[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

glasclara glasclara

1436 posts   484787 followers   466 followings

Clara Henry  23 y/o and an expert at speaking with cameras. 💌 Business inquiries: clarabusiness@splay.tv

http://ikon-next.com/clara-henry

😍

🌺 REKLAM 🌺 Från idag till och med söndag är allt i min klädkollektion på 25% rea! ALLT! Glad midsommar till er från lelle mig. Använd koden midsommar25 när ni betalar ba. Länk finns i bio, vassegoooaaaa.

🌻 I samarbete med HP 🌻 I veckans video fick ni hänga med mig och Calle på utflykt. Finns länk i beskrivningen om ni inte hunnit se än! Vi hade de DÖMYSIGT ute i skärgården och jag fick testa HP-skrivaren Sprocket. Den fungerar typ som en polaroidkamera, fast du kan ta massa bilder med mobilen och sen skriva ut de bästa med Sprocket. ÄLSKAR DETTA GENUINT! #reinventmemories som HP själva skulle ha sagt.

Hej följare. Imorgon ska jag filma nästa veckas vlogg och tänkte köra en Q&A. Men det är svårt att göra en Q&A utan frågor. Så ställ några! Lovar att våga svara privat och personligt och 100% ärligt på allt! (eller åtminstone på de frågor jag väljer ut he he) Ni får fråga precis vad ni vill. Shoot.

Bra grej när ens kille har polo i samma färg som en själv så en kan matcha

Asså ikväll va! Fick gå på Riagalan som nominerad (vann inte men det var mysigt ändå) och det har varit snorvarmt hela dagen och det var finfin sommarkvällshimmel OCH jag har fecken CHEWBACCA på klänningen. Tack världens bästa Linda på @o.l.d_fashion / @o.l.d_shop för att du outfittade mig för kvällen. Nu ska jag vandra hem över Söder för det är fortfarande ljust ute och jag fryser inte ens. LIVET.

Årets första dopp. Vättern är fan SVINKALL. Men hade flames på bikinin så var ju tvungen att använda den.

Tahultsselfie 🌲🌻🌳🐎🌾🍃

Dessa tre favoriter har skrivit en låt som släpps IDAG! Lyssna på LOUDER med @marietteofficial, annars missar ni något 💕💕💕

HALLÅ om du är på WEST PRIDE! Idag gör TAMPODDEN comeback!!! Jag ska förinspela två avsnitt som snart kommer komma ut på youtube + där poddar finns, och detta händer LIVE i Bältesspännarparken, tältet Faktum, idag! Kl.14 poddar jag med @officialcameronjai och kl.17 gästar @maxidamarak. Vi kommer sitta i en glasbur och ni kan stå utanför och lyssna och se glada ut. Kom dit! Det blir kul! ❤🐞🌺🍁🍓🌶

Om jag nånsin släpper egen parfym som luktar blommigt så är detta pressbilden!!!
Foto av @photographer_magnus_ragnvid 🌸🌸🌸

A floating #bobthebae

Most Popular Instagram Hashtags