[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

goddrycksverige goddrycksverige

219 posts   2941 followers   509 followings

GodDryck  Vi vill få världen att må bättre! � Högkvalitativa Druvor � Ekologisk � Vinsten till Välgörenhet �Alkoholfri � Tack till alla som hjälper oss

http://goddryck.se/

Glad midsommar och stort tack till alla er som är med i vår sommarkampanj! Den har hittills genererat otroliga 82 100 kr till våra välgörenhetspartners ❤️ Kampanjen fortsätter hela juni ut!
Tack till @radik för din fantastiska sommar bild!

Söndagsmiddag! 🍾

Tack @thecloudberry för en härlig bild! ❤️

Midsommartävlingen som @interiorbymalin_ har är en succé och det förstår vi med tanke på de fina priserna. Än är det några dagar kvar att tävla!

Stort tack till alla er som delat era upplevelser! Hittills har de genererat 60 100kr till våra välgörenhetspartners! ❤️ Och än så är det många dagar kvar på kampanjen.
Dela en bild på våra flaskor med #goddryck så ger vi 100kr till en av våra fantastiska välgörenhetspartners. #-tagga partner som du vill stödja. Kampanjen fortsätter juni ut.

Stort tack även till @lizadagsberg för din underbara bild!

Det är fredag, vilket gör att det är en perfekt tid för bubbel och lite tävling 😊! Kika in @interiorbymalin_ och hennes midsommartävling. Självklart finns det GodDryck-flaskor i potten!

Wooho! Sommarkampanjen har hittills genererat 52 300kr till våra välgörenhetspartners!! Och kampanjen fortsätter hela juni ut. Stort tack till alla som delat era härliga upplevelser med våra drycker och stort tack till våra kampanjpartners @loppisverige och @clarionsign som är med och skapar en bättre morgondag!
Och tack @janemarina för den underbara fredagsmys bilden! ❤️

Fantastiska nyheter! Våra vänner på @clarionsign är nu med i vår sommarkampanj för att fylla vår flaska med härliga upplevelser. Under juni kommer HELA priset för ett glas eller en flaska GodDryck som köps på Clarion Hotel Sign att gå till vår partner @barncancerfonden. Så passa på att upplev våra drycker där! Vad säg om ett glas GodDryck No 2 på deras fantastiska takterrass?

Hjälp oss fylla flaskan med era upplevelser! Fram till sista juni kommer vi att ge 100 kr till våra välgörenhetspartners för varje bild med våra flaskor som läggs ut på Facebook och Instagram med #GodDryck.
#-tagga den av våra välgörenhetspartners som du vill stödja med din upplevelse.
Våra fantastiska partners är:
@barncancerfonden, @handinhandsweden, @iogtnto, @lakareutangranser, @naturskyddsforeningen och @sosbarnbyar.

Hjälp oss fylla flaskan med minst 50 000 kr!

633 000 skäl att fira! Så mycket har GodDryck hittills genererat till våra fantastiska välgörenhetspartners. Vi firar detta med att lansera denna härliga inspirationsfilm som Animango har skapat för oss.

Stort tack för att ni är med och skapar en bättre morgondag!

Det är fredag och äntligen vår! Två bra skäl att lägga No 2 på is 🍾

Tack @elintheresee för härlig bild.

Vårkänslorna är här och vad passar då bättre än att fira med en citrondessert framtagen av våra vänner på Matmagasinet Vego?

Vi drömmer om att få vakna upp till detta i helgen!
Tack underbara @lifestylebyl för härlig bild 💕

Most Popular Instagram Hashtags