glasclara glasclara

1461 posts   482537 followers   467 followings

Clara Henry  23 y/o and an expert at speaking with cameras. 💌 Business inquiries: clarabusiness@splay.tv

http://ikon-next.com/clara-henry

Har hängt på Gotländska landsbygden i en vecka för att fira tre födelsedagar, tre namnsdagar och en Kristallen-nominering (TACK alla som röstat!<333). Har uppnått inre frid.

Repost @skyhorsepub. IDAG SLÄPPS MIN BOK I USA! Här är den till exempel på Rockefeller center i New York. GET YOURSELF A COPY OF MY BOOK, AMERICA!!!

IT'S HERE!!! My baby book! My American bebbe! Out in stores in the 🇺🇸 US 🇺🇸 on Aug 15th and my first own copies of the finished book are in Sweden today. Surreal.

Har en t-shirt med texten "INTE SOVA - BARA KAFFE" vilket å ena sidan är jävligt motiverande när en är trött på att sitta och redigera videos, som idag, men å andra sidan är en högst felaktig beskrivning av mig som tröjbärare. Fan vad sömn är gött. Skulle inte kunna hålla mig vaken med hjälp av kaffe om så mitt liv hängde på det.

Sista bilden som ni får från kebnevandringen. Nu åker vi hem. På måndag får ni follow me around-vlogg. Då får ni se om vi lyckades bestiga toppen eller inte. SPÄNNANDE.

Är en av SVT's nominerade till fkn KRISTALLEN?! Så glad och pepp och wtf!!! Rösta JÄTTEGÄRNA om ni tyckte jag var rolig och cool i mello. Ladda ner SVT's app Duo och klicka vidare till Kristallen -> Årets Kvinnliga Programledare. Fett irri att behöva ladda ner en app, jag vet, men ni kan ju ta bort den efteråt. Och ps: röstar ni inte på mig så rösta på Lotta Lundgren eller Parisa Amiri för de är bäst! ❤❤❤

Klockan 07 imorse följde vi den här pilen. Nu är vi framme i Nikkaluokta. Kul med promenader.

Sveriges högsta berg 😍 bakom dimman 😍 tror jag 😍

Nu ska vi bestiga lite berg

Sen hemma-hemma

Först Ullevi

Most Popular Instagram Hashtags