitaluvintage
Photo by @chingweiphotography
#dressup

Most Popular Instagram Hashtags