glasclara glasclara

1415 posts   483405 followers   458 followings

Clara Henry  23 y/o and an expert at speaking with cameras. 💌 Business inquiries: clarabusiness@splay.tv

https://ikon-next.com/denim-dress-mid-blue?profile_id=101327

REKLAM! 🍀 LÅNGHELG! 🍀 SNYGG JEANSKLÄNNING! 🍀 You know the drill. Är ni sugna på min fina denim dress får ni 20% rabatt om ni anger koden MAJ20. Kul va!! Länk finns i bio, gäller från och med nu fram till söndag kl. 23:59!

Fotade nya pressbilder idag. Ni får se snart.

Bryr mig aldrig annars om tid men i år sprang jag 21 kilometer på 2:22:22. COOLT. 🏃‍♀️💨

Så stolt över den här!!! Hon har varit Talangs största talang den här säsongen. Faktiskt. ❤ (Foto: Maximilian Borovic/Metro)

🌸REKLAM🌸 Nu har jag ett nytt helgerbjudande till er TJOHO! Från idag till söndag 23:59 får ni 20% rabatt på sommarens bästa skjorta från Clara H. Kan meddela att den var precis så varm men ändå sval som en vill att vita skjortor ska vara, när jag hade den igårkväll. Klicka på länken i beskrivningen och använd koden "MAJ20" när ni betalar! (📸: @hermancaroan)

Första sommarkvällen!!! Jag är barbent!!! LIVET!!! 📸: @hermancaroan

Ångrade lite att jag aldrig la ut den här bilden från mello, men nu är jag tydligen nominerad till ÅRETS PROFIL i RIAGALAN för just Melodifestivalen så nu blir den självgott postad trots allt. Tack @riagalan för nomineringen - det betyder så himla mycket!!! Hejar på mina mednominerade, @biancaingrosso & @pernillawahlgren och @mariemandelmann & @gustavmandelmann också, för de är askalasbra de med. KUL GREJ VA! (Och @stinastjernkvist har plåtat bilden 💖)

🍋REKLAM FÖR LELLE MIG!🍋 Det är fredag, det är maj, det är nästan minusgrader ute, men VÅNDAS ICKE. För att lätta upp vinterkalla sinnen har jag sett till att mitt 🌼🌻FLORAL SET🌻🌼 från #ClaraHbyClaraHenry (haha längsta hashtagen) är på 20% REA hela helgen, från och med idag till söndag kl.23:59! Gäller både om ni är sugna på linnet, eller kjolen, eller setet med båda två. Länk finns i bio, använd koden "MAJ20" vid betalning. PUSS O VARSEGOA

Har ikväll:
1. Druckit aperol spritz med jordgubbar på Hallwylska
2. Käkat snittar
3. Sett när @keyyo vält ett bord och krossat ett vinglas i sin iver att käka snittar
4. Dippat donkenpommes i sötsur dipp
5. Tagit snygga selfies på toan hemma istället för att ta bort sminket
10/10 would recommend 👍

Häromdagen hängde jag med Thobias och Anton i podden @regnbagsliv och pratade HBTQ, feminism, "garderoben" och lite sånt. Hur mysigt som helst. Lyssna om ni vill! Finns där poddar finns.

'Tis the season of uteserveringar 🍻

Ikväll är jag och LEGENDEN Lill Lindfors med i Fest hos Bindefeld, klockan 20 på Kanal 5! Vi käkar god mat på fina fat och pratar om livet (och säkert annat också men jag har inte sett det än så svårt att avgöra). Titta gärna! 🌺

Most Popular Instagram Hashtags